Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG UE32ES6570 και MKV files

karlito13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,προχθες αγορασα την παραπανω τηλεοραση,και εχω στο ασυρματο διτυο του σπιτιου μου εναν WD BookLive 1TB,που ειχα φωρτομενη μεσα μια ταινια Mkv,αλλα μου λεει δεν το υποστιριζει το format,το ιδιο θα γινετε και απο usb stick?υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μου διαβαζει τις ταινιες ειτε απο τον σκληρο του δικτυου ειτε απο usb stick?οι ταινιες ειναι κυριως 3D γυρω στα 8GB.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον δισκο τον διαβαζει κανονικα,π.χ φωτογραφιες που εχω μεσα τις βλεπω κανονικα στην τηλεοραση...μια ταινια που πατησα να δω .mkv μου λεει δεν υποστηριζετε ακομα το format της ταινιας.

ο δισκος ειναι απευθειας στο router,παταω source απο το χειρηστηριο της τηλεορασης μου βλεπει στον σκληρο παταω πανω του και ετσι παταω στον φακελο videos αλλα τπτ...βεβαια ειναι πολυ μπερδεμα ο δισκος με permissions κτλ,κατι διαβασα για twonky,dlna κτλ...δεν ξερω καν τι ειναι αυτα.με  usb stick δεν εχω δοκιμασει ακομα.

αν θες να τσεκαρεις την τηλεοραση, αν παιζει MKV (που εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι παιζει!), βαλε την ταινια σε ενα στικακι και βαλτην απευθειας πανω στην τηλεοραση.

το DLNA ειναι μια λειτουργια, που στην ουσια μεταφερει αρχεια μεταξυ 2 συσκευων που υποστηριζουν φυσικα το προτυπο DLNA. 

αν υπαρχει  PC στο δικτυο που παιζει το ρολο του SERVER, τοτε χρειαζεται να εγκατασταθει ενα προγραμμα media server σε αυτο το πισι, ωστε η τηλεοραση -στη συγκεκριμενη περιπτωση- να "δει" και να παιξει σωστα ολα τα αρχεια. στην περιπτωση της SAMSUNG ειναι το ALLSHARE, στην LG ειναι ο PLEX MEDIA SERVER κλπ..!! 

• Like 1

η τηλεόραση σου παίζει mkv.

Βάλε την σε ενα στικάκι ή εξωτερικό δισκο και κουμπωσε το απευθείας στην τηλεόραση.

Αν και πάλι δεν παίζει τοτε ίσως κάτι στο format της ταινίας (με πιο κοινό υποπτο την κωδικοποίηση dts) που δεν το διαβάζει η τηλεόραση σου. Σε αυτή την περίτπωση πρέπει να μετατρέψεις την ταινία (ή τον ήχο της αν ειναι εκεί το πρόβλημα) πριν την βαλεις να παίξει.

επισης μου εδωσε ενας φιλος ενα τηλεχειρηστηριο SAMSUNG RMC30D1 ,αλλα δεν ξερω αν θα παιζει στην δικια μου.πανω γραφει για series 7000 and above...στο δικτυο υπαρχει ενα macbookpro,πρεπει να στησω τπτ εκει ωστε να στριμαρω απο τον mylivebook?δεν θα κολλαει οταν βλεπω ταινιες απο τον σκληρο που ειναι πανω στο router?

παιδια σε ποια απολα το usb να συνδεσω τον εξωτερικο?το καθενα γραφει και αλλα πραγματα επανω...τον συνδεσα αλλα απο το source δεν τον αναγνωριζει.

ναι οκ,απλως ο σκληρος που ειχαν βαλει ηταν σε format mac os jour...εβαλα εναν ntfs με μια ταινια 3D τον διαβασε κανονικα,αλλα εχω μερικες αποριες.οι υποτιτλοι δεν ειναι ενσωματομενοι,ειναι σε .sub και δεν μου τους επαιζε,επισης γιατι μια ταινια 3d την δειχνει με διπλη εικονα?ηταν χωρισμενη στην μεση και εδειχνε το ιδιο,με μια οριζοντια γραμμη...

την διπλη εικονα την ρυθμισα,βλεπω 3d αλλα τους υποτιτλους δεν τουσ βρισκω πουθενα,ουτε μεσα στον φακελο της ταινιας,ενω στο laptop το βλεπω κανονικα το αρχειο .sub

το αρχειο των υποτιτλων πρεπει να εχει την ιδια ακριβως ονομασια με την ταινια. 

δλδ

godfather1080p.mkv

godfather1080p.sub  (ή srt)

αν δεν ειναι ιδιο το ονομα, δεν το διαβαζει.. !

επισης, αν η ταινια ειναι 3d θα ψαξεις να βρεις και 3d υποτιτλους. οι υπολοιποι δεν κανουν..!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...