Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα!! ειμαι καινουρια εδω!!

λοιπον πριν κανα μηνα περιπου εκανα τρυπα στη μυτη και τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχω βγαλει ενα σπυρακι το οποιο ποναει, οταν βγαζω του σκουλαρικι βγαζει πυον και οταν το πιεσω βγαζει και πυον κ αιμα!! τι να κανωω?

αν το πω στους γονεις μου θα φωναζουν γιατι μεχρι να τους πεισω να την κανω περασα τα απαντα και τωρα θα λενε <στα λεγαμε εμεις κτλπ..> αλλα και παλι δεν θελω να την κλεισω, ηθελα να την κανω 2 χρονια.. τι να κανωω???:((

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πλύνε το με κρύο νερό, βάλε λίγο μπεταντίν επάνω του <- πρωί βράδυ αυτή η διαδικασία.

και πήγαινε στο γιατρό το συντομότερο!

• Like 1
Δημοσ.

πλύνε το με κρύο νερό, βάλε λίγο μπεταντίν επάνω του <- πρωί βράδυ αυτή η διαδικασία.

και πήγαινε στο γιατρό το συντομότερο!

πηρα fucidin θα το κανω κ αυτο κ αν δεν γινει τιποτα θα παω..

Δημοσ.

Το πρώτο διάστημα είναι φυσιολογικό να παρατηρηθούν μολύνσεις γιατί ουσιαστικά η πληγή δεν έχει επουλωθεί πλήρως και είναι εύκολο να εισέλθουν μικροοργανισμοί. Η πιο κλασσική μορφή μόλυνσης είναι αυτή που μας περιγράφεις. Πήγαινε στον γιατρό σου να σου δώσει κάποιο αντισηπτικό και καμιά κρέμα. Και προς θεού ΜΗΝ βάλεις μπεταντιν. Δεν κάνει. 

Ο γιατρός σου θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. 

Δημοσ.

Το πρώτο διάστημα είναι φυσιολογικό να παρατηρηθούν μολύνσεις γιατί ουσιαστικά η πληγή δεν έχει επουλωθεί πλήρως και είναι εύκολο να εισέλθουν μικροοργανισμοί. Η πιο κλασσική μορφή μόλυνσης είναι αυτή που μας περιγράφεις. Πήγαινε στον γιατρό σου να σου δώσει κάποιο αντισηπτικό και καμιά κρέμα. Και προς θεού ΜΗΝ βάλεις μπεταντιν. Δεν κάνει. 

Ο γιατρός σου θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. 

πφφφ..ενταξει

σας ευχαριστω ολους ρε παιδια...

λετε να χρειαστει να την κλεισω?

Δημοσ.

Αν το προλάβεις, ενδεχομένως να μην χρειαστεί να την κλείσεις. Η μύτη όμως είναι πολύ παράξενο σημείο - καμία σχέση με το αυτί :)

• Like 1
Δημοσ.

Αμα κάνεις πουθενά αλλου (πολύ πιο χαμηλά) piercing και εχεις πρόβλημα, να στείλεις και φωτογραφία αν θες απαντήσεις

στον ομφαλό εννοώ

• Like 9
Δημοσ.

δηλαδη τι μπορει να παθω?

Μόλυνση είναι, αντιβίωση χρειάζεται. Πήγαινε στον γιατρό πριν γίνει η μύτη σου σα μελιτζάνα.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα κάνεις πουθενά αλλου (πολύ πιο χαμηλά) piercing και εχεις πρόβλημα, να στείλεις και φωτογραφία αν θες απαντήσεις

στον ομφαλό εννοώ

...κι εγώ αυτό κατάλαβα...για κάνα διεστραμμένο με πέρασες;

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα έβαζα 2-3 φορές την ημέρα άσπρο οινόπνευμα ώστε να απολυμαίνεται.

Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν κλείνει ποτέ η τρύπα οπότε είναι λογικό μα βγάλεις το σκουλαρίκι για πάντα για να αποφύγεις τη μόλυνση.

Επειδή βέβαια δεν μπορείς μάλλον να καταλάβεις τι σημαίνει δερματική μόλυνση , πάρε μια φωτό να γουστάρεις.

ThurmanBefore.jpg

• Like 1
Δημοσ.

σε καμια περιπτωση μην βγαλεις το κοσμημα γιατι αν η μολυνση ειναι στην τρυπα και κλείσει θα "κλειστεί" και η μολυνση μέσα εκανα πρόσφατα 2 τρύπες στα χείλια και η μια μου πρήστηκε(και συνεχιζει να ειναι πρησμένη) ρωτα τον piercer σου εμένα μου είπε να την καθαρίζω με αλατόνερο δεν είναι οτι ποιο ευχάριστο αλλα πρεπει...

Δημοσ.

παιδια καλημερα!! ειμαι καινουρια εδω!!

λοιπον πριν κανα μηνα περιπου εκανα τρυπα στη μυτη και τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχω βγαλει ενα σπυρακι το οποιο ποναει, οταν βγαζω του σκουλαρικι βγαζει πυον και οταν το πιεσω βγαζει και πυον κ αιμα!! τι να κανωω?

αν το πω στους γονεις μου θα φωναζουν γιατι μεχρι να τους πεισω να την κανω περασα τα απαντα και τωρα θα λενε <στα λεγαμε εμεις κτλπ..> αλλα και παλι δεν θελω να την κλεισω, ηθελα να την κανω 2 χρονια.. τι να κανωω??? :((

γενικα περνα απο κανα γιατρο να το δει.δεν θα ειναι κατι το τρελο αλλα απο την αλλη δεν ειναι να το αφησεις ετσι εφοσον εχει πειον.και επειδη πολλα ατομα εχουν την μανια επισης να πειραζουν το σκουλαρικι κτλ καλο θα ειναι τε χερια πλυμμενα παντα.επισης ελπιζω να πηρες και καποιο καλο σκουλαρικι για να μην σου κανει αυτο προβλημα.τωρα αν θα χρειαστει να την κλησεις αυτο θα στο πει ο γιατρος οχι εμεις.απλα αν χρειαστει καντο και καποια στιγμη απλα κανε αλλη οταν φτιαξει η μυτη.καλυτερα να κλεισεις την τρυπα παρα οτιδηποτε αλλο απο καποιο σημαδι μεχρι δεν ξερω τι.προεχει η υγεια.το πιο πιθανο ειναι να φτιαξει σιγα σιγα απλα ισως χρειαστει καμια αντισηπτικη αλοιφουλα.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα!
να σας ρωτησω ειχα κανει και εγω piercing στο πτερυγιο του αυτιου και πιθανος να εχει χτυπηθει νευρο αλλα εχει μολυνθει γιατι πρηζεται και πλεον το εχω βγαλει αλλα συνεχιζει
και διαβαζω που λετε για ιατρο..
ποιος ιατρος ειναι για τετοια θεματα??? :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...