jannistheo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Έχω το εξής πρόβλημα.. Στο παρελθόν είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή και στη συνεχεια το απεγκατέστησα... Αλλά στα windows 7 που έχω κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει αυτό το πλαίσιο που ανοίγει κάθε φορά που ανοίγεις μια εφαρμογή και πρέπει να πατήσεις ναι ή όχι.. Και δεν ξέρω πως να το αφαιρέσω.. Έχετε καμία ιδέα;;;
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 περισσοτερες λεπτομερειες. Ποια εφαρμογη εβγαλες,τι μηνυμα ειναι αυτο κτλ
jim_p Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ξαναεγκατεστησε το και ορισε του να ΜΗΝ ξεκιναει με την εκκινηση των windows. Μετα ξαναβγαλτο. Αλλιως ψαξε να βρεις πως λεγεται αυτο που ξεκιναει και με ποιο τροπο και απενεργοποιησε το.
jannistheo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Η εφαρμογή είναι το soundcloud downloader pc gizmos.... To μήνυμα λέει: Θέλετε να επιτραπεί στο ακόλουθο πρόγραμμα να πραγματοποιήσει αλλαγές σε αυτόν τον υπολογιστή;;Το ξαναεγκατέστησα αλλά... πως το ορίζω να μην ξεκινά με τα windows;;; Για να το δοκιμάσω κι αυτο..
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Έναρξη>Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων>πληκτρολόγησε msconfig>καρτέλα Εκκίνηση στοιχείων, βρες το και ξετίκαρέ το. Μπορείς και με κάνα προγραμματάκι τύπου Ccleaner να το κανεις. Αν έχει ξεμείνει και τίποτα στο μητρώο απ'το συγκεκριμένο το αφαιρείς κιόλας. Αν σε ενοχλεί το UAC, πηγαίνεις πίνακα ελέγχου> λογαριασμοι χρηστών & οικογενειακη ασφάλεια>λογαριασμοι χρηστων>αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου λογαριασμου χρήστη Αν έχει και κάνα πρόσθετο εγκατασταθει στον browser σου, το αφαιρείς και από κει.
jannistheo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Tώρα που το εγκατέστησα δεν μπορώ να το διαγράψω... ούτε από τον πίνακα ελέγχου ούτε από το ccleaner...τι κάνω;;; Και στα αρχεία εφαρμογών στον σκληρο δίσκο δεν δείχνει τίποτα, κανένα φάκελο, ενώ στην απεγκατάσταση προγραμμάτων το δείχνει..
JamesSP472 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Χρησιμοποίησε Revo Uninstaller για το απεγκαταστήσεις και κατά την απεγκατάσταση θα το διαγράψει από παντού (εκκίνηση κλπ) Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα