dali13gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα φθηνό(τερο) iphone (φτάνει να κρατήσει τα στανταρντς του). Αλλά πολλοί πιστευω ότι θα το απαξιώναν, γιατι θα επαυε να είναι στάτους σίμπολ Status symbol με την έννοια που είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε και ήταν μοναδικό στο είδος του, έχει σταματήσει να είναι. Πλέον είναι μια συσκευή που η πλειοψηφία (φυσικά και υπάρχουν ακόμα αυτοί που το παίρνουν για μόστρα, stupidity is endless) την προτιμάει για το iOS και το συνολικό πακέτο (εμφάνιση, απλότητα, ταχύτητα, αναβαθμισιμότητα). Κι εγώ δεν θα έλεγα όχι σε ένα λιγότερο ακριβό iPhone. Και αυτο που λες,αλλά και περισσοτερες πωλησεις συσκευων εκτος συμβολαιου! Ναι, γιατί σε αυτές τις χώρες οι επιδοτήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες (εκτός ίσως από την Κίνα, δεν γνωρίζω).
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα φθηνό(τερο) iphone (φτάνει να κρατήσει τα στανταρντς του). Αλλά πολλοί πιστευω ότι θα το απαξιώναν, γιατι θα επαυε να είναι στάτους σίμπολ Καλα το φτηνο για την apple δε εννοουμε κατω απο 350-400€ και σιγουρα δε λεω να γεμισει την αγορα με 100 διαφορετικες συσκευες!Δυο μοντελλα,τα οποια θα εχουν διαφορα στα specs και οχι στην ποιότητα κατασκευής!
dali13gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Πάντως, όλοι οι αναλυτές λένε για φτηνό iPhone, φτηνό iPhone, κανείς δεν έχει καταλάβει ότι εδώ και χρόνια η Apple έχει βγάλει φτηνό iPhone με την παράλληλη διάθεση του 3GS (με 4,4S) και αργότερα του 4 (με 4S, 5); Ούτε πρόκειται να βγάλει υψηλά specs στο "φτηνό" iPhone. 350€ έχει το 4αρι τώρα και τρέχει πολύ όμορφα το λειτουργικό.
kifinas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το 4αρι πραγματικά είναι μία απίστευτη συσκευή σε αρκετά καλή τιμή σήμερα. Ας ελπίσουμε να φέρουν το iOS 7 στα μέτρα της και να μην αχρηστέψουν το καταπληκτικό αυτό κινητό. 1
lagman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω το iphone 2g διαφορετικά δεν θα έμπαινα πότε στην διαδικασία να δω για iphone με αυτά που διάβαζα στο internet. Μετά από μήνες και έρευνα κατέληξα και αγόρασα φθηνότερα το iphone 4 αντί του samsung galaxy sii που αργότερα πήρα για την κοπέλα μου. Μέχρι σήμερα την συσκευή την έχω κατά ευχαριστηθεί . Μην γράψω για το sii που έχει βγάλει δεύτερη φορά burn in και η samsung Ελλάδας έχει βγάλει μόνο 2 update...
krokos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Καταναλωτής από καταναλωτή διαφέρει και ως προς τις ανάγκες και ως προς τις συνήθειες και λαμβάνω ως παράδειγμα τον εαυτό μου (επιτρέψτε μου να περιαυτολογήσω). ...... Με ενδιαφέρει να έχω σοβαρές επιλογές στο software που χρησιμοποιώ γιατί, για εμένα, το κινητό μου τηλέφωνο είναι κατ'αρχήν εργαλείο δουλειάς, έπειτα εργαλείο γενικώς και τέλος διασκέδασης. Και πληρώνω κανονικότατα ό,τι χρησιμοποιώ γιατί έτσι μπορώ να έχω απαιτήσεις. Το ιδιο ελεγε στην δεκαετια '70-'80 ενας χρηστης mainframe, για τα desktop/pc. Το ιδιο ελεγε αρχες δεκαετιας του '80 ενας χρηστης apple υπολογιστη, για τα pc. Το ιδιο ελεγε στις αρχες της ψηφιακης φωτογραφιας ενας οπαδος του φιλμ οταν εβλεπε τις πρωτες ψηφιακες μηχανες. Το ιδιο ελεγε η Nokia για τα dumbphone της, οταν εβλεπε τα smartphone. Εσυ μπορει να εχεις απαιτησεις και να τις πληρωνεις..(Και τωρα μπορεις να αγοραζεις βινιλιο για να απολαμβανεις την ανωτερη ποιοτητα μουσικης που σου παρεχει). Το κακο ειναι οτι ο υπολοιπος κοσμος κινειται με αλλες προτεραιοτητες, οπως μας εχει δειξει η ιστορια. Και αυτος ο "υπολοιπος" κοσμος (οι πολλοί/ο μεσος καταναλωτης) οριζει τελικα τις εξελιξεις.
