karlito13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 το αρχειο των υποτιτλων πρεπει να εχει την ιδια ακριβως ονομασια με την ταινια. δλδ godfather1080p.mkv godfather1080p.sub (ή srt) αν δεν ειναι ιδιο το ονομα, δεν το διαβαζει.. ! επισης, αν η ταινια ειναι 3d θα ψαξεις να βρεις και 3d υποτιτλους. οι υπολοιποι δεν κανουν..!! 3D και η ταινια και οι υποτιτλοι,ειναι ακριβως το ιδιο ονομα σε καταληξη .sub και δεν μου τους παιζει,προσπαθησα να τους μεταονομασω σε .srt τους διχνει αλλα σε γλωσσα αραβικων,τι να κανω για να τους διορθωσω αυτους?τους ανοιξα με word και τους εκανα save as απο roman σε UTP-8 και παλι τα ιδια...ειναι σιγουρο οτι απο usb η τηλεοραση μου διαβαζει 3d subtitles? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 σου διευκρινησα, οτι πρεπει και οι υποτιτλοι να ειναι 3D...!! δεν κανουν οι υπολοιποι απλοι, ειτε 720ρ, ειτε 1080ρ...!!! αυτο το τσεκαρισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 ναι ειναι 3D οι υποτιτλοι , Eλληνικοι Υποτιτλοι:Ξεχωριστo αρχειο idx/sub «Μετάφραση/Υποτιτλισμός» ••• T 3 L L 4 V 1 S 10 N™ εχει 2 αρχεια υποτιτλων μεσα , ενα .sub και ενα .idx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η δική μου πάντως(es6800) δεν διαβάζει 3D υπότιτλους(.sub & .idx) αλλά μόνο .srt τα οποία και παίζει κανονικότατα σε 3D αρχεία αρκεί να έχουν την ίδια ονομασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα