Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε ολους! Ειχα ανηξει κιαλο θέμα για να μου πητε τησ γνωμεσ σασ για αγωρα ενως mac mini. Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το mac/os(συγνώμη για τα ορθογραφικά που θα κανω γραφω με ipad :P) 1:μπορω να κατεβαζω τζαμπα apps και γενικα να μην χρειαζετε να τα αγοραζω? 2: υπαρχει app store οπως στο ipad? με ηδιες εφαρμογες? 3: βρηκα μια οθονη να αγορασω https://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html Θα εχω κανενα προβλημα να το συνδεσω? 4:μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω ραμ για αναβαθμησει μπορω να αγορασω απο Ελλαδα? αυτα. Ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Για σε ολους! Ειχα ανηξει κιαλο θέμα για να μου πητε τησ γνωμεσ σασ για αγωρα ενως mac mini. Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το mac/os(συγνώμη για τα ορθογραφικά που θα κανω γραφω με ipad :P) 1:μπορω να κατεβαζω τζαμπα apps και γενικα να μην χρειαζετε να τα αγοραζω? 2: υπαρχει app store οπως στο ipad? με ηδιες εφαρμογες? 3: βρηκα μια οθονη να αγορασω https://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html Θα εχω κανενα προβλημα να το συνδεσω? 4:μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω ραμ για αναβαθμησει μπορω να αγορασω απο Ελλαδα? αυτα. Ευχαριστω

1. Κυκλοφορούν πειρατικές εφαρμογές για Mac OS X, όπως ακριβώς και για Windows. Οι κανονισμοί λειτουργίας του insomnia απαγορεύουν την αναφορά περισσοτέρων λεπτομερειών.

2. Υπάρχει App Store όπως στο iPad και κυκλοφορούν πολλές παρόμοιες εφαρμογές. Όμως, αν έχεις αγοράσει την iPad έκδοση μιας εφαρμογής δε σημαίνει πως μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν και την Mac OS X της ίδιας. Πρέπει να την αγοράσεις ξεχωριστά.

3. Η οθόνη που αναφέρεις δουλεύει μια χαρά σε Mac Mini αλλά θα χρειαστείς ένα adaptor από HDMI σε DVI ή από MiniDisplayPort σε DVI (το Mac Mini τελευταίας γενειάς έχει εξόδους Thunderbolt (δηλαδή MiniDisplayPort) και HDMI ενώ η οθόνη που αναφέρεις έχει εισόδους VGA και DVI).

4. Μπορείς να βρεις εύκολα εδώ: Crucial τί ακριβώς μνήμη χρειάζεσαι και να την αγοράσεις από σχεδόν κάθε κατάστημα υπολογιστών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Δημοσ.

1. Κυκλοφορούν πειρατικές εφαρμογές για Mac OS X, όπως ακριβώς και για Windows. Οι κανονισμοί λειτουργίας του insomnia απαγορεύουν την αναφορά περισσοτέρων λεπτομερειών.

2. Υπάρχει App Store όπως στο iPad και κυκλοφορούν πολλές παρόμοιες εφαρμογές. Όμως, αν έχεις αγοράσει την iPad έκδοση μιας εφαρμογής δε σημαίνει πως μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν και την Mac OS X της ίδιας. Πρέπει να την αγοράσεις ξεχωριστά.

3. Η οθόνη που αναφέρεις δουλεύει μια χαρά σε Mac Mini αλλά θα χρειαστείς ένα adaptor από HDMI σε DVI ή από MiniDisplayPort σε DVI (το Mac Mini τελευταίας γενειάς έχει εξόδους Thunderbolt (δηλαδή MiniDisplayPort) και HDMI ενώ η οθόνη που αναφέρεις έχει εισόδους VGA και DVI).

4. Μπορείς να βρεις εύκολα εδώ: Crucial τί ακριβώς μνήμη χρειάζεσαι και να την αγοράσεις από σχεδόν κάθε κατάστημα υπολογιστών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ευχαριστω φιλε αλλη δηλαδη αμα βαλω το apple id μου στο μακ δεν θα μπορω να κατεβασω της εφαρμογες που της εχω ιδη πληρωσει στο ipad?Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Το late 2012 έχει μαζί τον αντάπτορα για να συνδέσεις την οθόνη,μια χαρά είναι η οθόνη και εγώ αυτήν έχω.

Μνήμες από crucial 100% αξιοπιστία και σε 3 εργάσιμες τις έχεις στα χέρια σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε αλλη δηλαδη αμα βαλω το apple id μου στο μακ δεν θα μπορω να κατεβασω της εφαρμογες που της εχω ιδη πληρωσει στο ipad?Sent from my iPad using Insomnia

Εάν βάλεις το AppleID σου στο Mac σου, μπορείς να κατεβάσεις όσες εφαρμογές έχεις ήδη πληρώσει αλλά αυτές οι εφαρμογές θα δουλεύουν μόνο στο iPad (ή και σε iPhone εάν είναι οι λεγόμενες universal). 

Το Mac δεν έχει την ίδια αρχιτεκτονική ή το ίδιο λειτουργικό σύστημα με το iPad και συνεπώς δεν έχει και τις ίδιες εφαρμογές με το iPad.

Δημοσ.

Ευχαριστω. Τελεφτεα ερωτιση πιο μοντελο mac mini να παρω νομιζω αυτο με τα 615€ μια χαρα δεν ειναι ? το θελω για παραγογη μουσικης(logic pro)

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο το αγόρασα και εγώ.

Έχουμε και λέμε.

Ο επεξεργαστής μαζί με την μνήμη παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στο πόσα κανάλια θα τρέχεις ταυτόχρονα.Ειδικά ο επεξεργαστής είναι το 90% . Οπότε για να είσαι κομπλέ για μένα παίξε μπάλα με τον i7,έχει μεγάλη διαφορά από τον i5 αν δείς και στα benchmarks.

Τώρα αν δεν ασχολείσε τόσο σοβαρά και στις μουσικές σου έχεις μέχρι 10-15 κανάλια και με τον i5 καλά θα είσαι αλλα μην περιμένεις και τίποτα βαρία vst φορτωμένα.

Από εδώ μπορείς να τον πάρεις σε ψιλο καλή τιμή και σε 4-5 μέρες στην πόρτα σου.

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Computer/Macmini/Apple-Mac-mini-2-3-GHz-Quad-Core-i7-1TB-/-5400rpm-4GB-RAM/art-PCM0011956-000

Μετά με έναν ssd και 16gb ram νομίζω πως θα είσαι κομπλέ.

Ότι άλλο θές να μάθεις ρώτα άφοβα. B)

Δημοσ.

<p>Για τον ίδιο λόγο το αγόρασα και εγώ.</p>

<p>Έχουμε και λέμε.</p>

<p>Ο επεξεργαστής μαζί με την μνήμη παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στο πόσα κανάλια θα τρέχεις ταυτόχρονα.Ειδικά ο επεξεργαστής είναι το 90% . Οπότε για να είσαι κομπλέ για μένα παίξε μπάλα με τον i7,έχει μεγάλη διαφορά από τον i5 αν δείς και στα benchmarks.</p>

<p>Τώρα αν δεν ασχολείσε τόσο σοβαρά και στις μουσικές σου έχεις μέχρι 10-15 κανάλια και με τον i5 καλά θα είσαι αλλα μην περιμένεις και τίποτα βαρία vst φορτωμένα.</p>

<p>Από εδώ μπορείς να τον πάρεις σε ψιλο καλή τιμή και σε 4-5 μέρες στην πόρτα σου.</p>

<p><a href="http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Computer/Macmini/Apple-Mac-mini-2-3-GHz-Quad-Core-i7-1TB-/-5400rpm-4GB-RAM/art-PCM0011956-000">http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Computer/Macmini/Apple-Mac-mini-2-3-GHz-Quad-Core-i7-1TB-/-5400rpm-4GB-RAM/art-PCM0011956-000</a></p>

<p>Μετά με έναν ssd και 16gb ram νομίζω πως θα είσαι κομπλέ.</p>

<p>Ότι άλλο θές να μάθεις ρώτα άφοβα. B)</p>

Βασικα ειμαι αρχαριος ενοω δεν ειμαι επαγγελματιας. (ειμαι 16) ασχολουμε τωρα σχεδον 1χρονο με djing και παραγωγη μουσικης . Εχω μια ερωτηση τη προγγραμα χρησιμοποιις στο μακ για παραγωγη? μηπως ξερεις αν το logic ειναι καλο?

Δημοσ.

΄Το καλύτερο είναι αυτό που ξέρεις να δουλεύεις καλύτερα.Για μένα ανάμεσα σε protools-cubase-logic pro δεν υπάρχει καμοία διαφορά.

Δημοσ.

<p>΄Το καλύτερο είναι αυτό που ξέρεις να δουλεύεις καλύτερα.Για μένα ανάμεσα σε protools-cubase-logic pro δεν υπάρχει καμοία διαφορά.</p>

Ποσο κοστιζουν? και εσει τα εχει αγωρασει η τα εχεις κατεβασει απο αλλου :D δεν θελω να μου πεις πως απλα αμα γινετε θα γλιτοσω 200+€ :)

Δημοσ.

΄Το καλύτερο είναι αυτό που ξέρεις να δουλεύεις καλύτερα.Για μένα ανάμεσα σε protools-cubase-logic pro δεν υπάρχει καμοία διαφορά.

Ειδικά στο audio, αυτό που λες αφορά μόνο τους ηχολήπτες/wanna_be_μουσικούς dj's. Μα μόνο όμως. 

Σε όλο τον άλλο κόσμο του audio σημασία έχουν διάφορες τεχνικές παράμετροι, οι οποίες δείχνουν προς Apple μεριά (κάποτε αποκλειστικά μόνο προς Apple). 

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι για πλατφόρμες pc-mac αλλά για λογισμικά καθαρά.

Πιστεύεις ότι στο θέμα ποιότητας ήχου σε mac πάντα,τα protools έχουν διαφορές με το logic pro πχ?

Εγώ δεν το πιστεύω αυτό και άν υπάρχει μία διαφορά στην ποιότητα ,είναι τόσο μικρή που δεν την καταλαβαίνουμε.

Τώρα σε pc ή mac είναι άλλη ιστορία.Και τα 3 προγράμματα που ανέφερα έχουν mac έκδοση.

Δημοσ.

Βασικά, δεν καταλαβαίνεις τι λέω. 

Αφενός μίλησα για τεχνικές παραμέτρους και ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ και αφετέρου προφανέστατα είσαι από τον "χώρο" της "ηχοληψίας" ή dj. 

Φυσικά και ένας "ηχολήπτης" ή dj το μόνο που μπορεί να δει είναι "protools" και "logic".... 

Anyway... 

Cheers. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...