HERTHAN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ξερει κανεις να μου πει πως διαγραφετε το συγκεκριμενο προγραμμα απο τον υπολογιστη?
arc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 http://www1.k9webprotection.com/support/kb/k9146.html
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αυτο το ξερω αλλα δυστυχως δεν υπαρχει κωδικος. Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να σβηστει χωρις να ζηταει κωδικο?
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το διαγραψω με το revo unistaller pro?
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 θες να το αφαιρέσεις τελειως ή θες να το απενεργοποιήσεις (προσωρινά/μόνιμα) ; Επισης εχεις πρόσβαση στο email που εγινε η εγγραφή;
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Θελω να το αφαιρεσω τελειως αλλα δυστυχως δεν εχω ουτε προσβαση στο email ουτε εχω κωδικους.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγώ αυτό που έκανα ήταν να πειράξω την registry. Παρόλο που λέει οτι αν το πειράξεις δεν θα μπορείς να έχεις ιντερνετ αλλά κάτι πολύ βασικό είχα διαγράψει (δεν θυμάμαι) και έβαλα έναν δικό μου κωδικό (1111) και μετά έβαλα αυτόν για την απεγκατάσταση. Μιας και διάβασα στο ιντερνετ βρήκα αυτό. Ποιός ξέρει, ίσως βοηθήσει: THERE ARE TWO WAYS OF MAKING IT WORK. USE THE SECOND WAY ONLY IF THE FIRST ONE DOESN'T WORK WAY 1 1.Reboot Windows into safe mode: restart your computer and hold “F8″ key until you see the menu to choose “Safe Mode”2.Login to windows and go to “Program Files” directory and delete the K9 folder manually (delete only the contents but leave the folder)3.Click “Start”->”Run” and type “msconfig“4.Check the tab “Services” and tab “Startup“5.Un-check anything that is related to k96.If somehow this method is messed up, try to download K9 again(http://www.k9webprotection.com/download/… to at least restore your previous installation. Σημείωση οτι ο δεύτερος τρόπος δεν το βγάζει, απλά το απενεργοποιεί. Open Control PanelOpen Administrative ToolsOpen ServicesLook for the Service by Blue Coat, Right Click PropertiesChange the Startup Type to Disabled.Click on ApplyStop the serviceClick OkClose all open windows ( Services, Administrative Tools, Control Panel )Open My ComputerOpen C: ( or whatever drive windows is installed on )Open Windows ( or whatever your Windows Folder is called )Open System32Open DriversDelete the file bckd.sys
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Γιατι θελεις να το αφαιρεσεις ? Εσυ το εβαλες ? Αν το εβαλες εσυ πρπει να εχεις και το κωδικο και ετσι θα το βγαλεις
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Θελω να το αφαιρεσω τελειως αλλα δυστυχως δεν εχω ουτε προσβαση στο email ουτε εχω κωδικους. Αυτό έπρεπε να γράψεις απο την αρχή. Το παρακάτω μου δούλεψε σε αναλογη περίπτωση.
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ειναι κακο να δινονται τετοιες οδηγιες εδω υπαρχουν pc στα οποια εχουν βαλει γονεις αυτο το προγραμμα για την προστασια των παιδιων 2
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Γιατι θελεις να το αφαιρεσεις ? Εσυ το εβαλες ? Αν το εβαλες εσυ πρπει να εχεις και το κωδικο και ετσι θα το βγαλεις Πηρα ενα pc απο εναν φιλο μου γιατι δεν το ηθελε και εχει αυτο μεσα και δεν μ'αφηνει να μπω σχεδον πουθενα. ειναι κακο να δινονται τετοιες οδηγιες εδω υπαρχουν pc στα οποια εχουν βαλει γονεις αυτο το προγραμμα για την προστασια των παιδιων Ας μου απαντησει καποιος μεσω pm καλυτερα και αν ειναι να διαγραφει το θεμα. Αυτό έπρεπε να γράψεις απο την αρχή. Το παρακάτω μου δούλεψε σε αναλογη περίπτωση. Αυτο ακριβως ειχα σκοπο να κανω και θα το δοκιμασω το απογευμα γιατι τωρα δεν εχω το pc μπροστα μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ειναι κακο να δινονται τετοιες οδηγιες εδω υπαρχουν pc στα οποια εχουν βαλει γονεις αυτο το προγραμμα για την προστασια των παιδιων Δεν μας είπες οτι τα παιδιά ξέρουν να πειράζουν registry. Ναι, και εγώ θέλω να διαγραφεί το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα