Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πάνε καλά εκεί στη nokia ... WVGA ανάλυση σε 4,7" οθόνη;

512ram;

Αντε να πουλήσει έτσι,κρίμα γιατί το κινητό στα υπόλοιπα είναι πολύ καλό και αρκετά όμορφο.

Δημοσ.

Το Temple Run πχ θέλει 1GB Ram για να τρέξει στα Windows Phone 8...

Και εγω τοτε πως το παιζω στο 620? Are u insane bro?

Δημοσ.

Δεν πάνε καλά εκεί στη nokia ... WVGA ανάλυση σε 4,7" οθόνη;

512ram;

Αντε να πουλήσει έτσι,κρίμα γιατί το κινητό στα υπόλοιπα είναι πολύ καλό και αρκετά όμορφο.

Πολυ καλα πανε, για να ειναι οικονομικο. Αλλιως παρε το 920\928\925 :) 

Δημοσ.

καλα τα 512 ραμ ειναι επαρκη,

οσο ηταν επαρκης ο μονοπυρηνος επεξ.,

που λεγανε οι 2-4πυρηνοι αχρηστοι..

παρτε το και του χρονου ξαναψαξτε νεο κινητο..

ετσι παλια στο αντροιντ στην αρχη κ τα 512 ηταν υπερεπαρκη..

Δεν ειχα θεμα στο 800, στο 8s, ουτε τωρα στο 620. Δεν ειναι ολα αθλια σαν το android, dude. 

Δημοσ.

Παιδιά, μπορεί να λέτε για την ανάλυση ή την ram αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι 6xx. Ομοίως μπορεί να βγάλουν και δυνατότερα με μεγάλες οθόνες (σειρά 7,8 πχ) οπότε βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

I love Nokia αλλά....

4.7'' οθόνη με αυτή την ανάλυση και μνήμη 512 mb, είναι αυτό που λέμε μεγάλο κεφάλι και από μυαλό κουκούτσι.  

• Like 2
Δημοσ.

512mb είναι μια χαρά,μην ακούω μπαρούφες τώρα,εμένα το nexus s με 512mb τρέχει μια χαρά τα πάντα εκτός απο κάποια πολύ βαριά παιχνίδια με το Jelly bean.

δεν σου είπε κανένας ότι με ένα 6xx σειράς κινητό θα τρέχεις λές και έχεις τα κορυφαία μοντέλα αλλά αν το λειτουργικό είναι ομαλό χωρίς κολλήματα και τρέχει τις περισσότερες εφαρμογές καλά δεν έχεις θέμα.

και όσο για την οθόνη του είναι εντάξει.

επίσης δείτε ο ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά τι κάνει και μιλάμε για ένα κινητό με λίγο καλύτερη ανάλυση,τα ίδια λεφτά περίπου,κατώτερη κατα πολύ κατασκευή απο nokia και με android που ρίχνει το κόστος και με λίγο πιο αργό επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.

512mb είναι μια χαρά,μην ακούω μπαρούφες τώρα,εμένα το nexus s με 512mb τρέχει μια χαρά τα πάντα εκτός απο κάποια πολύ βαριά παιχνίδια με το Jelly bean.

δεν σου είπε κανένας ότι με ένα 6xx σειράς κινητό θα τρέχεις λές και έχεις τα κορυφαία μοντέλα αλλά αν το λειτουργικό είναι ομαλό χωρίς κολλήματα και τρέχει τις περισσότερες εφαρμογές καλά δεν έχεις θέμα.

και όσο για την οθόνη του είναι εντάξει.

επίσης δείτε ο ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά τι κάνει και μιλάμε για ένα κινητό με λίγο καλύτερη ανάλυση,τα ίδια λεφτά περίπου,κατώτερη κατα πολύ κατασκευή απο nokia και με android που ρίχνει το κόστος και με λίγο πιο αργό επεξεργαστή.

Eχω περασει απο αυτη την κατηγοτια κινητων απο αντροιντ και ειναι απλα αθλια δικε μου. Ειδικα η Samsung και η LG. Αθλια, ολα αθλια μεχρι τα 300 ευρω. (Οχι οτι τα high end λενε τιποτα, αλλα τεσπα).

Δημοσ.

Τι γκεμπελίστικα είναι αυτά που λες

Μια χαρά android smartphones υπάρχουν στα 150-300€ διπύρηνα με 768mb/1gb ram που τρέχουν απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Eχω περασει απο αυτη την κατηγοτια κινητων απο αντροιντ και ειναι απλα αθλια δικε μου. Ειδικα η Samsung και η LG. Αθλια, ολα αθλια μεχρι τα 300 ευρω. (Οχι οτι τα high end λενε τιποτα, αλλα τεσπα).

άθλια δεν είναι για μένα,μια χαρά δουλεύουν τρέχουν τις περισσότερες εφαρμογές και είναι όλα κομπλέ,μόνο σε πολύ βαριά παιχνίδια τα βρίσκουν σκούρα που και πάλι δεν αξίζει να δώσεις άλλα 200 ευρώ για high end γιατί μιλάμε για κινητό.

Δημοσ.

Mη λεμε και οτι θελουμε,μια χαρα λογισμικο ειναι το android και στα high end κινητα ειναι απλα κορυφη!Θελει πολλη δρομο ακομη για να το φτασουν τα wp!

To οτι δεν ειναι τοσο σμουθ οσο τα wp&ios δε σημαινει οτι ειναι χειροτερα!Δεν ειναι μονο το σμουθ ξερεις που δινει αξια και δυνατοτητες σε ενα smartphone!

Και οσο αφορα το 625,οπως αναφερθικε και πιο πανω τα 512gb ram για τη συγκεκριμενη σειρα και σε συνδιασμο με τη καλη διαχειριση των wp ειναι μια χαρα!

Το 4.7" σε οθονη και μονο 800χ480 σε αναλυση,ειναι το θεμα του!

Ειναι κινητο low end και δε χρειαζοταν να βγαλουν το μεγεθος της οθονη στις 4.7"!Μεχρι τις 4.3" θα ηταν οκ σ'αυτη την αναλυση και να αφησουν τις μεγαλες οθονες για τις 8χχ ,9χχ και 10χχ σειρες που θα εχουν και ψηλοτερη αναλυση και τιμη!

• Like 1
Δημοσ.

Αν και η σειρά 6xx έχει 4.7'' τότε σε λίγο δεν θα υπάρχουν 4-4.3ιντσα κινητά;

Πάντως για τα specs, εφόσον η εμπειρία χρήσης είναι η ίδια, πρέπει να υπάρχει ένα μειονέκτημα σε σχέση με τα high end wp. Αυτό θα είναι η υποστήριξη εφαρμογών μάλλον, ή η αναβαθμίσεις (μπορεί σε 2 χρόνια να παίρνουν τα μισά features, εφόσον τηρήσει την υπόσχεση η ms για 3 χρόνια υποστήριξης).

Δημοσ.

Τι γκεμπελίστικα είναι αυτά που λες

Μια χαρά android smartphones υπάρχουν στα 150-300€ διπύρηνα με 768mb/1gb ram που τρέχουν απροβλημάτιστα.

Οτι βλεπεις στο tube γραφεις; Γιατι αυτα που ειχα και αυτα που εχου οι δικοι μου κολλανε αιχρα, και μην ακουσω "δεν ξερουν απο smartphones κλπ" γιατι ο πατερας μου δεν εχει ιδεα απο αυτα αλλα το Lumia 800 του δεν λαγκαρε ουτε δευτερολεπτο εδω και 1 χρονο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...