Greygore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Οι Ρωσοι σας, ποσο το δινουν το SR IV? Μάλλον δεν το δίνουν, απ'όσο μπορώ να δω στο RU Store, είναι region locked... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εσύ ψάχνεις στο team fortress 2 άλλαξε το σε steam inventory. ευχαριστώ πολύ φίλε μου. νομίζω πως ήρθε η ώρα να "επενδυσούμε" στους Ρώσους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 τα κλειδιακια dota εδω και κανα 30 λεπτο επεσαν κοντα στο 1.5 -τωρα tf + dota ειναι περιπου 1:1 edit παιζει να εφυγαν και καμια 20αρα σελιδες στο 5λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το metro last light που το εχει -60% το steam το βρισκουμε απο ρωσσια 5 με 6 κλειδια. Δεν ξερω ποια ειναι η ισοτιμια τωρα αλλα 5 κλειδια = 7,8 ευρω μια χαρα ειναι για αυτη την παιχνιδαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πρεπει-να-σταματησω-να-διαβαζω-αυτο-το-thread ΥΓ και αυτο των προσφορων, με καταστρεφουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το metro last light που το εχει -60% το steam το βρισκουμε απο ρωσσια 5 με 6 κλειδια. Δεν ξερω ποια ειναι η ισοτιμια τωρα αλλα 5 κλειδια = 7,8 ευρω μια χαρα ειναι για αυτη την παιχνιδαρα 4 tf2+5 ref τελικα...δεν αντεξα, παρασυρθηκα. "ηταν παραδειγμα προς μιμηση η συμπεριφορα μου σε ενα επιπεδο κρατουσα το ονομα μου μα οταν οι ρωσοι σκασανε κοντα μου εκει γονατισα δεν εβλεπα μπροστα μου" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΠΟΣ! αχχαχαχαχαχαχαχα Μηπως να βγαλουμε κανα τραγουδακι που να περιγραφει την κατασταση μας; Θα ειναι ο υμνος μας Εντωμεταξυ εγω δεν το πηρα, πεσατε στην παγιδα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τα κλειδιά από το market δεν μπορώ να τα πληρώσω απευθείας με PayPal; Πρέπει να προσθέσω λεφτά στο wallet μου (€5 minimum); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να προσθέσω λεφτά στο wallet μου (€5 minimum); ναι ------- και για τα focus πολυ καλες τιμες λεμε για τους φιλους των adventures το Pendulo Adventure Pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τα κλειδιά από το market δεν μπορώ να τα πληρώσω απευθείας με PayPal; Πρέπει να προσθέσω λεφτά στο wallet μου (€5 minimum); http://www.giantbomb.com/profile/admachina/blog/adding-any-amount-to-steam-wallet/93259/ αμα θες το δοκιμαζεις, το εχω κανει και δουλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 The Book of Unwritten Tales Collection только 149 pуб. http://store.steampowered.com/sub/18447/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ερώτηση τώρα γιατί ψήνομαι. Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω ένα παιχνίδι από το Ρωσσικό steam; Για παράδειγμα, το SC: Blacklist εκεί κάνει 18,26€. Πατάω add to cart και το πληρώνω στα Ρώσσικα; Εξηγήστε μου λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ερώτηση τώρα γιατί ψήνομαι. Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω ένα παιχνίδι από το Ρωσσικό steam; Για παράδειγμα, το SC: Blacklist εκεί κάνει 18,26€. Πατάω add to cart και το πληρώνω στα Ρώσσικα; Εξηγήστε μου λίγο. Εννοείται! Είναι πάρα πολύ έυκολο! Κάτω, που λέει σελίδα 7 από 7, πάς στην πρώτη και αρχίζεις να διαβάζεις. Για ο,τι χρειαστείς πέρα απο το πρώτο post εώς το δικό σου (#102) είμαστε εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα και εγώ το πρώτο παιχνίδι σε καλή τιμή (από 20$ --> 3 κλειδιά). Αλλά άλλα 2 παιχνίδια που ψάχνω (I am alive και Outlast) βγαίνουν πιο ακριβά. Κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το Tomb Raider είναι σε προσφορά 75%. Από ότι θυμάμαι το ήταν region locked στη διάρκεια του Summer Sale ενώ τώρα δεν βγάζει κάποιο μήνυμα ότι είναι κλειδωμένο στη Ρωσία. Τσεκάρετε: http://store.steampowered.com/app/203160/ Λέτε να έγινε region-free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα