coolerman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Φίλε μου με το hdsentinel βλέπεις την υγεία του σκληρού σου.
bagelismar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σου απαντησα φιλε μου οτι μετα το ανοιγμα κ τ καθαρισμα επεσαν οι θερμοκρασιες και τωρα ειναι και τον 2 γυρω στους 50 βαθμους αρα σε φυσιολογικα επιπεδα αρα δεν φταιει αυτο για το lag.Οσο για τους drivers που μου λες χρησημοποιω τους αυθεντικους απτο site της dell και τα αυθεντικα windows αρα δεν φταιει αυτο αν καταλαβαινω σωστα τι εννοεις. Φίλε μου με το hdsentinel βλέπεις την υγεία του σκληρού σου. Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σου απαντησα φιλε μου οτι μετα το ανοιγμα κ τ καθαρισμα επεσαν οι θερμοκρασιες και τωρα ειναι και τον 2 γυρω στους 50 βαθμους αρα σε φυσιολογικα επιπεδα αρα δεν φταιει αυτο για το lag.Οσο για τους drivers που μου λες χρησημοποιω τους αυθεντικους απτο site της dell και τα αυθεντικα windows αρα δεν φταιει αυτο αν καταλαβαινω σωστα τι εννοεις. Νομιζα οτι τωρα εισαι ετσι: "Φιλε μου σε δωματια με aircondition kai να καιει ολο το λαπτοπ απο κατω ειδικα στο σημειο τις cpu να μην μπορω να το ακουμπησω στα ποδια μου δεν ειναι φυσιολογικο. Και αυτο το προβλημα το εχω απτον μαρτιο που δεν ειχε και ζεστη να πεις με 15 βαθμους :/ " Πες μας, τι θεμοκρασιες βλεπεις σε cpu, gpu και δισκο σε idle και full load? Lagαρισμα σε youtube μπορεις να εχεις, αν δεν εχει μπει σωστα το software, drivers για τις 2 vga, flash κ.λπ. Δεν λεω οτι σου συμβαινει/φταιει αυτο τωρα.
bagelismar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το θεμα δεν ειναι οτι κολλαει μονο στο youtube αλλα και σε απλο scroll up-down στο facebook π.χ η αργει λιγο να φορτωσει τα windows η να ανοιξει τον "υπολογιστης μου" η απλες εφαρμογες η μεχρι κ στο manager 12 κολλαει που ειναι ενα θεωρητικα "ελαφρη" παιχνιδι :/ idle θερμοκρασιες ειναι cpu: 52 gpu:48 και δισκος:50 δεν μου εχει ανεβει παραπανω προς το παρον για να δω σε full load πραγμα παραξενο για συνηθος στο 10λεπτο με 0 εφαρμογες το laptop μου εκαιγε
coolerman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 και δισκος:50 <br><br><br> Είναι ψηλά στον σκληρό σο, ίσως καιυ απο αυτο να γίνεται και στα κάνει αυτά
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Οι υπολογιστες, παντοτε εχουν καποιο λογo/αιτια, για τη συμπεριφορα τους.Πρεπει να παρατηρησεις: a) τι διακυμανση υπαρχει στις θερμοκρασιες του &β) τι διακυμανση υπαρχει στο cpu speed -> σε ποιες ταχυτητες τρεχει ο i3?
bagelismar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Κατσε θα το ξανατσεκαρω γιατι τωρα τρεχω το error-checking τον windows για τον σκληρο μπας και μου βγαλει τπτ. Μολις τελειωσει θα το ξανακοιταξω να σιγουρευτω οτι οντως ειναι τοσο Οι υπολογιστες, παντοτε εχουν καποιο λογo/αιτια, για τη συμπεριφορα τους.Πρεπει να παρατηρησεις: a) τι διακυμανση υπαρχει στις θερμοκρασιες του &β) τι διακυμανση υπαρχει στο cpu speed -> σε ποιες ταχυτητες τρεχει ο i3? Δεν τον εχω πειραξει καθολου (overclock κτλπα) max ειναι στα 2,4 αλλα απο οτι εχω παρατηρισει αν ειμαι σιγουρος δουλευει στα 1,7 περιπου συνηθος
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δεν τον εχω πειραξει καθολου (overclock κτλπα) max ειναι στα 2,4 αλλα απο οτι εχω παρατηρισει αν ειμαι σιγουρος δουλευει στα 1,7 περιπου συνηθος Τσεκαρε: οταν τον βλεπεις να "αγωνιζεται-αγκομαχαει (!)", σε ποια ταχυτητα λειτουργει?? Μηπως εκει ειναι @ κατασταση throttling? Τοτε -αν θυμαμαι καλα- πεφτει μεχρι 1.33GHz...
