gogosds Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλημερα!Θελω να αγορασω ενα καινουργιο modem router για το σπιτι, εχουμε αρκετες συσκευες και θα ηθελα κατι αρκετα καλο εως το καλυτερο...Ειμαι αναμεσα στα:1) https://www.asus.com/Networking/DSLN55U_Annex_A/2) https://www.asus.com/Networking/RTAC66U3) http://www.linksys.com/en-apac/products/routers/EA6700Ακομα ομως δεν εχω καταλαβει, πρεπει να παρω modem router ή router? στο εξωτερικο σχεδον ολα ειναι router και οχι modem router πχ, το RT AC 66U που ειναι η πρωτη μου επιλογη, δεν κανει?....
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εφοσον παιζεις με adsl παιρνεις Modem router αν τα θες ολα σε ενα.αν παρεις ρουτερ μετα θες και adsl router απο πισω. σε modem router vigor 2710 και πανω μοντελα οπως 2820 .οσα αντεχει η τσεπη σου.μετα σε netgear θα βρειις πολυ καλα μοντελα και σε ρουτερ και σε adsl router αναλογως τι θες να εχει πανω.πχ wireless n ,gigabit ports κτλ.ειναι πολυ καλα πιο κατω απο draytekΘα ελεγα αλλα πιο φτηνα. και αν θες καλο ping λογω games ζητα απο τον παροχο σου να σε βαλει σε fast path 1
ParhsG Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 κινεζιες ειναι ,αλλα μαλλον εχουν καλα πραγματα πανω.
ParhsG Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εγω εχω ξεχωριστό modem και ξεχωριστό router. Το modem κανει bridge και συνδεομαι απο το router. Ετσι το πολυ βαρος πεφτει στο router που εχει και wifi κτλ.Εχω DLINK 320B αλλα μια φορά το διμηνο / τριμηνο τρώει γερο κολλημα και θελει restart. Αν θες να κανεις το ιδιο θες αυτο σε draytek που λενε πως ειναι καλα. Δε το εχω δοκιμασει το παρακατω μοντελο οι γνωστες ας μας πουν. http://www.draytek.co.uk/products/vigor120.html http://www.skroutz.gr/s/313490/Draytek-Vigor-120-Annex-A.html Αυτο βεβαια δε κανει απο μονο του τιποτα. Απλα μετα μπορεις να βαλεις οτι θες απο router. Υποψην οτι αν εχεις voip ή ote tv κτλ δε ξερω ποσο καλα θα παιξουν και αν ειναι δυνατον να παιξουν με αυτο το τροπο
gogosds Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ααα μαλιστα, αυτο ειναι modem ετσι? Θα παιζει λογικα με ΟΤΕ που εχω εγωω Bridge για να το κανεις ειναι δυσκολο?
ParhsG Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 οχι. Αλλα καλυτερα παρε ενα all in one οπως σου ειπε ο πουλινός. 2710 πχ που το εχουν πολλοι και θα βρεις tips κτλ
gogosds Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Λες? Δεν τα ξερω καθολου! Πρωτη φορα τα ακουω...θα ειναι καλυτερη επιλογη απο το να παρω το ASUS DSL-N55U? ή το NetGear Ν600 DGN3700 ?
ParhsG Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δε τα εχω ψαξει να σου πω. Το NetGear θα ελεγα οχι μαλλον.Βραζεις αυγο πανω του και δεν εχει καλη εμβελεια .Χωρια που ειναι υπερβολικα αργο να παρει μπρος . Ειχα φαει σκαλωμα μια φορα γιατι το καναμε reboot και ειχε παρει μπρος και περιμεναμε κανενα λεπτο κ ιντερνετ δεν εμπαινε!Και λεγαμε τι σκατα πειραξαμε και δε μπαινει.. και τελικα ηθελε να το αφησεις λιγη ωρα για να μπει Τα draytek αν θες all in one φαινεται καλο. Εχει μοντελα που παιρνουν και 3G modem ακομα και dialup .
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τα Draytek ειναι τα "καλυτερα" ? θεωρουνται απο τα πιο καλα ρουτερ απλα η τιμη τους αρκετα τσιμπημενη.συνηθως σε εταιρειες οταν δεν βλεπω cisco βλεπω draytek.απλα αρκετα λεφτα λ κινεζιες ειναι ,αλλα μαλλον εχουν καλα πραγματα πανω. οχι κινεζιες τα draytek.εκτος αν εννοεις κατασκευη που δεν υπαρχει κατι που να μην φτιαχνεται κινα . Εγω εχω ξεχωριστό modem και ξεχωριστό router. Το modem κανει bridge και συνδεομαι απο το router. Ετσι το πολυ βαρος πεφτει στο router που εχει και wifi κτλ.Εχω DLINK 320B αλλα μια φορά το διμηνο / τριμηνο τρώει γερο κολλημα και θελει restart. Αν θες να κανεις το ιδιο θες αυτο σε draytek που λενε πως ειναι καλα. Δε το εχω δοκιμασει το παρακατω μοντελο οι γνωστες ας μας πουν. http://www.draytek.co.uk/products/vigor120.html http://www.skroutz.gr/s/313490/Draytek-Vigor-120-Annex-A.html Αυτο βεβαια δε κανει απο μονο του τιποτα. Απλα μετα μπορεις να βαλεις οτι θες απο router. Υποψην οτι αν εχεις voip ή ote tv κτλ δε ξερω ποσο καλα θα παιξουν και αν ειναι δυνατον να παιξουν με αυτο το τροπο ειναι ωραια σαν λυση οταν καποιος δεν θελει να τα εχει ολα μαζι η σκοπευει να αλλαξει μελλοντικα σε vdsl απλα για καποιους που δεν ξερουν ειναι κοπος παραπανω.και τα dlink μια χαρα και σε νορμαλ τιμες. Ααα μαλιστα, αυτο ειναι modem ετσι? Θα παιζει λογικα με ΟΤΕ που εχω εγωω Bridge για να το κανεις ειναι δυσκολο? ναι θα παιζει με οτε που εχεις αρκει να παρεις το σωστο annex.δενειναι δυσκολο να κανεις κατι bridge αλλα δεν το προτεινω σε λυση εκτος αν εχεις ορεξη να πας εκει.συνηθως προτιμω all in one Λες? Δεν τα ξερω καθολου! Πρωτη φορα τα ακουω...θα ειναι καλυτερη επιλογη απο το να παρω το ASUS DSL-N55U? ή το NetGear Ν600 DGN3700 ? ειναι πολυ καλα και ας μην ειναι γνωστα πολυ στον ευρυ κοσμο λογω κοστους κτλ.και το θεωρω καλυτερο και απο τα δυο.τωρα αναμεσα σε netgear και asus δενξερω Δε τα εχω ψαξει να σου πω. Το NetGear θα ελεγα οχι μαλλον.Βραζεις αυγο πανω του και δεν εχει καλη εμβελεια .Χωρια που ειναι υπερβολικα αργο να παρει μπρος . Ειχα φαει σκαλωμα μια φορα γιατι το καναμε reboot και ειχε παρει μπρος και περιμεναμε κανενα λεπτο κ ιντερνετ δεν εμπαινε!Και λεγαμε τι σκατα πειραξαμε και δε μπαινει.. και τελικα ηθελε να το αφησεις λιγη ωρα για να μπει Τα draytek αν θες all in one φαινεται καλο. Εχει μοντελα που παιρνουν και 3G modem ακομα και dialup . καποια netgear παιζουν καλα και εχουν πολλα καλουδια πανω.δεν βραζεις αυγα σε ολα.οτι καποιο ειναι αργο στο booting βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι κακο.και το cisco κανει 2 λεπτα για να ανεβει πανω και ομως μια χαρα παιζει.τα draytek ηταν σχετικα γρηγορα σε boot.ναι εχει και wan αν θελει καποιος να ριξει αλλη συνδεση για failover .σε καποια μοντελα οχι ολα.
