nek4d Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ουπςς, καταλαβα, thanks για το feedback rofl, ειναι σαφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 aaaand we are screwed..... http://www.reddit.com/r/Steam/comments/1qknga/steam_to_allow_publishersdevelopers_to_block/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εκανα και εγω τα ψωνια μου (το πρωτο για δοκιμη) Payday 2 με 5,5 keys . Μια χαρα ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για το πρώτο Payday πόσο είναι μία δίκαιη ισοτιμία σε κλειδιά και refs? Απ'ότι βλέπω ανέβηκαν οι τιμές στα κλειδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για το πρώτο Payday πόσο είναι μία δίκαιη ισοτιμία σε κλειδιά και refs? Απ'ότι βλέπω ανέβηκαν οι τιμές στα κλειδιά... 1 key + 1 με 2 ref, οτιδήποτε παραπάνω είναι overprice. Αν δε βρεις αυτή τη τιμή στο outpost, κοίτα στο Steamtrades. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 1 key + 1 με 2 ref, οτιδήποτε παραπάνω είναι overprice. Αν δε βρεις αυτή τη τιμή στο outpost, κοίτα στο Steamtrades. Ωραία ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 μιας και το riptide του αμαζον ειναι κλειδωμενο το ρωσικο δεν ειναι 125 ρουβλια ~ 2 + 1 ref καπου στα ιδια και παιζει το van helsing complete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 τα κλειδακια στο 1.46 μετα απο πολυ καιρο http://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Το DragonAge στα 74 ρούβλια είναι 1 key + 1 ref ή 2 ref?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Bump, μιας και πρέπει να είναι από τα πιο χρήσιμα threads στο pc games section. Ρε 'σεις, τι γίνεται με τα κλειδιά; Έχουν ανέβει τις τελευταίες μέρες-ώρες 0.60 πάνω. Στο outpost περίμενα να αλλάζουν και λίγο οι τιμές, αλλά δεν. Η τουλάχιστον σε αυτά που κοίταξα εγώ δεν είδα αλλαγές. edit: φαίνεται σαν να προσπαθούν σιγά σιγά να ανεβάσουν την τιμή τους. Ξεκινάν από 1.86ε τώρα. Όταν έκανα το post ήταν στα 2.45ε. Όλο και ανεβαίνουν :S Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από spirit)earth)aflame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 χαρη σε ενα glitch που επιτρεπει-προς το παρον τουλαχιστον- να αγοραζονται row κομματια το South Park: The Stick of Truth™ βρισκεται ανετα στα 10 keys -αυτο μπορει να διορθωθει ανα πασα στιγμη καθως κανονικα τα κομματια απο το ρωσικο Steam ειναι region locked- επισης redeem στο Library αμεσα καθως στο invertory εχει συμβει να μπουν tags αναδρομικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 1 key + 1 με 2 ref, οτιδήποτε παραπάνω είναι overprice. Αν δε βρεις αυτή τη τιμή στο outpost, κοίτα στο Steamtrades.ευχαριστώ μεσιέ! σήμερα θα πραγματοποιήσω το 1ο μου trade! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ μεσιέ! σήμερα θα πραγματοποιήσω το 1ο μου trade! Καταστροφή είσαι τώρα θέλω και εγώ το WRC4... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Έχετε λίγο το νου σας, κάτι άλλαξε στο θέμα. Πολλοί είχαν παιχνίδια στο inventory τους τα οποία ήταν ROW και μετατράπηκαν σε region locked. Δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για να πω παραπάνω, αν έχει κανείς άλλα νέα ας τα μοιραστεί. http://www.reddit.com/r/SteamGameSwap/comments/1ygvjr/announcement_steambot_is_still_funky_region_lock/ http://www.steamgifts.com/forum/tuIr8/your-thoughts-on-region-restrictions-and-steam http://www.incgamers.com/2014/02/steam-region-locking-causing-problems-traders-gifters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα