Narayan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέχρι τις 31/07 και με χρήση του κωδικού 5TH9OFF στο checkout, όλες οι αγορές από το http://www.buyincoins.com έχουν έκπτωση 9%, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη έκπτωση που μπορεί να υπάρχει ήδη. Εντόπισα κάποιες καλές περιπτώσεις, ειδικά σε είδη μεγάλης αξίας όπου και το ποσό που κερδίζεται είναι μεγαλύτερο. Π.χ. για όποιον ψάχνει τετραπύρηνο tablet, οι λύσεις των Ainol Novo 8 Dream και Novo 7 Crystal φαίνονται ενδιαφέρουσες: Novo 8 Dream €92 τελική (από €101) http://www.buyincoins.com/item/28667.html Novo 7 Crystal €63 τελική (από €69) http://www.buyincoins.com/item/26923.html Γενικά οι τιμές του site ήδη είναι αρκετά χαμηλές οπότε με την έκπτωση έγιναν ακόμα πιο ελκυστικές Από προσωπική εμπειρία η παράδοση γίνεται πάντα εντός 3 εβδομάδων από την ημέρα παραγγελίας. 4
avgou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρον το post. Θα τσιμπήσω κάτι ψιλά. Από χρόνους όντως περίπου 3 εβδομάδες από την ημέρα αποστολής όχι παραγγελίας.
corduroy27 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Βασικά για το 8" ενδιαφέρομαι. Με το τελωνείο όμως τι παίζει σε αυτούς; Χρειάζεται να τους πεις να το βάλουν τίποτα ως κορνίζα, gift κλπ. ή ξέρουν; Γιατί καλές οι τιμές αυτές αλλά αν κινδυνεύεις να τα χώσεις στο τελωνείο, δεν αξίζει μία. Για πείτε εσείς που έχετε πάρει κάτι αντίστοιχο από εκεί.
zalman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 έχω ψωνίσει 4-5 φορές ,για τελωνείο βάζουν άσχετες περιγραφές και ποσά αλλά το θέμα με αυτούς είναι οτι η συσκευασία που κάνουν είναι για τον που ( τα βάζουν όλα σε κάτι σακούλες σαν αυτών των σκουπιδιών ) και τα ποιο πολλά πράγματα που έχουν είναι στην κυριολεξία τελευταία ποιότητα . Αν σας έρθει κάτι ελαττωματικό η σπασμένο το φάγατε , λεφτά απο τους συγκεκριμένους θα ξαναδείτε οταν ξαναβγεί ο Γιωργάκης πάλι πρωθυπουργός (κλάψε με μάνα κλάψε με ). Ειναι buyincoins και μετά γίνονται esyftesnocoins 3
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Βασικά τέτοιου είδους προσφορές (εκπτωτικά κουπόνια με 5-10% και κάποιες φορές παραπάνω) παίζουν συχνά στα καταστήματα αυτού του είδους. Όποιος τα παρακολουθεί συχνά και το συγκεκριμένο αλλά και τα υπολοιπα έμπιστα online κινεζομάγαζα το γνωρίζει αυτό. Εν προκειμένης έχω ψωνίσει απο buyincoins και μόνο καλά λόγια έχω να πώ. Τελευταία φορά πήρα ένα ainol tablet και ήταν πολύ καλά συσκευασμένο και στο original κουτί του. Ψωνίστε άφοβα. 1
gfgscript Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 @zalman & lionheart75 Ένας από τους δύο σας θα μας τρελάνει. Σε μαύρη σακούλα ή σε κανονική συσκευασία τελικά; ή μήπως ισχύουν και τα δυο;
zalman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 @zalman & lionheart75 Ένας από τους δύο σας θα μας τρελάνει. Σε μαύρη σακούλα ή σε κανονική συσκευασία τελικά; ή μήπως ισχύουν και τα δυο; τι να σου πω φίλε μου εγώ πάντως σε συσκευασία δεν έχω πάρει τίποτα , όλα είναι χύμα μέσα σε απλές σακούλες . Tablet δεν έχω πάρει και προσωπικά ούτε πρόκειται να πάρω απο αυτούς γιατί δεν μιλάμε να χάσεις κάνα 10ευρω αν σου κάτσει στραβή. Ενα ρολόι που είχα πάρει ήρθε και δεν δούλευε μου είπαν να πάω να βάλω μπαταρία πήγα πήρα μπαταρία + 1 ευρώ τελικά δεν δούλευε, Tους το είπα, άνοιξα case στο paypal απάντησαν ok γύρισε το με RMA να σε αποζημιώσουμε η να σου στείλουμε καινούργιο με αυτό είναι καλυμμένοι έπρεπε να δώσω αλλα 5-6 ευρώ για να πάει πίσω το ρολοι συστημένο ( δεν δέχονται απλό ). Άλλη παραγγελια 1 θερμόμετρο με υπέρυθρες , δείχνει ότι θέλει, πάλι τα ίδια, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ηρθε με μια χαρακιά από πάνω μέχρι κάτω στο φακο, πες μου τώρα εσύ να πάρω tablet από αυτούς? Εγώ δεν τους συστήνω για το after sales τους , φαίνεται από την αρχή ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να σε βοηθήσουν αν έχεις πρόβλημα όσων αναφορά τα tablet στο πρώτο ποστ θα φάτε μουφα με ασυμβατότητες στα apps λόγω του ATM7029. Όποιος δεν σκαμπάζει και θέλει μηχάνημα να το πάρει και να παίζει απο την αρχή θα έλεγα να κοιτάξει αλλού. 1
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δεν έχω λόγο να τρελάνω κανένα. Την εμπειρία μου καταθέτω. Απο το εν λόγω κατάστημα έχω παραγγείλει 3 φορές. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα, αν είναι πρόβλημα το γεγονός ότι ένα screen protector και μια θήκη που παράγγειλα κάποια στιγμή ξεχωριστά μόνα τους ήρθαν σε φάκελο με φυσαλίδες τυλιγμένα με φελιζόλ, τι να πώ.... Αν κάποιος έχει θέμα ας τους ζητήσει να τα βάλουν σε μεταλλικό κουτί πριν τα στείλουν. Εγώ θα ξαναγόραζα άνετα, αν υπήρχαν φράγκα και χρειαζόμουν κάτι φυσικά.
tower Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 τι να σου πω φίλε μου εγώ πάντως σε συσκευασία δεν έχω πάρει τίποτα , όλα είναι χύμα μέσα σε απλές σακούλες . Tablet δεν έχω πάρει και προσωπικά ούτε πρόκειται να πάρω απο αυτούς γιατί δεν μιλάμε να χάσεις κάνα 10ευρω αν σου κάτσει στραβή. Ενα ρολόι που είχα πάρει ήρθε και δεν δούλευε μου είπαν να πάω να βάλω μπαταρία πήγα πήρα μπαταρία + 1 ευρώ τελικά δεν δούλευε, Tους το είπα, άνοιξα case στο paypal απάντησαν ok γύρισε το με RMA να σε αποζημιώσουμε η να σου στείλουμε καινούργιο με αυτό είναι καλυμμένοι έπρεπε να δώσω αλλα 5-6 ευρώ για να πάει πίσω το ρολοι συστημένο ( δεν δέχονται απλό ). Άλλη παραγγελια 1 θερμόμετρο με υπέρυθρες , δείχνει ότι θέλει, πάλι τα ίδια, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ηρθε με μια χαρακιά από πάνω μέχρι κάτω στο φακο, πες μου τώρα εσύ να πάρω tablet από αυτούς? Εγώ δεν τους συστήνω για το after sales τους , φαίνεται από την αρχή ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να σε βοηθήσουν αν έχεις πρόβλημα όσων αναφορά τα tablet στο πρώτο ποστ θα φάτε μουφα με ασυμβατότητες στα apps λόγω του ATM7029. Όποιος δεν σκαμπάζει και θέλει μηχάνημα να το πάρει και να παίζει απο την αρχή θα έλεγα να κοιτάξει αλλού. Αγόρασα ένα tablet από εκεί το οποίο ήρθε σε πολύ καλή συσκευασία με το αρχικό του κουτί ,αλλά με πρόβλημα . Δεν μπορούσε να λειτουργήσει εκτός ρεύματος .Μιλάμε για σταθερό -tablet !!! .Άνοιξα υπόθεση στο paypal και μου πρότεινε η εταιρεία τη πρώτη φορά να μου δώσουν 10$ να το διορθώσω εδώ μετά 15$ και τελικά να το στείλω πίσω κι να το διορθώσουν .Επέλεξα total refound και το paypal μου είπε να το στείλω πίσω με δικά μου χρήματα (21.10 ευρώ ) κι να πάρω τα χρήματα της αγοράς πίσω (123 ευρώ ) .Μου έστειλαν κι screen protector λάθος . Συμπεράσματα . (+) α) Συσκευασία πολύ καλή β) άρχονται συνήθως σε 2-3 βδομάδες. γ) συνήθως δεν πληρώνεις τελωνείο αν έρθει με απλό ταχυδρομείο. ( -) α) Αν είναι ελαττωματικό για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω θα πρέπει να ανοίξεις case στο paypal . β) Αρκετή υπομονή κι καλή γνώση αγγλικών για την επικοινωνία με πωλητή και paypal γ)θα πρέπει να πλήρωσής τα μεταφορικά (συστημένο 21.10) [μονό για να πάει ]σε περίπτωση απώλειας του δέματος θα αποζημιωθείς με 45 ευρώ ] για να πάρεις τα χρήματα της αγοράς πίσω. Αν παρόλα αυτά αποφασίσεις να κάνεις αγορά tablet αποφεύγεις τα τετραπυρηνα (καταναλώνουν περισσότερη μπαταριά κι έχουν λιγότερες επιδόσεις ) κι διπύρηνα που σταμάτησε η παραγωγή τούς εδώ κι καιρό (όπως ainol hero i 10.1) γιατί συνήθως είναι ελαττωματικά . Όταν με το καλό έρθει το δέμα βιντεοσκοπεις το άνοιγμα του πακέτου γιατί δεν ξέρεις τι έχει μέσα ,μπορεί να λυπει τίποτα . Κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα τότε θα πρέπει να συμβουλευτής αυτόν τον οδηγό. http://bymatahari.blogspot.gr/2012/11/paypal.html Κι αγορές ΠΑΝΤΑ με PAYPAL (Αν θες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω (αλά θα επιβαρυνθείς τα μεταφορικά). 1
gbouros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έχω πάρει αρκετές φορές από το συγκεκριμένο μαγαζί. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Σε κάποια προιόντα αναφέρει "NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag" Αυτά τυλίγονται με Bubble Bag και στέλνονται μέσα σε σακουλάκι μαύρο που όντως μοιάζει με σακούλες σκουπιδιών αλλά με πολύ πιο χοντρό πλαστικό.. Στα υπόλοιπα τυλίγουν τη συσκευασία του προιόντος με Bubble Bag και μετά πάλι σε σακούλα. Πρόσφατα μου ήρθε ένα tablet. Απέξω η μαύρη σακούλα. Πιο μέσα πολύ Bubble Bag Κάτω από αυτό ένα κουτί από φελιζόλ και μέσα του το κουτί με το tablet. Συσκευασία άριστη. 2 βδομάδες τώρα το tablet παίζει μια χαρά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ποιότητα των προιόντων τους είναι η κλασική κινέζικη που συναντάμε και στα υπόλοιπα τέτοια μαγαζιά. Μέχρι τώρα μόνο ένας φορτιστής μου ήρθε χαλασμένος και αυτόν τον αντικατέστησαν στην επόμενη παραγγελία μου. AFTER SALE SERVICE Μέχρι τώρα σε όσες ερωτήσεις έκανα μου απάντησαν γρήγορα. Ένα πρόβλημα που είχα με ένα φορτιστή (των 2 €) λύθηκε στέλνοντας μου άλλο αλλά ποτέ δε χρειάστηκε να ζητήσω πίσω χρήματα για να δω πως θα αντιδράσουν.
Porg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά εμένα ακόμη και κάτι ζάρια που πήρα σε bubble bag τα στείλανε, μια χαρά είναι η συσκευασία τους Μια φορά μου έστειλαν λάθος μπαταρίες, πεντάδα αντί για 20.Αν και έκανα 2 μήνες να απαντήσω στο πρώτο μν τους μου έστειλαν πίσω 1$ απτα 1,89$ που κόστιζαν.Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά μου έκαναν και refund την επόμενη παραγγελία τίποτα σπουδαίο 1,44$ αλλά το αναφέρω
corduroy27 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πολύ ενδιαφέρον πληροφορίες από όλους σας. Μιας και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με ταμπλέτες αλλά θα ήθελα να αποκτήσω μία οικονομική και όσο το δυνατόν καλύτερη. Έχετε μήπως να κάνετε κάποια καλύτερη πρόταση για Tablet στις 8"; Γιατί το Novo 8 Dream €92 τελική (από €101) που μαζί με το κουπόνι βγαίνει στα 84 ευρώ μου φαίνεται ιδιαίτερα καλή περίπτωση. (το πρώτο link του θέματως) Από ότι είδα το ίδιο μοντέλο κυκλοφορεί στο ebay από σχεδόν 110 ευρώ και πάνω. Αν μπορούσα να έχω κάτι καλύτερο στην τιμή των 80 κάτι ευρώ ΟΚ αλλά δεν είναι εύκολο νομίζω... Θα με ενδιέφερε και διπύρηνο αλλά με τουλάχιστον 1GB RAM και με 1024 x 768 ή καλύτερη ανάλυση. Επίσης το παραπάνω έχει και 16GB Nandflash καθώς και Android 4.1 Jelly Bean όσων αναφορά τα tablet στο πρώτο ποστ θα φάτε μουφα με ασυμβατότητες στα apps λόγω του ATM7029.Όποιος δεν σκαμπάζει και θέλει μηχάνημα να το πάρει και να παίζει απο την αρχή θα έλεγα να κοιτάξει αλλού. Σχετικά με αυτό που λες, δεν έχω πρόβλημα στο να ασχοληθώ με costum firmwares κλπ. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο υπόψιν σου για το θέμα που λες και πως αντιμετωπίζεται, δώσε κάνα link, (εδώ ή PM). Αν παρόλα αυτά αποφασίσεις να κάνεις αγορά tablet αποφεύγεις τα τετραπυρηνα (καταναλώνουν περισσότερη μπαταριά κι έχουν λιγότερες επιδόσεις ) κι διπύρηνα που σταμάτησε η παραγωγή τούς εδώ κι καιρό (όπως ainol hero i 10.1) γιατί συνήθως είναι ελαττωματικά. Καλά από αυτονομία το καταλαβαίνω αλλά από επιδώσεις μου φαίνεται λίγο περίεργο να είναι χειρότερα! Αν θες δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω γι' αυτό.
hara75gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 να πω κι εγώ μια γνώμη για το buyincoins.Από προσωπική εμπειρία(17 παραγγελίες έχω κάνει!), είναι σχεδόν πάντα το πιο φθηνό κινεζο-site,τα περισσότερα τα στέλνουν σε bubble bugs και καλά συσκευασμένα και όλα τα έχω παραλάβει σωστά και στην ώρα τους.Μια φορά μόνο πήρα ένα φορτιστή για laptop, και ήταν λάθος(ΔΙΚΟ ΜΟΥ λάθος), αλλά με ένα μικρό διάλογο, έγινε την επόμενη μέρα refund.Θα έπαιρνα άφοβα tablet και οτιδήποτε άλλο αξίας, αφού μέχρι στιγμής μου φέρθηκαν άψογα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα