Προς το περιεχόμενο

Format και προγράμματα στο 2ο σκληρό

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 σκληρούς και στον slave(τον 2ο δλδ) έχω κάνει επίσης έναν δικό μου φάκελο "Program Files" στον οποίο έχω κάποια προγράμματα για να αποσυμφορήσω τον master(τον βασικό).Αν κάνω format στον primary και ξαναεγκαταστήσω τα Windows τα προγράμματα που έχω στον δευτερεύον, ο οποίος θα μείνει απείραχτος, θα τρέχουν;

Νομίζω πως ξέρω -εμπειρικά- την απάντηση αλλά επειδή στην πράξη δεν το έχω κάνει θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει σίγουρα τι γίνεται, για να δω τι θα πρέπει να κάνω με αυτά πριν από format.

Δημοσ.

file ta programmata pou tha sou leitourgoun sigoura tha einai isws kana winamp i kana paromoio mikro utility,ta magala programmata den tha sou trexoun dioti den paizei rolo mono na uparxoun ta arxeia tou se kapoio directory alla kai na einai perasmena stin registry ton windows.milaw apo proswpiki empireia.genika na xrisimopieis to proto sou skliro gia programmata kai ton slave gia backup ,mp3,videos,games ktl

Δημοσ.

Η να κάνεις ένα ghost image αφού εγκαταστήσεις τα win και τα προγράμματα που χρησιμοποιείς. Θα σε γλυτώσει από αρκετή ώρα δουλειάς. Πάντως όπως είπαν και παραπάνω μόνο όσα δεν έχουν εγγραφές στην registry ίσως παίξουν. Τα υπόλοιπα δεν...

Δημοσ.

Οκ αυτό πίστευα κι εγώ.Ούτως ή άλλως δεν το είχα κάνει αυτό με τη λογική να τρέχουν μετά από format.Δεν με πειράζει, απλά ήθελα να ξέρω.

xaotikos πώς κάνεις ghost image;Τυχόν προβλήματα συμβατότητας κλπ. που έχουν δημιουργηθεί στο pc από τα εγκατεστημένα προγράμματα δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν με αυτή τη διαδικασία;

Δημοσ.

xaotikos πώς κάνεις ghost image;Τυχόν προβλήματα συμβατότητας κλπ. που έχουν δημιουργηθεί στο pc από τα εγκατεστημένα προγράμματα δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν με αυτή τη διαδικασία;

Αυτό είναι sticky εδώ :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...