palamosteliaro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Οχι το βασικό κοινό (πλεον) του iphone που ειναι τρεντι γκομενες κ ποζέρια, δεν ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά, απλώς να λέει/δείχνει ότι έχει iphone, οπότε προφανώς και θα πάει στη φτηνότερη συσκευή... Η οποία ήταν ακόμα κ στ εποχή της υποδυέστερων χαρακτηριστικών κ ήδη στ ios5 λάγκαρε φριχτά και τώρα συνεχίζει να πωλείται ακόμα, 3 ετών συσκευή για (άκουσον άκουσον) 400 ευρώ και λέμε ζήτω, αντί έλεος. Έχετε προβλημα. 5
prokopisboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ετσι και αλλιως απο εκεινο και περα μιλαμε για πολυ μικρες αλλαγες οποτε και γι'αυτο ειναι το πιο δημοφιλες .. δεν θα ηταν το ιδιο αμα εδινε και η apple περισσοτερη τεχνολογια στα μετεπειτα iphones ... Απλά ο μέσος αμερικανός χρήστης προτιμάει να πάρει συσκευή "τζάμπα" με την επιδότηση του συμβολαίου του (πληρώνοντας το ουσιαστικά με δόσεις), παρά να δώσει 200 ευρώ για να πάρει το τελευταίο μοντέλο. Δεν είναι το πρόβλημα του ότι το 5 δεν έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή που άλλωστε δεν χρειάζεται σε κινητό τηλέφωνο. Το 4άρι το έχουν ακόμα φίλοι μου και παραμένει πιο απροβλημάτιστη η λειτουργία του από τις περισσότερες android συσκευές με διπλάσια μνήμη και περισσότερους επεξεργαστές.
dali13gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Οχι το βασικό κοινό (πλεον) του iphone που ειναι τρεντι γκομενες κ ποζέρια, δεν ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά, απλώς να λέει/δείχνει ότι έχει iphone, οπότε προφανώς και θα πάει στη φτηνότερη συσκευή... Η οποία ήταν ακόμα κ στ εποχή της υποδυέστερων χαρακτηριστικών κ ήδη στ ios5 λάγκαρε φριχτά και τώρα συνεχίζει να πωλείται ακόμα, 3 ετών συσκευή για (άκουσον άκουσον) 400 ευρώ και λέμε ζήτω, αντί έλεος. Έχετε προβλημα. Για μια στιγμή ανησύχησα ότι αυτή τη φορά θα γινόταν πολιτισμένη συζήτηση. Ουφ, μου έφυγε ένα άγχος... 3
kifinas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Οχι το βασικό κοινό (πλεον) του iphone που ειναι τρεντι γκομενες κ ποζέρια, δεν ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά, απλώς να λέει/δείχνει ότι έχει iphone, οπότε προφανώς και θα πάει στη φτηνότερη συσκευή... Η οποία ήταν ακόμα κ στ εποχή της υποδυέστερων χαρακτηριστικών κ ήδη στ ios5 λάγκαρε φριχτά και τώρα συνεχίζει να πωλείται ακόμα, 3 ετών συσκευή για (άκουσον άκουσον) 400 ευρώ και λέμε ζήτω, αντί έλεος. Έχετε προβλημα. "Έχετε πρόβλημα". Κλασσικές προσβολές ανθρώπων που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να πουν και απλά θέλουν να τρολάρουν. Το κινητό πάει σφαίρα ακόμα και με το iOS 6. 349€ είναι η επίσημη ελληνική τιμή. Αν θεωρείς τίποτα τα 51€ τότε θα σου στείλω αριθμό λογαριασμού για να τα καταθέσεις. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το ιδιο ελεγε στην δεκαετια '70-'80 ενας χρηστης mainframe, για τα desktop/pc. Το ιδιο ελεγε αρχες δεκαετιας του '80 ενας χρηστης apple υπολογιστη, για τα pc. Το ιδιο ελεγε στις αρχες της ψηφιακης φωτογραφιας ενας οπαδος του φιλμ οταν εβλεπε τις πρωτες ψηφιακες μηχανες. Το ιδιο ελεγε η Nokia για τα dumbphone της, οταν εβλεπε τα smartphone. Εσυ μπορει να εχεις απαιτησεις και να τις πληρωνεις..(Και τωρα μπορεις να αγοραζεις βινιλιο για να απολαμβανεις την ανωτερη ποιοτητα μουσικης που σου παρεχει). Το κακο ειναι οτι ο υπολοιπος κοσμος κινειται με αλλες προτεραιοτητες, οπως μας εχει δειξει η ιστορια. Και αυτος ο "υπολοιπος" κοσμος (οι πολλοί/ο μεσος καταναλωτης) οριζει τελικα τις εξελιξεις. Μην υπερβάλλουμε, στη δεκαετία του 70-80 δεν έλεγε το ίδιο ο χρήστης mainframe γιατί οι χρήστες mainframe δεν γνώριζαν τίποτε άλλο από μαγνητικές δισκέτες και κάρτες ΙΒΜ. Δεν μπορούσαν να φανταστούν "οικιακές" χρήσεις υπολογιστή... Οι προτεραιότητες του κόσμου δεν