Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχθες  ο υπολογιστης μου εκανε ενα θορυβο και τον ανοιγω και βλεπω οτι ηταν η ψυκτρα... λεω να την βγαλω και να ριξω καποιο ειδος λαδιου για να μην κανει θορυβο ..σας παρακαλω δεν  ξερω τιποτα βοηθηστε με 

Δημοσ.

To χω κάνει σε ανεμιστηράκι κουτιού. Λάδι μηχανής θα βάλεις αλλά πρόσεξε μην τρέξει απ έξω και γίνει μ@@νι όπως το δικό μου. Θα βάζεις λίγο-λίγο και θα το γυρνάς πολλές φορές με το χέρι και από τις 2 πλευρές. Με ~10€ πάντως παίρνεις καινούργια και απαλλάσσεσαι από τη μικρή αυτή ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Βγάλε την και στην συνέχεια βγάλε και το πλαστικό κάλυμα που ειναι επάνω στην ψύκτρα με τον ανεμιστήρα (στις περισσότερες intel βγαίνει) και καλο καθάρισμα απο σκόνες.

Μετα προτού την βάλεις πρέπει να αγοράσεις θερμοαγώγιμη πάστα και να βάλεις στον επεξεργαστή ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ ανάλογα ποιον επεξεργαστή εχεις http://www.arcticsilver.com/methods.html.

Μια καλή και κλασσική πάστα ειναι η arctic silver 5 θα την βρείς σχεδόν σε ολα τα καταστήματα με υπολογιστές , απλα πριν κανεις την παραπάνω διαδικασία καθάρισε τα υπολοίματα απο την παλιά πάστα απο τον επεξεργαστή και την ψύκτρα με λιγο χαρτί η ακομα καλύτερα με οινόπνευμα.

Δημοσ.

Πόσο καιρό την έχεις? Έχει καθαριστεί ποτέ?

Θα βοηθούσε αφάνταστα,να έβγαζες μια όσο δυνατόν πιο κοντινή φωτογραφία, για να δούμε σε τι κατάσταση είναι.

Το σύστημά σου ποιο είναι? 

Δημοσ.

παιδια ενοοω για να λαδωσω την ψυκτρα για να μην κανει θορυβο ολα τα αλλα ειναι μια χαρα .εχω αλλαξει πριν απο 4 μηνες το πολυ 

σπανκ να σε ρωτησω κατι ?? αυτος στο videaki μηπως βαζει πολυ ??παστα??εγω βαζω πιο λιγο

Δημοσ.

παιδια ενοοω για να λαδωσω την ψυκτρα για να μην κανει θορυβο ολα τα αλλα ειναι μια χαρα .εχω αλλαξει πριν απο 4 μηνες το πολυ 

σπανκ να σε ρωτησω κατι ?? αυτος στο videaki μηπως βαζει πολυ ??παστα??εγω βαζω πιο λιγο

Εντάξει φαίνεται να βάλει πολυ αλλα μια χαρα ειναι ουτε πολύ ουτε λίγο , εγω πάντως αν δεις τις οδηγίες πιο πανω (arctic silver) βαζω μια ευθεία λεπτή γραμμή , κλασσικός τρόπος δεν υπάρχει και οι 2 ειναι σωστοί αλλοι βάζουν την πάστα και την απλώνουν με το χέρι (με μια καρτούλα ενοω :P )

Δημοσ.

ευχαριστω !! τωρα με το λαδωμα μηπως εχεις δει κανενα βιντεακι ? εψαξα γιουτιουβ αλλα ματαια !!!,,,,,, :fear:

Δημοσ.

Βρήκα μερικα videos να πάρεις μια ιδέα , παντω καλύτερα θα ηταν να σκεφτείς την αγορά μιας αλλη aftermarket ψύκτρα που και ποιο αθόρυβη θα ειναι και καλύτερη ψύξη θα εχεις στον επεξεργαστή

http://youtu.be/ENayJf3y4GQ

Δημοσ.

Το έκανα ,έβαλα αντί σκουριακο. Αλλά ο θόρυβος επιμένει.... Άλλη λύση εκτός από το α πάρω καινούργΙΑ γιατί λεφτά δεν παίζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...