Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έκανα λογαριασμό, έβαλα το κωδικό της Vodafone και έχω την εξής απορία: Το κατεβάζω στον υπολογιστή?? Και αν ναι, πως? Δεν μπορώ να το βρω...

Δημοσ.

απο το κινητο/tablet (ios, android) ως εφαρμογη

απο Υ/Π, mac μεσω  browser

Aαα εγώ νόμιζα πως μπορούσα να το έχω στο Laptop μου χωρίς internet... Στο κινητό ισχύουν οι 3 μήνες δωρεάν, και μπορώ να την χρησιμοποιώ χωρίς ;internet την εφαρμογή?

Δημοσ.

Απο την στιγμή που θα κανεις την ενεργοποίηση του κωδικού αρχίζουν και μετράνε οι μήνες οπου και να το εχεις.

Δημοσ.

Εμενα δυστηχώς δεν λειτουργεί καν ο κωδικός και ειμαι με συμβόλαιο, εκτος και εχει σημασία που δεν εχω πληρώσει ακομα τον λογαριασμό αυτου του μήνα

Δημοσ.

ok μπορώ να είμαι χωρίς ιντερνετ στο κινητό? και όταν τελειώσει η δωρεάν χρήση, πως μπορώ να σταματήσω την συνδρομή? Δηλαδή να μην με χρεώνουν?

Δημοσ.

ok μπορώ να είμαι χωρίς ιντερνετ στο κινητό? και όταν τελειώσει η δωρεάν χρήση, πως μπορώ να σταματήσω την συνδρομή? Δηλαδή να μην με χρεώνουν?

Προφανώς μετα θα σου λεει αν θέλεις να συνεχίσεις θα πρέπει να κανεις συνδρομή καινούργια

Δημοσ.

Τα κατεβασμένα φαντάζομαι δεν θα συνεχίσουν να παίζουν μετά τη λήξη της προφοράς, ε;

Καλή ερώτηση αλλα αν τα εχεις κατεβάσει γιατι να μην παίζουν :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το κατέβασα και εγώ σε iphone. θέλω να δω μετά το 3μηνο τα τραγούδια που έχω κάνει download, αν θα συνεχίσουν να παίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...