bagelismar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Οκ μολις τελεισει το diagnostic θα προσπαθησω να τον ζορισω να ανοιξω αρκετα task και κανα παιχνιδακι και θα σου πω τι παιζει, σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την βοηθεια σου παντως, το εκτιμω Να κανω και μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα στο μυαλο σαν πιθανη αιτια? Δεν εχω αναβαθμιση το BIOS στην τελευταια εκδοση ειμαι στην προτελευταια γιατι δεν γινεται να κανω την αναβαθμιση επειδη δεν εχω μπαταρια στο λαπτοπ ειναι νεκρη ειμαι μονο με την παροχη και δεν με αφηνει να κανω το update. Μηπως παιζει ρολο αυτο? Sorry αν ειναι χαζη ερωτηση απλα δεν γνωριζω και πολλα
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Να κανω και μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα στο μυαλο σαν πιθανη αιτια? Δεν εχω αναβαθμιση το BIOS στην τελευταια εκδοση ειμαι στην προτελευταια γιατι δεν γινεται να κανω την αναβαθμιση επειδη δεν εχω μπαταρια στο λαπτοπ ειναι νεκρη ειμαι μονο με την παροχη και δεν με αφηνει να κανω το update. Μηπως παιζει ρολο αυτο? Sorry αν ειναι χαζη ερωτηση απλα δεν γνωριζω και πολλα Δεν ξερω τι υποτιθεται οτι διορθωνει το καθε λαπτοπ bios, συνηθως ειναι καλυτερο να βαζουμε το τελευταιο, γιατι εκτος απο cpu (& memory & hardisk) support, μπορει να αλλαζει ακομη και συμπεριφορα ανεμιστηρων.... Απο την αλλη ομως, αν δεν αλλαζει τιποτα σημαντικο, κι αν δεν ειμαστε σιγουροι οτι μπορουμε να το κανουμε σωστα, τοτε καλυτερα να μην: στη λογικη "ο,τι δουλευει (σωστα), μην το πειραζεις!" Bios update καλυτερα να γινεται απο dos.
bagelismar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μου εχει στο site της dell να κατεβασω την νεοτερη εκδοση και μου το συστηνει κιολας να το κατεβασω και εγω πρεπει απλα να ανοιξω το προγραμα και θα γινει επανεκκινηση του pc k install αλλα δεν με αφηνει καν να ανοιξω το αρχειο γιατι πρεπει να εχω πανω απο 20% μπαταρια κ αυτο δεν γινεται γιατι ειναι ωεκρη δυστηχος. :/
bagelismar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Τσεκαρε: οταν τον βλεπεις να "αγωνιζεται-αγκομαχαει (!)", σε ποια ταχυτητα λειτουργει?? Μηπως εκει ειναι @ κατασταση throttling? Τοτε -αν θυμαμαι καλα- πεφτει μεχρι 1.33GHz... Λοιπον τσεκαρα αυτα που μου ειπες και εχουμε και λεμε Απο θερμοκρασιες: CPU min:42 iddle:49 max:59 GPU min:46 iddle:49 max:59 Σκληρος min:43 iddle:44 max:47 Και επισης το core speed:933.59 MHz x 2 γιατι ειναι δυπιρινο το laptop σταθερα χωρις αυξομειωσεις ενω ειχα ανοιχτω ενα game: League of Legends και mozilla 4-5 windows και οτι αλλο task μπορεσα και ανοιξα προσπαθησα να το ζορισω δηλαδη. (σκυλοκολαγε το λαπτοπ εν το μεταξι ) Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι π.χ στο game μια τρεχει φυσιολογικα περιπου στα 50-60 fps και αν κλεισω το pc και το ξανα ανοιξω μπορει να σερνεται στα 9-10 fps οπως και ολο το laptop δηλαδη ειναι οπως του κατσει και ανοιξει δεν ειναι σταθερο στο να κολλαει η να πεταει δηλαδη αναλογος πως θα "ξυπνησει"
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Οι θερμοκρασιες σου ειναι ok, αλλα εχεις cpu speed μονιμα σε 933, ή 1866MHz?Αυτο ειναι θεμα, ιδιως αν παιζει @ 933 μονο -> 2 Cores / 4 Threads, εχουν οι i3 Ακομη κι αν ειναι παντου 1866MHz = χρονιζει πιο κατω & απ τον αρχικο i3-330m!
bagelismar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μου λεει core speed 933,5 αρα αφου εχει 2 cores λογικα εχω cpu speed 1866 ΜΗz και εγω εχω τον i3-370
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα