tolisk99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Λοιπόν, έκανα λογαριασμό, έβαλα το κωδικό της Vodafone και έχω την εξής απορία: Το κατεβάζω στον υπολογιστή?? Και αν ναι, πως? Δεν μπορώ να το βρω...
parasaser Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 απο το κινητο/tablet (ios, android) ως εφαρμογη απο Υ/Π, mac μεσω browser
tolisk99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 απο το κινητο/tablet (ios, android) ως εφαρμογη απο Υ/Π, mac μεσω browser Aαα εγώ νόμιζα πως μπορούσα να το έχω στο Laptop μου χωρίς internet... Στο κινητό ισχύουν οι 3 μήνες δωρεάν, και μπορώ να την χρησιμοποιώ χωρίς ;internet την εφαρμογή?
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Απο την στιγμή που θα κανεις την ενεργοποίηση του κωδικού αρχίζουν και μετράνε οι μήνες οπου και να το εχεις.
spirosd2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 πήγα να το βάλω στο ξεχασμένο καρτοκινητο vodafone και μου είπαν να κάνω πρώτα ανανέωση χρόνο ομιλίας.
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εμενα δυστηχώς δεν λειτουργεί καν ο κωδικός και ειμαι με συμβόλαιο, εκτος και εχει σημασία που δεν εχω πληρώσει ακομα τον λογαριασμό αυτου του μήνα
tolisk99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ok μπορώ να είμαι χωρίς ιντερνετ στο κινητό? και όταν τελειώσει η δωρεάν χρήση, πως μπορώ να σταματήσω την συνδρομή? Δηλαδή να μην με χρεώνουν?
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ok μπορώ να είμαι χωρίς ιντερνετ στο κινητό? και όταν τελειώσει η δωρεάν χρήση, πως μπορώ να σταματήσω την συνδρομή? Δηλαδή να μην με χρεώνουν? Προφανώς μετα θα σου λεει αν θέλεις να συνεχίσεις θα πρέπει να κανεις συνδρομή καινούργια
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τα κατεβασμένα φαντάζομαι δεν θα συνεχίσουν να παίζουν μετά τη λήξη της προφοράς, ε;
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τα κατεβασμένα φαντάζομαι δεν θα συνεχίσουν να παίζουν μετά τη λήξη της προφοράς, ε; Καλή ερώτηση αλλα αν τα εχεις κατεβάσει γιατι να μην παίζουν
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Απο δοκιμη spotify και deezer και ας τα εχεις κατεβασει μετα απο την ληξη τελος;/ Sent from my iPhone using Insomnia
Socratis_g Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 το κατέβασα και εγώ σε iphone. θέλω να δω μετά το 3μηνο τα τραγούδια που έχω κάνει download, αν θα συνεχίσουν να παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα