skatzonis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα pc με μητρικη AMD ABN-SLI DELUXE socket 939 και αντιμετοπιζω το εξεις προβλημα. Για να ανοιξει και να μπω εστω στο bios πρεπει να κανω clear cmos, μετα αν παω να κανω καποια ρυθμιση στο bios, μετα την επανακινηση ενω δουλευουν ολα στη μητρικη δε βγαζει εικονα. Πρεπει να ξανα κανω clear cmos για να εχω εικονα. Οταν ανοιγει μου βγαζει αυτα Παταω ενα απο τα δυο F4 μπενω εδω αλλα δε διχνει τπτ. Το Προβλημα ειναι οτι αν παω στο bios να αλλαξω κατι μετα την επανακινηση δεν ανοιγει.
Xvipes Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 κάνε πρώτα ένα bios reset και μετά δοκίμασε να τα αλλάξεις.
skatzonis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ΔΕ ξερω αν το κανω σωστα αλλα δες τι κανω, μπενω στο bios εδω Μετα μπενω εδω και τα κανω ολα enable. Αλλα μετα παταω F10 για αποθηκευση, κανει επανακινηση και οπως γραφω και πιο πανω δεν ξανα ανοιγει. Πρεπει να ξανα κανω clear cmos και μετα χανοντε παλι ολα.
umbrella co. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δοκιμασες με το raid disabled να δεις τι γινεται?
skatzonis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 τι να γινει τα ιδια. το θεμα ειναι οτι αν μπω στο bios μετα δε ξανα ανοιγει, πρεπει βγαλω τη μπαταρια κανα 10λεπτο και να τη ξανα βαλω για να ανοιξει
Xvipes Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αν δεν είχε θέμα θα άνοιγε μια χαρά ο υπολογιστής απλά στην χειρότερη να μην έμπαινες windows. όταν κάνεις κάποια αλλαγή γενικά στο bios σου κολλάει μετά στο boot? ή μόνο στο RAID? Κάνει μπιπ μετά την αλλαγή ή απλά νεκρώνει με πορτοκαλί λαμπάκι οθόνη(αυτό του stand by)?
skatzonis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σκεφτηκα να κανω update bios αλλα δε γινετε, Αφου δε μπορω να κανω καμια ρυθμισει στο bios, μετα την επανακινηση δεν ξεκιναει Ενω μεσα στο bios στη πρωτη σελιδα μου αναγνωριζει το σκληρο και ολες τις συσκευες αν δε μπω στο bios και παω να το ξεκινησω μου βγαζει μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει το κανενα σκληρο.
umbrella co. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μπορει να φταινε πολλα πραγματα, απο cpu, psu, hdd, μεχρι και η ιδια η μητρικη. Διαβασε εδω ενα παρομοιο θεμα, υπαρχουν και μερικες λυσεις: http://forums.hexus.net/pc-hardware/78475-pc-wont-post-until-i-clear-cmos-3.html
Xvipes Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σκεφτηκα να κανω update bios αλλα δε γινετε, Αφου δε μπορω να κανω καμια ρυθμισει στο bios, μετα την επανακινηση δεν ξεκιναει Ενω μεσα στο bios στη πρωτη σελιδα μου αναγνωριζει το σκληρο και ολες τις συσκευες αν δε μπω στο bios και παω να το ξεκινησω μου βγαζει μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει το κανενα σκληρο. Δεν έχει κουμπί για boot menu? F12? δοκίμασε να μπεις έτσι windows και απο εκεί να κάνεις bios update.
skatzonis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 οχι δεν εχει, και αν μπω μεσα στο bios μετα δε ανοιγει.. Να πω οτι εχω δοκιμασει με αλλο σκληρο ide, χωρις σκληρο. Με αλλη καρτα γραφικων. Με αλλο τροφοδοτικο. Παντα κανει τα ιδια. Τωρα θα δοκιμασα να αλλαξω ραμ
skatzonis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Τιποτα κ με τις μνημες. Θα φαει πεταμα μου σπασε τα νευρα..
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μην την πετας.χαρισε την εδω καπου στο νημα του χαρισματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα