Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το χω δει, παρόλα αυτά το να κάνεις upload και ο άλλος ξανά download είναι πιο αργό πώς να το κάνουμε;

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, το upload μέσω μιας καλής 3G+ σύνδεσης (για να μην πω για LTE), είναι πολύ πιο γρήγορο από το bt transfer (χωρίς να υπολογίζω και το χρόνο για το bt pairing μεταξύ 2 συσκευών).

Και επιπλεον με τη χρήση data, μοιράζομαι τα αρχεία με άτομα που δεν χρειάζεται να βρίσκονται ακριβώς δίπλα μου! :)

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, το upload μέσω μιας καλής 3G+ σύνδεσης (για να μην πω για LTE), είναι πολύ πιο γρήγορο από το bt transfer (χωρίς να υπολογίζω και το χρόνο για το bt pairing μεταξύ 2 συσκευών).

Και επιπλεον με τη χρήση data, μοιράζομαι τα αρχεία με άτομα που δεν χρειάζεται να βρίσκονται ακριβώς δίπλα μου! :)

δεν είμαι και τόσο βέβαιος πόσο συχνά θα μπορείς να πιάνεις με το δίκτυο σου τη ταχύτητα του bt 3.0 και πάλι αφήνεις απ΄έξω και τη διαδικασία του πρώτα  upload και μετά download σε σχέση με την άμεση μεταφορά 

Λυπάμαι που δεν σου αρέσει ο χώρος που κινούμαι, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό και, για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Καλώς ή κακώς, έχουμε εγκαταλείψει το "σπορ" της αποστολής φωτογραφίας ή ringtone ή κάποιου mp3 μέσω κινητού. Όπως προανέφερα, το κινητό είναι κατά πρώτο και κύριο λόγο επαγγελματικό εργαλείο, όχι παιχνιδάκι. 

Και πάλι σου ζητώ συγγνώμη που αναφέρομαι και κρίνω σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και προτεραιότητες. Όταν είναι να προμηθευτώ νέα συσκευή, να είσαι βέβαιος ότι θα λάβω υπ' όψιν μου τις δικές σου ανάγκες επειδή εσύ προφανώς εκμεταλλεύεσαι την τεχνολογία στο έπακρο... 

είπα τίποτα για το χώρο που κινείσαι; 

το μόνο που κατακρίνω είναι το τρόπο που κάποιοι βλέπετε το android, ο οποίος απέχει πολύ από τη πραγματικότητα

το αν το παίζεις ντίβα με το σοβαρό κινητό/λειτουργικό/οικοσύστημα που θες μόνο για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους δε με ενδιαφέρει, όσο προκλητικό και αν είναι, απλά μην μειώνεις τους χρήστες των άλλων λειτουργικούν αποκαλώντας τους ανώριμους έφηβους

μπορεί σα μεμονωμένο άτομο να θεωρείς το android παιδικό λειτουργικό και δικαίωμά σου φυσικά (άσχετα αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη παγκόσμια πραγματικότητα) , αλλά από τη στιγμή που μιλάς και σαν moderator του συγκεκριμένου φόρουμ δείχνεις και τη γενικότερη αντιμετώπιση που έχει το φόρουμ ως προς αυτό και ως προς τις ανάγκες των χρηστών του που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λειτουργικό.

δε χρειάζεται να ξαναλέμε για την εφαρμογή του insomnia για android... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το airdrop ειναι λάθος ή/και περιορισμένων δυνατοτήτων επιλογη. Το ίδιο λάθος έκανε με την μη χρήση NFC. Πρέπει η συσκευή να υποστηρίζει τα πρότυπα της αγοράς όπως το wifi direct και αν θέλουν ας βάζουν και τα δικά τους.

@palamosteliaro

Τι θεωρείς βαριά και σοβαρή χρήση; Την σύνδεση σε 7 email με fetch και exchange λογαριασμό μεγέθους 300Mbps, σύνδεση VPN, push από συναγερμό και κάμερες, streaming, σύνδεση σε asterix και Skype. Ολα αυτά να τρέχουν συνεχώς χωρις να κλείνουν ποτέ τα data;

Για πλάκα τα έχει το αρχαίο κινητάκι σε όλες τις εκδόσεις του iOS μέχρι σήμερα. Δυστυχώς έχεις άδικο και στο ότι θα τρέχει άνετα με ελαφριά χρήση ακόμα και iOS 7. Στο iOS 7 beta 3, η πιο πρόσφατη δηλαδή, το κινητό σέρνεται στα πάντα και δεν αναμένεται αυτό να βελτιωθεί ιδιαίτερα. Καλή συνέχεια με τις υποθέσεις σου.

Επεξ/σία από kifinas
Δημοσ.

Η σχεδιαση του iphone4 ειναι πανεμορφη και διαχρονικη. Οταν ειχε κυκλοφορησει τα αλλα κινητα το κοιτουσαν με το κιαλι. Τωρα σε συνδιασμο με την πολυ πιο προσιτη τιμη και την υποστηριξη που εχει απο την apple δεν πρεπει να κανει και μεγαλη εντυπωση πως συνεχιζει με αυτους τους ρυθμους.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν είμαι και τόσο βέβαιος πόσο συχνά θα μπορείς να πιάνεις με το δίκτυο σου τη ταχύτητα του bt 3.0 και πάλι αφήνεις απ΄έξω και τη διαδικασία του πρώτα  upload και μετά download σε σχέση με την άμεση μεταφορά 

είπα τίποτα για το χώρο που κινείσαι; 

το μόνο που κατακρίνω είναι το τρόπο που κάποιοι βλέπετε το android, ο οποίος απέχει πολύ από τη πραγματικότητα

το αν το παίζεις ντίβα με το σοβαρό κινητό/λειτουργικό/οικοσύστημα που θες μόνο για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους δε με ενδιαφέρει, όσο προκλητικό και αν είναι, απλά μην μειώνεις τους χρήστες των άλλων λειτουργικούν αποκαλώντας τους ανώριμους έφηβους

μπορεί σα μεμονωμένο άτομο να θεωρείς το android παιδικό λειτουργικό και δικαίωμά σου φυσικά (άσχετα αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη παγκόσμια πραγματικότητα) , αλλά από τη στιγμή που μιλάς και σαν moderator του συγκεκριμένου φόρουμ δείχνεις και τη γενικότερη αντιμετώπιση που έχει το φόρουμ ως προς αυτό και ως προς τις ανάγκες των χρηστών του που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λειτουργικό.

δε χρειάζεται να ξανάαλέμε για την εφαρμογή του insomnia για android... 

Λυπάμαι που δεν θα συνεχίσω να δίνω τροφή στο troll-άρισμά σου ή στις εμμονές σου - φαντάσου, σε ένα ακόμη thread για το iPhone, πετάγεσαι να μας υπενθυμίσεις την ύπαρξη του android. Αναφέρθηκα αποκλειστικά στις δικές μου ανάγκες και συνήθειες και πώς καλύπτονται αυτές. Είναι τουλάχιστον αστείο (για να μην πω γελοίο) να θεωρεί κάποιος ότι προσπαθώ να εμφανιστώ ως "ντίβα" σε μερικούς αγνώστους σε ένα forum επειδή έπραξα το μέγιστο ολίσθημα να απαριθμήσω τις δικές μου ανάγκες και επιβεβαιώνει την εφηβικού επιπέδου αντιμετώπιση πολλών πραγμάτων. Αλλά αφού το θες, σου έγραψα και προηγούμενως ότι όταν πρόκειται να αποκτήσω νέα συσκευή, θα σε συμβουλευτώ να διαπιστώσω εάν καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, όχι τις δικές μου... 

Όσο για το πώς βλέπω άλλα λειτουργικά είναι δικό μου πρόβλημα, δεν πήγα στα threads που αφορούν άλλα λειτουργικά για να troll-άρω όπως κάνεις εσύ. Χαλάρωσε λοιπόν κι απόλαυσέ το.Ή μη το απολαμβάνεις, το ίδιο μου κάνει. Αλλά σταμάτα να επεμβαίνεις και να προσπαθείς να μας επαναφέρεις στον "ορθό δρόμο" σου, καταντά κουραστικό. 

Όσο για τα συμπεράσματα σχετικά με την αντιμετώπιση του forum ως προς τα διάφορα λειτουργικά, είναι αποκλειστικά δικά σου και ενδεικτικά των εμμονών σου. Να τα χαίρεσαι. :)

• Like 4
Δημοσ.

Μου αρεσει παντως που πλεον με οτι δεν συμφωνουμε το χαρακτηριζουμε αμεσως τρολαρισμα.Ακομα και οταν ο χρηστης με τον οποιο εχουμε την διαφωνια μιλαει σωστα,χωρις επιθεσεις κλπ.Σε αλλα θεματα που γινεται της τρελης και πολλοι χρηστες προκαλουν στα ισια τους αλλους,δεν γινεται λογος για τρολαρισμα.Μην πω ποια θεματα ειναι αυτα,κανουν μπαμ τα ποστ:"με λιγοτερα specs σας παταμε κατω","σαπια κινεζικα πλαστικα","κακογουστοι δεν σας αρεσει το iphone" και αλλα τετοια ομορφα που προκαλουν.

Ασφαλως εκει κανουμε τα στραβα ματια.Κατα τα αλλα "Όσο για τα συμπεράσματα σχετικά με την αντιμετώπιση του forum ως προς τα διάφορα λειτουργικά, είναι αποκλειστικά δικά σου και ενδεικτικά των εμμονών σου."

Ναι σου λεω,μονο ο qsis εχει εμμονες,οχι οτι κανετε ΚΡΑ απο μακρια.

Κατα τα αλλα,μια χαρα το 4αρακι.Το εχει ξαδερφος και τρεχει πολυ καλα το ios6.Βεβαια λιγο μικρη η οθονη,η οποια κουραζει λιγο στο σερφαρισμα αλλα γενικα κομπλε.Λογικο να πουλαει ακομα,δεν ειναι αναγκη να εχουμε παντα το τελευταιο μοντελο της εκαστοτε εταιριας,οταν κανουμε μια χαρα και φθηνοτερα την δουλεια μας με τα παλαιοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως δεν έγινε κατανοητό το προηγούμενο μήνυμά μου. 

Στον χώρο που κινούμαι, οι επαγγελματικές μου και προσωπικές μου ανάγκες δεν περιλαμβάνουν το bluetooth ως μέσο μεταφοράς και διαμεταγωγής αρχείων. Όποτε έχει χρειαστεί να μεταφέρω αρχεία από ένα κινητό, ουδέποτε έχω συναντήσει πρόβλημα, όλοι οι γνωστοί και φίλοι έχουν data pack ή βρισκόμαστε κοντά σε WiFi. Αλλά, όπως προανέφερα, δεν έχω να στείλω και ringtones... 

Ούτε το bluetooth κατάργησα ούτε την χρησιμότητά του, αν δεν είχα bluetooth δεν θα είχα και το handsfree μου.

Απλώς δεν είναι χρήσιμο για εμένα στη μεταφορά αρχείων. Μπορεί για σένα να είναι, σύμφωνοι, δεν το αμφισβητώ αλλά δεν με ενδιαφέρει κι όλας. 

Την ερώτηση για την ανωνυμία στο Internet δεν την αντιλαμβάνομαι. :)

Ναι κανείς βασικά δεν στέλνει ringtones στις μέρες μας και παλι δεν απάντησες σε αυτα που σε ρώτησα.

Δεν ξέρω τι στέλνεις με το data pack αλλά αυτό που λες πως θα το στείλεις  με data pack δεν μου το απαντάς.

Πάμε ξανά.

1 Εσυ έχεις data pack εγω ή ο φίλος σου εχει;  και να μην εχει ψάχνεις wifi οκ..Ελλαδα ζεις ίσως να μη βρεις και για μέρες ανοιχτο.

2 Ανωνυμία μέσω ίντερνετ υπάρχει; Οκ δεν σε ενδιαφέρει μπορει να μη βγαζεις ανθρώπους φωτογραφιες ή να στέλνεις κωδικούς,project κλπ.

3 Πόσα λεπτά θέλει να το ανεβάσεις + να το κατεβάσει ο άλλος; παλι δεν μου απαντάς.

4 Και αν δεν έχει σήμα; ουτε αυτο το απαντάς.

Απλα να σου πω η αλήθεια ειναι πως ούτε εγω το χρησιμοποιώ στη καθημερινοτητα μου.ουτε το πυροσβεστήρα του αυτοκίνητου. Μια φορα θα μου χρειαστούν και τα 2 και αυτο ίσως. Εσυ όμως δεν θα εχεις τη δυνατότητα γιατί φρόντισε η apple γιαυτό.

Και να λεγες πως θα ακριβύνει λόγο ύπαρξης bluetooth παει στο διάολο αφού το εχει όμως....

• Like 1
Δημοσ.

Η σχεδιαση του iphone4 ειναι πανεμορφη και διαχρονικη. Οταν ειχε κυκλοφορησει τα αλλα κινητα το κοιτουσαν με το κιαλι. Τωρα σε συνδιασμο με την πολυ πιο προσιτη τιμη και την υποστηριξη που εχει απο την apple δεν πρεπει να κανει και μεγαλη εντυπωση πως συνεχιζει με αυτους τους ρυθμους.

Συμφωνώ απόλυτα. Διαχρονικό το 4 :)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του iphone 4 σχεδόν απο την ημέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Δέν βρίσκω τον λόγο να το αλλάξω αφού μου παρέχει ότι χρειάζομαι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Οκ κάποιες φυσιολογικές φθορές σίγουρα τις έχει (έχει πέσει πάνω του ένα μπουκάλι κόκα κόλα), αλλα και πάλι είναι σκυλί και δέν καταλάβαίνει τίποτα.. 

Δημοσ.

Με διαφορα η πιο ποιοτικη και ομορφη συσκευη  , εθεσε τα standards στην κατηγορια σε συνδυασμο με την χαμηλοτερη τιμη που εχει πλεον, ειναι λογικο να πουλαει μεχρι σημερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...