Cpkdemian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, επειδη η τηλεοραση μου δεν παιζει υποτιτλους σε usb σκεφτομαι να γραψω την ταινια σε cd και να ενσωματωσω τους υποτιτλους μεσα? πως μπορω να το κανω?
johnnieinlab Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 http://www.dvdflick.net/ Είναι για να φτιάχνεις DVD video από αρχεία βίντεο. Μπορείς να περάσεις υπότιτλους, πολλά audio streams και να προσθέσεις μενού. Πολύ βολικό, είχα φτιάξει πάρα πολλά πριν αποκτήσω player. Φυσικά είναι free και φιλοξενείται στο SourceForge
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, επειδη η τηλεοραση μου δεν παιζει υποτιτλους σε usb Μπορείς να κάψεις τους υπότιτλους και πάνω στο βίντεο για να γλυτώσεις και τα δισκάκια,π.χ. με το Free make Video Converter
Cpkdemian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 το free make video converter φιλε το εβαλα εγραψα την ταινια. τωρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να την βαλω στο φλασακι για να παιξει? γιατι δεν βρισκω το φακελο που ειναι στο προγραμμα γιατι ειναι ενσωματομενη με τουσ υποτιτλους βασικα σε τι να το κανω κονβερτ για να παιξει στην τηλεοραση?
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 γιατι δεν βρισκω το φακελο που ειναι στο προγραμμα γιατι ειναι ενσωματομενη με τουσ υποτιτλους Δεν κατάλαβα τίποτα από αυτό.... Το freemake σου λέει που (σε ποιο φάκελο) την γράφει την ταινία. Δες το εγχειρίδιο της tv ή πες μας το μοντέλο,για να σου πούμε σε τι να της μετατρέπεις,που να ξέρουμε τι παίζει, και τι όχι, η δική σου;; (Βάζουμε και κάνα τόνο, και κάνα κόμμα πού και πού,βοηθάει και εμάς, και εσένα)
Cpkdemian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 φιλε η τηλεοραση ειναι μεγαλη και ειναι κολλημενη στον τοιχο θελει διαδικασια να την βγαλω για να δω το μοντελο γιατι το προσπεκτους το εχω χασει. phillips ειναι αλλα το ακριβες μοντελο οταν μπορεσω να την βγαλω θα στο στειλω να με βοηθησεις
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Από το μενού δεν έχει κάνα Info μπας και σου βγάλει τίποτα που να βοηθάει;;;
Cpkdemian Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 φιλε το μοντελο ειναι phillips 32PFL5604H/12
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Κατέβασε αυτό XmediaRecode πάνε στο profile και βάλε Philips TV και στο File extension βάλε Philips TV (mp4) Πάτα τον φάκελο για να ανοίξεις την ταινία σου. Μετά πάνε στην καρτέλα subtitles, πάτα Import και βάλε τον υπότιτλο. Πάτα πάνω σε αυτά που σου βγάζει και στην συνέχεια ρύθμισε από κάτω, αν είναι ελληνικοί υπότιτλοι. Για να μην σου βγάλει κινέζικα, άνοιξε το αρχείο srt μέσα στο Notepad++ πάνε στο μενού κωδικοποίηση και δες τι θα σου βγάλει, πρέπει να βάλεις το ίδιο και στο coding,στο language βάλε greek modern. Πάτα το βελάκι που έχει ανάμεσα στα παράθυρα για να δεχτείς της αλλαγές που έκανες. Πάτα το μεγάλο πράσινο σύμβολο + που έχει πάνω (add job) και πάνε στην καρτέλα jobs, αν κάτω από το subtitles δεν σου βγάλει κάτι τότε έκανες κάτι λάθος και πρέπει να κάνεις remove job και να ξανά δεις της ρυθμίσει. Στο κάτω μέρος έχει και επιλογές για το που να σου γράψει την ταινία,πάτα encode και θα αρχίσει, μπορείς να βάλεις και πολλές ταινίες στην λίστα με αυτόν τον τρόπο και να της κάνει όλες, μια-μια. (Δοκίμασε πρώτα με κάνα μικρό βιντεάκι, να σιγουρευτείς ότι θα τα δείχνει και σωστά στην TV πριν αρχίσεις να περιμένεις με της ώρες για πολλές μαζί)
Cpkdemian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 φιλε σε ευχαριστω πολυ. θα το δοκιμασω οταν κανω encording ο επεξεργαστης 100 % τα εκανα αυτα που μου ειπες. μετα απο μιση ωρα δημιουργηθικε ενας φακελος ταινιας 19 δευτερολεπτα... τπτ
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 τα εκανα αυτα που μου ειπες. μετα απο μιση ωρα δημιουργηθικε ενας φακελος ταινιας 19 δευτερολεπτα... τπτΠαίζονται και οι φάκελοι σαν βίντεο πλέον;; Τι κατάληξη αρχείο σου έβγαλε;Και με ποιο πρόγραμμα το έτρεξες και σου έδειξε 19 δεύτερα;; Άνοιξε μια το αρχείο βίντεο που σου έβγαλε με το mediainfo πάνε view->text και κάνε αντιγραφή/επικόλληση το αποτέλεσμα στο επόμενο σου μήνυμα να δούμε τι έκανες. Πιθανότατα να το έγραψες αλλού το βίντεο και αυτό που λες να είναι από κάποια δοκιμή που την ακύρωσες.
Cpkdemian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ναι εκανα βλακεια εγω το βρηκα το βιντεο. υποτιτλους δεν μου παιζει ομως
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ναι εκανα βλακεια εγω το βρηκα το βιντεο. υποτιτλους δεν μου παιζει ομως Τι πράγμα;;Η tv δεν τους παίζει;; Υποστηρίζει επιλέξιμους υπότιτλους η tv σου και για αυτό και το πρόγραμμα φτιάχνει τέτοιους,το κακό αλλά και καλό μαζί είναι ότι θα πρέπει να βρεις την λειτουργία (κουμπάκι) για τους υπότιτλους από την Tv για να εμφανίζονται/εξαφανίζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα