Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είχε προαναγγείλει, η Nokia παρουσίασε σήμερα το επόμενο «μεγάλο» της μοντέλο και συγκεκριμένα το Lumia 625, συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές ανακοινώσεις της.Ο χαρακτηρισμός «μεγάλο» αφορά κυρίως τις διαστάσεις της IPS οθόνης οι οποίες είναι στις 4.7' ίντσες, ένα από τα μεγαλύτερα Windows Phone 8 που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, και σίγουρα το μεγαλύτερο Lumia μοντέλο που έχει παρουσιάσει ποτέ η Nokia. Η οθόνη καλύπτεται από Gorilla Glass 2 και μπορείτε να τη χειριστείτε ακόμα και με γάντια. Το Lumia 625 έχει ακόμα 159 γραμμάρια βάρος και πάχος 9.15 χιλιοστών.

Αντιθέτως η ανάλυση της οθόνης δεν είναι καθόλου μεγάλη αφού περιορίζεται στα 800 x 480 (201ppi) ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε διπύρηνο επεξεργαστή  Snapdragon S4 στο 1.2 GHz με 512mb RAM και μπαταρία 2.000 mAh. Ο αποθηκευτικός χώρος περιορίζεται στα 8GB αλλά μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον 64GB μέσω της microSD θύρας.

Ακόμα υπάρχουν 2 κάμερες, 5mp στο πίσω μέρος με δυνατότητα εγγραφής 1080p video, καθώς και μία μπροστινή με απλή ανάλυση VGA, καθαρά για βιντεοκλήσεις. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Lumia 625 είναι η δυνατότητα σύνδεσης του με δίκτυα 4ης γενιάς LTE σε συνδυασμό με τη τιμή η οποία ορίζεται στα €220 προ φόρων, κάνοντας το Lumia 625 ένα από τα πιο φθηνά LTE smartphones της αγοράς.

Όπως με τα περισσότερα Lumia μοντέλα, έτσι και το Lumia 625 βασίζεται στο πολυκαρβονικό πλαστικό και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με αρκετά πολύχρωμα καλύμματα.

Link.png Site: nokia.com

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και πάλι... καλή τιμή... Αν και θα προτιμούσα αντί για τις 4,7" να το έβλεπα στις 4" και με 1Gb Ram! 
Αυτό το 512ΜΒ στο λαιμό μου κάθεται..!

• Like 4
Δημοσ.

<p>Και πάλι... καλή τιμή... Αν και θα προτιμούσα αντί για τις 4,7" να το έβλεπα στις 4" και με 1Gb Ram! <br>

Αυτό το 512ΜΒ στο λαιμό μου κάθεται..!</p>

Μπορεί να σου (και μου) φαίνεται λίγο αλλά τα windows phone δεν θέλουν τίποτα παραπάνω για super-smooth εμπειρία.

• Like 6
Δημοσ.

Και πάλι... καλή τιμή... Αν και θα προτιμούσα αντί για τις 4,7" να το έβλεπα στις 4" και με 1Gb Ram! 

Αυτό το 512ΜΒ στο λαιμό μου κάθεται..!

δεν είναι  το ίδιο αλλά ανάλογα το λειτουργικό μη βλέπεις που στα android ο κάθε κατασκευαστής με το UI που βάζει τα κάνει να σέρνονται σε αυτά τα χαρακτηριστικά 

• Like 1
Δημοσ.

πως πως περιμενα να βγαλει η nokia windows phone me 4,7 και νατο.....περιμενω να ερθει ελλαδα να το τσιμπισω κατευθειαν.....

Δημοσ.

Φαίνεται πολύ καλό!

Γιατί επιμένουν όμως σε αυτή την ανάλυση; Για μένα το μόνο μειονέκτημα.

γιατι η μεγαλυτερη αναλυση ειναι πιο ακριβη 

Δημοσ.

Όχι το 512MB δεν λέω ότι δεν θα είναι smooth... το 610 που έχει ένας γνωστός μου, με 256ΜΒ μια χαρά smooth είναι αλλά, έφαγε το άκυρο από το Skype που θέλει 512ΜΒ... άρα το το 512ΜΒ στο μυαλό μου είναι σαν το min req για τις εφαρμογές.
Οπότε ποιός μου λέει εμένα ότι του χρόνου δεν θα βγεί το κανα update στο Skype και θα θέλει 1GB το λιγότερο..; :)

• Like 6
Δημοσ.

καλα τα 512 ραμ ειναι επαρκη,

οσο ηταν επαρκης ο μονοπυρηνος επεξ.,

που λεγανε οι 2-4πυρηνοι αχρηστοι..

παρτε το και του χρονου ξαναψαξτε νεο κινητο..

ετσι παλια στο αντροιντ στην αρχη κ τα 512 ηταν υπερεπαρκη..

Δημοσ.

Το Temple Run πχ θέλει 1GB Ram για να τρέξει στα Windows Phone 8...

Eλπιζω να μη το μεταφερουν και στα windows 8 ετσι,γιατι δεν εχω καμια διαθεση να δωσω 1000ευρο για τη Titan και παλι να μην ειμαι και απολυτα σιγουρος οτι θα εχω ικανοποιητικα frames!!! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...