Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Λένε ότι έχουν φτιάξει. Τον okular. Τον δοκίμασες; Τον Okular τον εχω, γενικές γραμμές καλός είναι. Όταν κάνω αλλαγές όμως δεν μπορούν να τα δουν άλλοι που χρησιμοποιούν reader όμως. Γιατι? Αποτι βλεπω υπαρχει κανονικα και για linux Εχουν μια εκδοση απο το 2009 την οποια δεν τρεχει ο package manager. Λεει οτι ειναι bad, η κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Για το foxit θα πρέπει να μας πεις και διανομή/αρχιτεκτονική Για τον okular στο thread που σου έδωσα πριν λέει ότι θέλει απλά να κάνεις save as (δεν το έχω δοκιμάσει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Για το foxit θα πρέπει να μας πεις και διανομή/αρχιτεκτονική Για τον okular στο thread που σου έδωσα πριν λέει ότι θέλει απλά να κάνεις save as (δεν το έχω δοκιμάσει) Αυτο που βρισκω στο site τους ειναι: Version 1.1 Build 20090810, package type .deb. Εγώ έχω Ubuntu 13.04, 32-bit. OK, για τον Okular, έχεις δοκιμάσει όμως να ανοίξεις αυτό που έσωσες με Οκουλαρ με Adobe Reader όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Όχι σου είπα ότι δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν τον έχω εγκατεστημένο και ούτε θα τον βάλω για την ώρα. Εσύ το save as το δοκίμασες; Και στο thread και στη σελίδα του okular λέει ότι γίνεται. Αν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα, άνοιξε ένα bug request. Γενικά μην περιμένεις απειρα πράγματα σε αυτό το μέτωπο. Το pdf δεν έχει φτιαχτεί για αυτό το σκοπό (θεωρητικά είναι read only format) και για να βάλουν τέτοια extra έχουν ξεχειλώσει το specification του (και κατά συνέπεια υπάρχουν πολλά προβλήματα μεταξύ των προγραμμάτων). Αν σε ενδιαφέρει να τα ανοίγεις τα annotations με windows, τότε για μένα η καλύτερη λύση είναι virtualbox με adobe reader και κάνεις τα annotations από εκεί (δεν συμπαθώ το wine). edit δες και εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Pdf#Annotation δοκίμασε και το xournal. Α και το calibre πρέπει να σου κάνει ps. Μην περιμένεις να βρεις εξίσου πλήρη λειτουργία με το Adobe Reader. Είναι σε άλλο level σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. edit2 και αυτό πρέπει να σου κάνει http://pdfedit.cz/en/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Όχι σου είπα ότι δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν τον έχω εγκατεστημένο και ούτε θα τον βάλω για την ώρα. Εσύ το save as το δοκίμασες; Και στο thread και στη σελίδα του okular λέει ότι γίνεται. Αν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα, άνοιξε ένα bug request. Γενικά μην περιμένεις απειρα πράγματα σε αυτό το μέτωπο. Το pdf δεν έχει φτιαχτεί για αυτό το σκοπό (θεωρητικά είναι read only format) και για να βάλουν τέτοια extra έχουν ξεχειλώσει το specification του (και κατά συνέπεια υπάρχουν πολλά προβλήματα μεταξύ των προγραμμάτων). Αν σε ενδιαφέρει να τα ανοίγεις τα annotations με windows, τότε για μένα η καλύτερη λύση είναι virtualbox με adobe reader και κάνεις τα annotations από εκεί (δεν συμπαθώ το wine). edit δες και εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Pdf#Annotation δοκίμασε και το xournal. Α και το calibre πρέπει να σου κάνει ps. Μην περιμένεις να βρεις εξίσου πλήρη λειτουργία με το Adobe Reader. Είναι σε άλλο level σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Νομιζω εχεις δικιο. Μενω με Okular. To wine πιο πολλα προβληματα δημιουργει παρα λυνει. Thanks for your help. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 +1 στο vbox, ο okular είναι καλός αλλά όπως είπε ο pmav, ο X+ είναι αλλού κάποιο φεγγάρι είχα http://pwmt.org/projects/zathura/ έχει αρκετά καλούδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα