Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την κάρτα γραφικών ναι , απάντησε ομως και στα υπόλοιπα αν θέλεις να βγει μια άκρη και να βοηθήσουμε

Δημοσ.

Με vsync έχω 60 χωρίς έχω κάπου στα 38-39. Το υπόλοιπο σύστημα το αναφέρω παραπάνω.

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

Με vsync έχω 60 χωρίς έχω κάπου στα 38-39. Το υπόλοιπο σύστημα το αναφέρω παραπάνω.

Φίλε μη το ζορίζεις άλλο το θέμα. Δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Την 6770 έχεις και όχι καμιά 7970...

Δημοσ.

Υποτίθεται ειναι μια καλή κάρτα όμως και το κοντ4 δεν ειναι η παιχνιδαρα με τις τρομερές απαίτησεις...

Δημοσ.

Δεν γινεται με vsync on να εχεις 60 fps και οταν ειναι κλειστο να εχεις 38-39...

Δημοσ.

Καλα χωρις το vsync μπορει να εχει απο 70 + εως 38 39 παίζουν πολυ τα fps χωρις το vsync και αυτο νομίζω θέλει να πει ο φίλος

Δημοσ.

Φίλε μου θα στο πω για τελευταία φορά μην τρελένεσαι αλλο η κάρτα για αυτα που προσφέρει μια χαρά ειναι μην την σκαλίζεις μην πάθεις ζημιά και δεν πιάνει ουτε αυτα τα fps που εχεις τώρα.

Αφου λες οτι πιάνεις 60 fps ποιο ειναι το πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω μπελάδες θέλεις να βάλεις στο κεφάλι σου ?

Τι να σου πω αμα θέλεις να την κανεις oc ψάξε στο google με αλλους που την έχουν και πιθανόν να την έχουν πειράξει αλλα το ρίσκο ειναι δικό σου μην λες μετα οτι την έκαψες η οτι υπολειτουργεί κτλπ

Δεν εχω να προσθέσω κατι αλλο

Δημοσ.

Αν την εκανα oc θα εβλεπα διαφορα;

Εστω 30-40 fps;

Ε ΟΚ τώρα το παρατράβηξες και θα γελάνε και οι πέτρες.

Σιγά μη δεις και 100+ fps διαφορά.

Δεν είναι καραμέλες...

Δημοσ.

Στα 60 fps παιζω και εγω ολα τα games με vsync με την 7950, και φαινονται τελεια...

Τι τα θες τα παραπανω fps? Αν βγαλεις το vsync το tearing θα ειναι τραγικό...

Δημοσ.

Κατανοητό βρε φίλε μου, αλλά έχουμε γεμίσει trolls το τελευταίο διάστημα στο forum και είμαστε ολίγον τσιτωμένοι.

Αφού παραδέχεσαι την άγνοιά σου, ψάξτο λίγο πριν ρωτήσεις -λέγε με google- και ίσως να σου λυθούν οι απορίες πολύ πιο γρήγορα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...