Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!<br>

Έχω μια gpu Radeon 6770. Θα ηθελα να ρωτήσω αν αυτή η κάρτα μπορεί να σηκώσει το cod4. Δεν μπορώ να πιάσω πάνω από 60 φπς στο cod4 με τίποτα. To ίδιο και στο λολ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω oc? Οτι άλλο,θέλετε για να απαντήσετε πείτε μου να σας πω.

Δημοσ.

Γιατί σώνει και καλά να πιάσεις τα 60fps σε αυτό το παιχνίδι και μάλιστα με αυτή τη κάρτα???

Δεν αξίζει το oc σε τέτοια κάρτα επιπέδου 7750. Για πλάκα και μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πίασεις πάνω απο 60fps μια χαρά είσαι. Το υπόλοιπο σύστημα απο τι αποτελείται;

Δημοσ.

Παιζω σε ανάλυση 1920χ1080. Το υπόλοιπο σύστημα είναι ένας fx4100 4gb ram 750gb hdd kai mobo msi 760GMp25. <br><br><br>

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ με την 7770, λίγο καλύτερη, έπιανα και 80+ max fps με το vsync ενεργό φυσικά, διότι ειδάλλως είχα σπασίματα.

Δημοσ.

Παρα πολυ μικρη και δεν θα αξιζει. Μαλλον εχεις αφησει το vsync enable και γιαυτο δεν βλεπεις πανω απο 60. Πηγαινε στα options του καθε παιχνιδιου και βγαλτο, για να δεις πανω απο 60.

Δημοσ.

Αν όντως το έχει ενεργό και το βγάλει, να μας πει αν δει σπασίματα στη ροή της εικόνας. Εγώ δε μπορούσα πάντως να παίζω έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ παιδιά σας ευχαριστώ!

Θα δοκιμάσω και θα σας πω!

Δημοσ.

Ποσα fps πιάνεις δηλαδη με το vsync ενεργοποιημένο και ποσα χωρίς ? επισης το υπόλοιπο σύστημα απο τι αποτελείται ?

Αμα πιάνεις μια 40αρα παντως εισαι κομπλέ

Βάλε καινούργιους drivers αν δεν το εχεις κανει ήδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...