gavros10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το Tomb Raider είναι σε προσφορά 75%. Από ότι θυμάμαι το ήταν region locked στη διάρκεια του Summer Sale ενώ τώρα δεν βγάζει κάποιο μήνυμα ότι είναι κλειδωμένο στη Ρωσία. Τσεκάρετε: http://store.steampowered.com/app/203160/ Λέτε να έγινε region-free? Και εγω το ειδα και μου γεννηθηκαν αποριες αλλα ειχα κουρασει τοσο πολυ τους ρωσους μου το καλοκαιρι με αυτο το θεμα και δεν θελω να συνεχισω το ιδιο τροπαριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω το ειδα και μου γεννηθηκαν αποριες αλλα ειχα κουρασει τοσο πολυ τους ρωσους μου το καλοκαιρι με αυτο το θεμα και δεν θελω να συνεχισω το ιδιο τροπαριο Για αυτό εγώ ψάχνω στο tf2outpost αν με ενδιαφέρει κάτι. Συνήθως μου βγαίνει και πιο φθηνά από τους Ρώσους που έχω friends. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πήρα όλο το collection για 5 keys. Αυτή την φορά δεν κρατήθηκα. Είναι row version τουλάχιστον αυτή που πήρα. Κανε ερώτηση στον trader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TikoChef Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 τσίμπησα το gunpoint για 2 keys 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 το sid meiers pirates ειναι ΝΑ ρωσια οποτε ειναι πιθανο καποιοι ρωσοι trader να το θελουν για κλειδια\αλλα παιχνιδια ειναι πρωτη φορα που βγαινει με 75% off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) σημερα παρατηρησα οτι τα κλειδια στο store επεσαν απο 1.99 σε 1,79 σε tf και dota αμερικη η τιμη παραμενει $2.50 http://wiki.teamfortress.com/wiki/Mann_Co._Supply_Crate_Key ξερει καποιος αν η τιμη αφορα τη ζωνη μας η γενικα την ευρωπη?edit αφορα ολη την eu αν εχει υπαρξει αλλαγη τιμης σε αλλες χωρες? και μην αγορασετε κλειδια tf απο το market με 1.8 fail (και δεν παιρνει και η valve ολα τα λεφτα) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 4 keys για το RE6 complete και 3 για το revelations. ΔΕΝ είναι region locked! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 θα ελεγα 350 rubles και για τα 2 με 6 κλειδια to 60 rubles / key πιανεται ανετα με τις τρεχουσες τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 και το Dead Rising 2 Complete Pack στα 2.4 κλειδια, δεν ειναι ασχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 και το Dead Rising 2 Complete Pack στα 2.4 κλειδια, δεν ειναι ασχημα 3 μη μας δαγκωνουν κι οι αδερφοι ρωσοι _συμπεριλαμβανει και πολυ καλο tip ειδα 4 αντι για 2,4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 οταν λενε σκετο keys εννοουν μονο τα supply crate keys; χαζευα σημερα το TF2 και ολοι λενε σκετο keys, που καταλαβαινεις τι κλειδια εννοουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 τα πιο συνηθισμενα ειναι αυτα που αναφερεις η αλλη εναλλακτικη ειναι οτι αφου δεν καθοριζει συγκεκριμενα να τα δεχεται ολα βεβαια πλεον με το market ολα ειναι ευκολο να ρευστοποιηθουν οποτε οι περισσοτεροι τα δεχονται ολα καποια κλειδια συμφερει να τα αγοραζουμε απο καταστημα καθως ολα τα κλειδια κανουν 1,79,ενω στο market πολλα ξεπερνανε το 2euro-δεν ξερω γιατι αλλα φευγουν κιολας rule of the thumb για τα απλα στην παρουσα φαση γυρω στα 55-60 ρουβλια και για τα νεα-αυτα που κανουν 2ευρω στο market-65+ ( αξια κλειδιου στο market μειον 20-25 % που χανεται απο προμηθειες και tip) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 σε ποιο μαρκετ ξεπερνανε τα 2 ευρω; χθες που κοιτουσα το μαρκετ του steam παντα κατω απο 1,80 ειχε στην πρωτη σελιδα (ειδα και περιπτωσεις με 1,74-1,76) οι προμηθειες και τα τιπ που λες ειναι μεσα στην τιμη ετσι; edit: αυτα τα κλειδια πως τα παιρνεις; εννοω αυτοι που τα πουλανε που τα βρισκουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 πχ αν δεις τα csgo και καποια αλλα δοτα κλειδια ειναι στο μαρκετ περιπου 2 ευρω οι προμηθειες και τα τιπ που λες ειναι μεσα στην τιμη ετσι; edit: αυτα τα κλειδια πως τα παιρνεις; εννοω αυτοι που τα πουλανε που τα βρισκουν; οι τιμες του μαρκετ ειναι τελικες η ανταλλακτικη του αξια ομως δεν ειναι ειναι η τιμη αγορας ειναι καπου κοντα στα 60 ρουβλια=1.40 (αναλογα με την τιμη του market ανεβοκατεβαινει) ta παιρνεις μονο με αγορα ειτε απο market ειτε απο store η με ανταλλαγη για αλλα items/games αν δεν το εχεις ηδη κανει διαβασε το αρχικο ποστ του squall50000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Με έχουν ψήσει αρκετά τα 2 Batman και όπως το βλέπω θα τα πάρω. Κοιτάζοντας όμως είδα (και όχι μόνο σε αυτό το game) ότι οι τιμές παίζουν πολλές φορές όπως να'ναι. Δηλαδή μπορεί ο ένας να το πουλάει 1 key και άλλος 3 key. Τέτοιες διαφορές γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν, 2-3 ref ποιο πάνω οκ αλλά 2 key είναι πολύ. Εσείς οι πιο ψαγμένοι (αν μπορείτε φυσικά και αν γίνεται) να πείτε 2-3 steam trader που γενικά παίζουν καλές τιμές και να είναι και αξιόπιστοι? Γιατί πολλές φορές μέχρι να σε κάνουν add μερικοί και να κάνεις και το trade προλαβαίνεις να πας Ρωσία να τον σκοτώσεις και να γυρίσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα