youjizz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 παιδια θελω να παρω μια ψυκτρα για cpu:amd fx 6300 η λογοι ειναι οτι θελω να του παρω για το καλοκαιρι για το θοριβο που κανει αυτη που εχει και γτ σκεφτομαι να του κανω ενα overclocking το budget ειναι απο 20-30 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759 μια πάρα πολύ καλη επιλογή αν μπορείς να ανέβεις 5 ευρο αλλιώς κοιτάμε κάτι οικονομικότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?from=account_favorites 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
youjizz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 μολις αγορασω τον επεξεργαστη και λογικα τον βαλω πανω δεν θα του σκασω αποτομα overclocking αλλα σε ποσο χρονο μου λετε να παρω μια ψυκτρα σε 1 μηνα η σε καμια εβδομαδα για να μην παθει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Άκουσέ με αυτή τη φορά, ειδάλλως τα παρατάω με τη πάρτη σου. Έχω τον 6300 εδώ και 8 μήνες και στο gaming ο θόρυβος της μαμάς ψύκτρας δεν αντέχεται με τίποτα, ειδικά αν παίζεις πάνω από 1-2 ώρες. Πήρα λοιπόν την hyper 212 evo μετά από μια βδομάδα και πλέον κοιμάμαι δίπλα στο pc. Αν θέλεις, λάβε το υπόψιν σου. Αν όχι, εσύ θα χάσεις! * Δε θα πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ χωρίς aftermarket ψύκτρα, αφού έχει ήδη την εργοστασιακή. Απλά θ' ανεβάζει λίγο παραπάνω θερμοκρασία και ο θόρυβος δε θα παλεύεται. Όλοι οι επεξεργαστές έρχονται με εργοστασιακές ψύκτρες πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
youjizz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 καλα ρε γιοκου κατι αλλο που μπορω να φτιαξω διαφορα build και να μου βγαζει το ποσο οχι για μενα για εναν φιλο μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα