Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές φορές ο μεγαλύτερος παράγοντας αγοράς κάποιας κινητής συσκευής δεν είναι άλλος από τη τιμή του, με το iPhone 4 να είναι ένα από τα ισχυρότερα παραδείγματα στην κατηγορία, προσελκύοντας περισσότερους αγοραστές από ποτέ.Σύμφωνα με μια έρευνα της CIRP το iPhone 5 φαίνεται να χάνει τη δημοτικότητα του από τους δύο προγόνους του, το σχεδόν τρίχρονο iPhone 4 και το iPhone 4s. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες το iPhone 4 όχι απλά μπόρεσε να πουλήσει, αλλά και να αυξήσει τη δημοτικότητα του. Η εν λόγω έρευνα αφορά την αγορά της Αμερικής, όπου το iPhone 4 δίνεται δωρεάν, το iPhone 4S έναντι 99 δολαρίων, ενώ το iPhone 5 199/299/399 ανά μοντέλο (οι τιμές αφορούν διετές συμβόλαιο).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Με λίγα λόγια, φαίνεται πως το iPhone 4 αψηφά τους νόμους των smartphones και συνεχίζει δυναμικά, ενώ αναμένεται να αντέξει για ακόμα έναν χρόνο τουλάχιστον με το επερχόμενο iOS 7.

Link.png Site: gigaom.com

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικο μιας και ηταν οντως μια απο της καλυτερες συσκευες ever και οχι μονο απο iphone ...

ετσι και αλλιως απο εκεινο και περα μιλαμε για πολυ μικρες αλλαγες οποτε και γι'αυτο ειναι το πιο δημοφιλες .. δεν θα ηταν το ιδιο αμα εδινε και η  apple περισσοτερη τεχνολογια στα μετεπειτα iphones ...

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι κατοχος iphone 4 και λογικο το βρισκω βλεποντας τα νεα μοντελα τα οποια βγενουν να μη εχουν τεραστιες διαφορες με το 4ρι μου για πιον λογο να προχωρισω σε αγορα νεου μοντελου ? 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ειμαι κατοχος iphone 4 και λογικο το βρισκω βλεποντας τα νεα μοντελα τα οποια βγενουν να μη εχουν τεραστιες διαφορες με το 4ρι μου για πιον λογο να προχωρισω σε αγορα νεου μοντελου ? 

Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή: εφ' όσον σε καλύπτει το τηλέφωνο που έχεις, να μην προχωρήσεις σε αγορά νέου μοντέλου (αυτό προφανώς ισχύει για όλα τα τηλέφωνα).

:)

• Like 6
Δημοσ.

Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή: εφ' όσον σε καλύπτει το τηλέφωνο που έχεις, να μην προχωρήσεις σε αγορά νέου μοντέλου (αυτό προφανώς ισχύει για όλα τα τηλέφωνα).

ακριβως αυτο φιλε μου , οποτε προς τι η εκπληψη οτι το 4αρι εχει της περισσοτερες πωλησης απο ολα τα iphone , και καταγραφει πωλησης ακομα και σημερα 

Δημοσ.

Τέτοια να λέτε και να δείτε ποτέ θα το παει κινητο και δυο αναβαθμισεις μόνο όπως κάνουν άλλοι και άλλοι

Αφού μπορω να έχω iPhone experience free γιατί να πάρω το πεντε ;;

Απορώ τι μάστερ στην οικονομία και μακροοικονομικά κάνουν

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτο (δηλ. το παλιο με καλυπτει, το νεο δεν μου προσφερει κατι το ιδιαιτερο) για καποιους θεωρητικους αποτελει ενα σημαδι ενος κρισιμου σημειου αλλαγης (γενικα για τα προιοντα τεχνολογιας).

Στο πιθανο νεο περιβαλλον ο καταναλωτης θα ζηταει την ευκολη παραμετροποίηση, την προσαρμογη στις απαιτησεις του, την ποικιλια κλπ απο τα smartphones, κατι που δεν θα παρεχει (και δεν μπορει/δεν πρεπει να παρεχει) η Apple.

Θα πρεπει λοιπον (η Apple) να αλλαξει εντελως γηπεδο, σε κατι καινοτομο και διαφορετικο απο τα smartphones αν θελει να συνεχισει να τα πηγαινει καλα..

Ψηφιζω smart-watches

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοια να λέτε και να δείτε ποτέ θα το παει κινητο και δυο αναβαθμισεις μόνο όπως κάνουν άλλοι και άλλοι

Αφού μπορω να έχω iPhone experience free γιατί να πάρω το πεντε ;;

Απορώ τι μάστερ στην οικονομία και μακροοικονομικά κάνουν

Sent from my iPhone using Insomnia

Μα και από αυτό βγάζουν χρήματα, γιατί να το σαμποτάρουν; Ειδικά στις πιο "φτωχές" αγορές. Δεν κερδίζουν μόνο από τις αναβαθμίσεις συσκευών και μάλιστα των δικών τους, αλλά και για τις άγορές είτε πρώτης συσκευής γενικά, είτε πρώτης τηλεφωνικής συσκευής apple με μετάβαση από ανταγωνιστικές εταιρίες.
Μάλλον βέβαια θα το αντικαταστήσουν εντέλει με την επερχόμενό "φτηνό" iphone, κυρίως για ενοποίηση ανάλυσης οθόνης, βύσματος σύνδεσης, επεξεργαστή κ.λ.π....
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτο (δηλ. το παλιο με καλυπτει, το νεο δεν μου προσφερει κατι το ιδιαιτερο) για καποιους θεωρητικους αποτελει ενα σημαδι ενος κρισιμου σημειου αλλαγης (γενικα για τα προιοντα τεχνολογιας).

Στο πιθανο νεο περιβαλλον ο καταναλωτης θα ζηταει την ευκολη παραμετροποίηση, την προσαρμογη στις απαιτησεις του, την ποικιλια κλπ απο τα smartphones, κατι που δεν θα παρεχει (και δεν μπορει/δεν πρεπει να παρεχει) η Apple.

Θα πρεπει λοιπον (η Apple) να αλλαξει εντελως γηπεδο, σε κατι καινοτομο και διαφορετικο απο τα smartphones αν θελει να συνεχισει να τα πηγαινει καλα..

Ψηφιζω smart-watches

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Καταναλωτής από καταναλωτή διαφέρει και ως προς τις ανάγκες και ως προς τις συνήθειες και λαμβάνω ως παράδειγμα τον εαυτό μου (επιτρέψτε μου να περιαυτολογήσω). 

Δεν με ενδιαφέρει εάν έχει bluetooth για να στέλνω φωτογραφίες ή ringtones στα φιλαράκια μου - ίσως φταίει ότι έχω περάσει την εφηβεία. Έχω data pack και το χρησιμοποιώ.

Δεν με ενδιαφέρει η εύκολη παραμετροποίηση, δηλαδή να αλλάζω κάθε δεύτερη ημέρα εικονίδια ή χρώματα ή κινούμενο wallpaper ή χρώμα στο LED. 

Δεν με ενδιαφέρει καν να "βλέπω τα αρχεία" ή να "πειράζω το λειτουργικό". Είναι σαν να μου λες ότι θα πειράξω τον κινητήρα για να "βγάλω 5 άλογα παραπάνω". Δεν με ενδιαφέρει καν ως σκέψη.

Με ενδιαφέρει η στιβαρή κατασκευή hardware και το απροβλημάτιστο software, με βολεύει απίστευτα το δέσιμο hardware και software γιατί σημαίνει ότι το Χ λογισμικό είναι φτιαγμένο στα μέτρα της Ψ συσκευής (όπως καλή ώρα το iOS είναι φτιαγμένο για το iPhone/iPad/iPod Touch). 

Με ενδιαφέρει να έχω σοβαρές επιλογές στο software που χρησιμοποιώ γιατί, για εμένα, το κινητό μου τηλέφωνο είναι κατ'αρχήν εργαλείο δουλειάς, έπειτα εργαλείο γενικώς και τέλος διασκέδασης. Και πληρώνω κανονικότατα ό,τι χρησιμοποιώ γιατί έτσι μπορώ να έχω απαιτήσεις.

Γι'αυτό η Apple δεν αλλάζει γήπεδο και συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά. Γιατί απευθύνεται κυρίως σε καταναλωτές σαν και του λόγου μου.

Οι άλλοι καταναλωτές ας απευθυνθούν αλλού, λειτουργικά υπάρχουν και άλλες συσκευές υπάρχουν για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες...  

• Like 19
Δημοσ.

Αυτη η έρευνα σε μενα λεει μονο ενα πραγμα!

Ο κοσμος θελει και ενα πιο οικονομικο iphone,για να μην αναγκάζεται να παίρνει ενα κινητο 3ετιας!

• Like 2
Δημοσ.

λογικο μιας και ηταν οντως μια απο της καλυτερες συσκευες ever και οχι μονο απο iphone ...

ετσι και αλλιως απο εκεινο και περα μιλαμε για πολυ μικρες αλλαγες οποτε και γι'αυτο ειναι το πιο δημοφιλες .. δεν θα ηταν το ιδιο αμα εδινε και η  apple περισσοτερη τεχνολογια στα μετεπειτα iphones ...

+1000 για τη συσκευή! Και ναι και εγω πιστεύω πως λίγες οι αλλάγες στο 5άρι...

Δημοσ.

Εν μέρει είναι σωστό αυτό, καθώς στις ΗΠΑ (αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες), απ' όπου και τα στατιστικά τα 199$ που κοστίζει το iPhone 5 είναι ένα αρκετά μικρό ποσό.

To "φτηνό" iPhone "χρειάζεται" σε χώρες με χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, όπως π.χ. Κίνα, Βραζιλία, Ινδία (και Ελλάδα εσχάτως).

Δημοσ.

Αυτη η έρευνα σε μενα λεει μονο ενα πραγμα!

Ο κοσμος θελει και ενα πιο οικονομικο iphone,για να μην αναγκάζεται να παίρνει ενα κινητο 3ετιας!

Εν μέρει είναι σωστό αυτό, καθώς στις ΗΠΑ (αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες), απ' όπου και τα στατιστικά τα 199$ που κοστίζει το iPhone 5 είναι ένα αρκετά μικρό ποσό.

To "φτηνό" iPhone "χρειάζεται" σε χώρες με χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, όπως π.χ. Κίνα, Βραζιλία, Ινδία (και Ελλάδα εσχάτως).

εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα φθηνό(τερο) iphone (φτάνει να κρατήσει τα στανταρντς του). Αλλά πολλοί πιστευω ότι θα το απαξιώναν, γιατι θα επαυε να είναι στάτους σίμπολ :eek: 

Δημοσ.

Και αυτο που λες,αλλά και περισσοτερες πωλησεις συσκευων εκτος συμβολαιου!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...