νομίζω να είναι πώς να αλλάξει πέντε wallpaper την ημέρα ή να "tweak-άρει" τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του κινητού του για να έχει 0,2 GHz παραπάνω επεξεργαστική ισχύ. Αυτές είναι οι "προτεραιότητες" των νέων χρηστών μέχρι τα 30. Μετά σοβαρεύουν τα πράγματα και αυτό που χρειάζεσαι είναι α) ευκολία στη χρήση και β) αξιοπιστία. Αυτό το προσέφερε και το προσφέρει η Apple με το iOS και εκτιμώ ότι θα το προσφέρει και η Microsoft με το Windows Phone. Και ναι, μπορεί μεν να κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια (όπως άλλωστε παραδέχομαι και μόνος μου στο αρχικό μου μήνυμα) αλλά οι μέχρι τώρα τάσεις της αγοράς δείχνουν ότι οι χρήστες που πληρώνουν μάλλον συγκλίνουν με την άποψη που εξέφρασα εδώ - και κακά τα ψέματα, αυτοί διαμορφώνουν την αγορά γιατί αυτοί φέρνουν κέρδη... 3
ariannaki85 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Status symbol με την έννοια που είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε και ήταν μοναδικό στο είδος του, έχει σταματήσει να είναι. Πλέον είναι μια συσκευή που η πλειοψηφία (φυσικά και υπάρχουν ακόμα αυτοί που το παίρνουν για μόστρα, stupidity is endless) την προτιμάει για το iOS και το συνολικό πακέτο (εμφάνιση, απλότητα, ταχύτητα, αναβαθμισιμότητα). Κι εγώ δεν θα έλεγα όχι σε ένα λιγότερο ακριβό iPhone. Ουτε και εγω γιατι το προτιμώ για τους λόγους που περιγράφεις. Οπότε ίσως θα ήταν καλή εξέλιξη να βγει το φτηνό, KAI για να το απαξιώσουν τελείως τα ψώνια 1
mertaghon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 κοιταχτε κ το νοκια 6600 ηταν καποτε κινηταρα, το 2002 ήταν? για να το ξαναβγάλει η νοκια... ε πια ...
pinwkolwnies Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Χωρίς trolling αυτή τη φορά:Το 3gs κατ΄εμέ είναι η πιό αξιαγάπητη συσκευή.Δεν παθαίνει τπτ,"ταξιδεύει" σφαίρα στο ιντερνετ,χωράει τον άμπακο από εφαρμογές,το δε "καμπυλωτό" σχήμα του είναι η απόλυτη κάβλα.Αλήθεια. Άσε που δεν σε πειράζει να το χάσεις ή να χρειαστεί αλλαγή οθόνης/μπαταρίας/πίσω πλάτης κ.ο.κ.,δεν θα σε γδάρουν όπως με τα καινούργια.
qsis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μην υπερβάλλουμε, στη δεκαετία του 70-80 δεν έλεγε το ίδιο ο χρήστης mainframe γιατί οι χρήστες mainframe δεν γνώριζαν τίποτε άλλο από μαγνητικές δισκέτες και κάρτες ΙΒΜ. Δεν μπορούσαν να φανταστούν "οικιακές" χρήσεις υπολογιστή... Οι προτεραιότητες του κόσμου δεν νομίζω να είναι πώς να αλλάξει πέντε wallpaper την ημέρα ή να "tweak-άρει" τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του κινητού του για να έχει 0,2 GHz παραπάνω επεξεργαστική ισχύ. Αυτές είναι οι "προτεραιότητες" των νέων χρηστών μέχρι τα 30. Μετά σοβαρεύουν τα πράγματα και αυτό που χρειάζεσαι είναι α) ευκολία στη χρήση και β) αξιοπιστία. Αυτό το προσέφερε και το προσφέρει η Apple με το iOS και εκτιμώ ότι θα το προσφέρει και η Microsoft με το Windows Phone. Και ναι, μπορεί μεν να κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια (όπως άλλωστε παραδέχομαι και μόνος μου στο αρχικό μου μήνυμα) αλλά οι μέχρι τώρα τάσεις της αγοράς δείχνουν ότι οι χρήστες που πληρώνουν μάλλον συγκλίνουν με την άποψη που εξέφρασα εδώ - και κακά τα ψέματα, αυτοί διαμορφώνουν την αγορά γιατί αυτοί φέρνουν κέρδη... Έχετε λανθασμένη άποψη για το android αρκετοί και αρχίζετε τα περί tweaks Δε μπορείτε να δεχτείτε ότι για παρά πολλούς είναι και πιο εύχρηστο και αρκετά αξιόπιστο για αυτό και το χρησιμοποιούν και το προτιμούν Τελοσπάντων, δε θέλω να βγω εκτός θέματος, απλά κάνω μια παρατήρηση.. Η αγορά έτσι κι αλλιώς μιλάει από μόνη της ειδικά σε ο,τι αφορά την apple που δεν απευθύνεται έτσι κι αλλιώς στους περισσότερους καταναλωτές και ούτε πρόκειται όσο "φθηνά" για τα δεδομένα της και αν πουλήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα