Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

χρειάζεται να πάω ένα macbook air για service και ψάχνω κριτικές για διάφορα κέντρα επισκευής. Μπορώ να πάω είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη. Στο παρελθόν είχα καλή εμπειρία από το Elite στη Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω δεν είναι πια επίσημο και προβληματίζομαι για το λόγο που έχασε το authorization. Έχετε να προτείνετε κάτι? Το laptop είναι εκτός εγγύησης, οπότε όπου και να πάω δεν έχω κάλυψη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ parasaser. Ξέρω ποιοι είναι επίσημοι αντιπρόσωποι, αλλά έψαχνα και κριτικές με βάση προσωπικές εμπειρίες για το service τους.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

χρειάζεται να πάω ένα macbook air για service και ψάχνω κριτικές για διάφορα κέντρα επισκευής. Μπορώ να πάω είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη. Στο παρελθόν είχα καλή εμπειρία από το Elite στη Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω δεν είναι πια επίσημο και προβληματίζομαι για το λόγο που έχασε το authorization. Έχετε να προτείνετε κάτι? Το laptop είναι εκτός εγγύησης, οπότε όπου και να πάω δεν έχω κάλυψη.

Ευχαριστώ

Για Αθήνα η systemgraph ειναι πολύ καλή, και το iStorm επίσης. Αν θες ιδιωτικό τεχνικό μπορώ να σου προτείνω (ανάλογα με το τί έχει). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...