poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 καλησπερα και απο μενα! να σας ρωτησω ειχα κανει και εγω piercing στο πτερυγιο του αυτιου και πιθανος να εχει χτυπηθει νευρο αλλα εχει μολυνθει γιατι πρηζεται και πλεον το εχω βγαλει αλλα συνεχιζει και διαβαζω που λετε για ιατρο.. ποιος ιατρος ειναι για τετοια θεματα??? πιστευω οτι ξεκινας με δερματολογο και αν αυτος δει κατι παραξενο που δεν νομιζω τοτε θα σε στειλει στον αναλογο.λογικα θα σου δωσει κατι για να μενει καθαρο κτλ. 1
Eveyor Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Για το Πτερυγιο : Ειχα παθει ακριβως το ιδιο πραγμα (πριν 2-3 μηνες, και εγω με σκουλαρικι στο πτερυγιο) αφου ειχα 2 περιπου χρονια το σκουλαρικι.. Το σημειο που ειχα την τρυπα ειχε πρηστει και ειχε σχηματιστει ενα μικρο μπαλακι.. Πηγα σε εναν γιατρο που εχω απεναντι απο την πολυκατοικια (οτι να'ναι ειδικοτητα, δεν εχει σημασια) Μου εσπασε το μπαλακι το οποιο εβγαλε πυον και αιμα και μου εβαλε απειρο μπετατιν . Το αιμα ετρεχε για αρκετη ωρα και μου ειπε αν ειναι να παω σε πλαστικο, αν θελω να επανελθει το αυτι μου ακριβως οπως πριν.. Ε μετα απο 2 μηνες ειναι σαν να μην επαθα τιποτα ποτε.. Εννοειται πως τωρα δεν εχω σκουλαρικιΓια την μυτη : Το ιδιο προβλημα το ειχα οταν πρωτοεκανα piercing στο φρυδι.. Εννοειτε πως ειχα χεστει λιγο πανω μου αλλα δεν ηταν τιποτα.. Πηρα τηλεφωνο το μαγαζι που μου εκανε την τρυπα και μου ειπε απλα 2 φορες την μερα αλατονερο και μετα fucidiin.. δεν νομιζω να εχεις κατι πιο παραξενο αλλα για καλο και για κακο επισκεψου το μαγαζι στο οποιο εκανες την τρυπα να σου πουν τι να κανεις..Μην ξεχναμε πως και το piercing δεν ειανι κατι απλο.. Για να κανει καποιος αυτο το πραγμα εχει περασει απο σεμιναρια.. Ξερει 2-3 πραγματα παραπανω ..
SeXBOX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Επειδή έχω ανοίξει τρύπες μόνος σε εμένα αλλά και σε άλλους και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα παρ' όλο που τις άνοιγα με παραμάνες πάντα σε τρύπες και tattoos έβαζα Bepanthol την ροζ που είναι για τα μωρά, βάζε και οινόπνευμα καθαρό κάθε 8ωρο και θα γιάνει.
ssacer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 σας ευχαριστω πολυ ολους.. απλα φοβαμαι μηπως εχει χτυπησει κανα νευρο εχει συμβει ποτε κατι τετοιο σε καποιον να βρει σε νευρο??παιδες αν εχει συμβει κατι τετοιο περι νευρου ποιος γιατρος ειναι για τετοια??γιατι ο δερματολογος δεν ειναι σιγουρα!
Andy Pierce Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας...έχω και εγώ ένα παρόμοιο θέμα με την τρύπα στο πτερύγιο του αυτιού...την έκανα πριν 4-5 μήνες...στις αρχές ήταν οκαυ...αλλά μετά δεν θυμάμαι πόσο καιρό έβγαλε ένα μικρό κόκκινο σαν σπυράκι...το οποίο δεν έχει μεγαλώσει και δεν έχει φύγει μέχρι τώρα...(δηλαδή έχει βγει 4-5 μήνες τώρα...) Δεν θα ήθελα να απευθυνθώ σε γιατρό προσπαθώ να το καθαρίσω μόνος μου με οξυζενέ...Μήπως ξέρει κάποιος πως θα φύγει χωρίς να πάω σε γιατρό...;
dimitra mircheva Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά πριν δύο μήνες έκανα piercings στον αφαλό..στην αρχή είχα κοκκινηλες στην πάνω μεριά..! Τώρα δεν ξέρω τι έγινε και από την κάτω μεριά βγάζει πολύ πύον ώστε να γεμίζει όλο το μπαλάκι της κάτω μεριάς και αυτό αρχίζει να με πονάει σας παρακαλώ δώστε μου κανόνες.. Δεν θέλω να βγάλω την τρυπα..αφού και με το ζόρι έπεισα τους γονείς Μου να κάνω πως να σταματήσω το πύον..! Λεγεμε ντεμη το όνομα μου στο φβ οπιος θέλει μπορεί να μου στείλει και εκει..<3 Ευχαριστώ!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 καθαρισετο με λιγο αλατονερο και πηγαινε εκει που εκανες την τρυπα για εξτρα πληροφοριες ! Ηθελα να ξερα τι σκατα κανετε και σας γινονται ετσι τα piercing!
Pa0ki Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πάρε μια κρέμα fucidin και βάζε 2-3 φορές τη μέρα για μια βδομάδα
tehAllantin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 καθαριότητα καθαριότητα καθαριότητα. Αυτο που σου είπαν οι απο πάνω. Εγώ έβαζα ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ο κάφρος σε μία μπατονέτα και καθάριζα το μέρος 2 φορές τη μέρα για 2 μήνες φάση στην αρχή.
SeXBOX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αμάν, με τι σας τις ανοίγουν; 1000 φορές που τις άνοιξα μόνος μου. Λοιπόν, Οινόπνευμα 3-4 φορές την ημέρα, ιώδιο κάθε μέρα και Bepanthol ροζ για μωρά γύρω γύρω 2 φορές την ημέρα.
Barnabas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ηθελα να ξερα τι σκατα κανετε και σας γινονται ετσι τα piercing! Μπορεί και τίποτα. Από προσωπική μου εμπειρία, είχα 4 τρύπες στα αυτιά(2 πτερύγιο και 2 λοβό) και αναγκάστηκα να κλείσω τις 3 μετά από συμβουλή γιατρού, επειδή δεν γίνονταν με τίποτα καλά. Άσε που η μία στο πτερύγιο μου έχει κάνει ένα μαύρο σημάδι πάνω στο δέρμα. Τώρα έχω μείνει με 1 και θα πάει για κλείσιμο και αυτή, γιατί την έχω πάνω από χρόνο και δεν έγινε ακόμα καλά. Και που τις καθάριζα, δεν είδα προκοπή. Μπορεί να μην είχαν πάθει μόλυνση, αλλά δεν έκλειναν με τίποτα....
Marrkstr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Γειααα. Έκανα και εγω τρύπα στην μύτη πριν απο 3 εβδομάδες και εχω βγάλει κάτι παρά πολυ μικρά σπυθουρακια στην μύτη γενικά. Εχω και ένα λίγο πιο κάτω απο την τρύπα αλλά ούτε με πονάει ούτε με ενοχλεί!!! Να ανησυχήσω ;;;;;;
VonLoutsos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 33 minutes ago, Marrkstr said: Γειααα. Έκανα και εγω τρύπα στην μύτη πριν απο 3 εβδομάδες και εχω βγάλει κάτι παρά πολυ μικρά σπυθουρακια στην μύτη γενικά. Εχω και ένα λίγο πιο κάτω απο την τρύπα αλλά ούτε με πονάει ούτε με ενοχλεί!!! Να ανησυχήσω ;;;;;; Όταν αρχίσει να σε ενοχλεί και να σε πονάει να ανησυχείς.... 1
Marrkstr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Έβγαλα και εγω σπυράκι στην μύτη πάνω στο σκουλαρίκι. Τι κανω χελππππ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα