Προς το περιεχόμενο

Τα λεφτά πίσω;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

νομίζω πως οι online παραγγελίες είναι αλλιός και εγώ έχω αλλάξει ανοιγμένο ανεμιστηράκι από το e-shop

Δημοσ.

νομίζω πως οι online παραγγελίες είναι αλλιός και εγώ έχω αλλάξει ανοιγμένο ανεμιστηράκι από το e-shop

Γιατί να είναι αλλιώς?

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν είμαι απόλυτα σίγουρος..

Δημοσ.

Γιατί να είναι αλλιώς?

Γιατι ειναι συμβαση απο αποσταση. Αυτες οι αγορες εχουν δικαιωμα υπαναχωρησης.
Δημοσ.

δεν είμαι απόλυτα σίγουρος..

Τεσπα, εσύ μίλα πρώτα με την υποστήριξη και πες τους ότι θες να το γυρίσεις επειδή δεν σε καλύπτει και είναι ακόμα σφραγισμένο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πήγα το χειριστήριο πίσω (κλειστό στη συσκευασία του) που αγορασα χθες. Αλλά ενω εγώ περίμενα να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω, μου έδωσαν πίστωση. Μπορούσα να πάρω πίσω τα χρήματα μου; Μπορώ να εξαργυρώσω σε χρήματα την πίστωση ή είναι μόνο για να αγοράσω κάτι άλλο;

Δημοσ.

Σορρυ αλλα πας στο κατάστημα, κάνεις ότι κάνεις και έρχεσαι παλι εδω να ρωτησεις; Εσύ πήγες στο κατάστημα γιατι δεν ζήτησες τα χρήματα σου να δεις τι θα σου πουν;

Παντως εδω που τα λεμε αν οντως η αγορα ειχε γινει ηλεκτρονικα ισως και να μπορουσαν να τα δωσουν τα λεφτα.

(ετσι τουλάχιστον κάνει το e-shop)

Δημοσ.

πήγα το χειριστήριο πίσω (κλειστό στη συσκευασία του) που αγορασα χθες. Αλλά ενω εγώ περίμενα να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω, μου έδωσαν πίστωση. Μπορούσα να πάρω πίσω τα χρήματα μου; Μπορώ να εξαργυρώσω σε χρήματα την πίστωση ή είναι μόνο για να αγοράσω κάτι άλλο;

Πολύ καλα έκαναν και σου έδωσαν πίστωση, άμα ήταν να περνει ο καθένας ότι του καπνίσει και να το επιστρέφει και να ζητάει λεφτά πίσω, μόνο να αγορασεις κάτι άλλο μπορείς ίσης η μεγαλύτερης αξίας και να πληρώσεις την διάφορα.
Δημοσ.

Σορρυ αλλα πας στο κατάστημα, κάνεις ότι κάνεις και έρχεσαι παλι εδω να ρωτησεις; Εσύ πήγες στο κατάστημα γιατι δεν ζήτησες τα χρήματα σου;

Ντρεπεται.

• Like 2
Δημοσ.

Μιση ντροπη δικη του μιση δικη τους. Τι να ντραπεις δηλαδη τον υπάλληλο; Άνθρωπος ειναι κι αυτος, εμεις δηλαδη τι να κάνουμε τώρα αφού ότι και να του πούμε το πιστωτικό έχει ήδη εκδοθεί και αν υπήρχε μία περίπτωση να πάρει τα λεφτά του πίσω, τώρα η περίπτωση είναι απίθανη.

Δημοσ.

Σορρυ αλλα πας στο κατάστημα, κάνεις ότι κάνεις και έρχεσαι παλι εδω να ρωτησεις; Εσύ πήγες στο κατάστημα γιατι δεν ζήτησες τα χρήματα σου να δεις τι θα σου πουν;

Κακως ομως που ρωτησε εδω επρεπε ν'ανοιξει νεο θεμα γι'αυτο.

Ντρεπεται.

Οχι τωρα ανοιγει νεο θεμα:''Μπορώ να εξαργυρώσω σε χρήματα την πίστωση ή είναι μόνο για να αγοράσω κάτι άλλο;''

• Like 3
Δημοσ.

Από το στιγμή που σου έδωσαν πίστωση δεν παίρνεις τίποτα πίσω. Ούτως η άλλως βέβαια μιλάμε για το Πλαίσιο, σιγά μη δώσει λεφτά πίσω από την άλλη όμως πιστεύω πως αφού η επιστροφή γίνεται από λάθος του πελάτη (κακή επιλογή προιόντος) και όχι από  το κατάστημα (παραπλάνηση) δεν έχει λόγο να εφαρμόσει την συγκεκριμένη τακτική.

Δημοσ.

Ολόκληρη ιστορία 9,90 Ευρώ ? :ph34r:

Βεβαια........φαντασου να ξεπερνουσε τα 10 ευρω θα ειχαμε 2 θεματα.

Δώσε άλλα τόσα και πάρε ένα καλύτερο Logitech - x-box 360.

Ε καλα τωρα δινεις πατημα ν'ανοιξουμε νεο θεμα: ''Αγορα Logitech - x-box 360"

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...