ParhsG Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 To συγκεκριμενο μοντελο παντως και απο reviews δεν εχει τα καλυτερα ακομα και newegg κτλ..Προσωπικα δε θα επερνα netgear.Το συγκεκριμενο ηταν υπερβολικα πολυ ζεστο δλδ ακομα και να το πιασεις σε ποναγε λιγο.Δεν εχω δει αλλη φορα τοσο ζεστο.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 To συγκεκριμενο μοντελο παντως και απο reviews δεν εχει τα καλυτερα ακομα και newegg κτλ..Προσωπικα δε θα επερνα netgear.Το συγκεκριμενο ηταν υπερβολικα πολυ ζεστο δλδ ακομα και να το πιασεις σε ποναγε λιγο.Δεν εχω δει αλλη φορα τοσο ζεστο. αν και υπαρχουν αρκετα Μοντελα netgear εν τουτοις ας δει και οικονομικα τι τον παιρνει.για μενα αν μπορει και θελει να δωσει πολλα λεφτα ας παρει draytek.απλα ειναι ακριβα.γενικως τα ρουτερ τα περισσοτερα υποφερουν στην ελλαδα με τις ζεστες που εχουμε δυστυχως.δενειναι φτιαγμενα για ελλαδα.η αν ειναι ελλαδα ειναι για computer rooms.αστα να πανε.σε ποσα ρουτερ ψηνεις αυγο πανω.thomson εχω 784.αν το βαλω ξαπλωτο οπως προβλεπεται απο κατω μετα ζεματαει αν και δεν παθαινει κατι.το εχω βαλει ορθιο και η θερμοκρασια εχει πεσει κατακορυφα διοτι ο εξαερισμος ειναι απο κατω κυριως.απλα tricks για να κρατας τον εξοπλισμο πιο δροσερο οσο γινεται το καλοκαιρι.
ParhsG Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ομως δεν ειναι ολοι σχετικοί να ξερουν πως να το βαλουν κτλ. Ενας πχ ηθελε να το βαλει (access point) σε μεταλικο ντουλαπι (ολο μεταλο) με πορτα που ειχε φουρνο μικροκυματων μεσα . Επισης το παραδοξο λενε για το Netgear πως ενω εχει ποδαρακια (δε βρισκω σωστη λεξη) παει μονο καθετα εκτος αν το ξεκολησεις απο τη κολλα που εχει! source http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=67001
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ομως δεν ειναι ολοι σχετικοί να ξερουν πως να το βαλουν κτλ. Ενας πχ ηθελε να το βαλει (access point) σε μεταλικο ντουλαπι (ολο μεταλο) με πορτα που ειχε φουρνο μικροκυματων μεσα . Επισης το παραδοξο λενε για το Netgear πως ενω εχει ποδαρακια (δε βρισκω σωστη λεξη) παει μονο καθετα εκτος αν το ξεκολησεις απο τη κολλα που εχει! source http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=67001 για το πρωτο απλα Lol>ναι πολυς κοσμος βαζει το ρουτερ κατω απο 10 πραγματα μεσα σε ντουλαπια μετα σου λενε δεν πιανει. το netgear οπως το βλεπω στην ουσια ειναι ενα ρουτερ που κανονικα μπαινει οριζοντια αλλα η Netgear εχει βαλει ενα πλαστικο για να το κανει να καθεται καθετα το οποιο μπορεις να το αφαιρεσεις.αν το αφαιρεσεις στην ουσια μετα θα κατσει οριζοντια η μπορεις να το βαλεις στον τοιχο που επισης δεν το προτειων.και το Thomson μπαινει σε τοιχο αλλα μετα ο εξαερισμος του να το πω ετσι κολλαει πολυ κοντα στον τοιχο σαν να το ειχες πανω σε επιπλο οποτε ζεστενεται αρκετα.κακως για μενα εβαλαν το να μπορει να γινει wall mounted(το Thomson).εκτος αν αυτοι σκεφτονται οτι δεν θα ερθουν στην ελλαδα αυτα τα πραγματα και στο κλιμα μας ή οτι θα ειναι μεσα σε computer room.Οχι οτι μεσα σε computer room δεν εχω δει να εχει κλεισει το air condition Και να ψηνεις σουβλακια μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα