SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 παρα κανα peguet 206 αμα θες ομορφια με αυτα τα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ασχημια ομως πράγματι... ισως μονο αν κατσει καμια ευκαιρία κανενα ibiza/clio/getz τοτε... παρα κανα peguet 206 αμα θες ομορφια με αυτα τα λεφτα. το σκεφτηκα και εγώ, ομορφο, το βρίσκεις και με 1000€ αλλα βγαζει ΠΟΛΛΑ προβληματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 πράγματι... ισως μονο αν κατσει καμια ευκαιρία κανενα ibiza/clio/getz τοτε... το σκεφτηκα και εγώ, ομορφο, το βρίσκεις και με 1000€ αλλα βγαζει ΠΟΛΛΑ προβληματα! Ειπα αν θες ομορφια,απο τα πιο ομορφα αμαξια σε αυτα τα χρηματα αλλα προβληματικα. Εγω να φανταστεις ημουν αναμεσα σε peguet και clio .Πηρα το clio,αν και δεν μου πολυαρεσε αλλα ειναι σκυλια και εχει και abs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 παρα κανα peguet ημουν αναμεσα σε peguet ...αυτό προφέρεται «πεγκουέτ», «πιγκέ», κάπως αλλιώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 έλα μωρέ,πεζό να τελειώνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ετσι ,οπως και να εχεις πεζος πας με αυτα τα οχηματα.Στο service συνεχεια :cool: \Πλακα κανουμε μια χαρα αμαξακι ειναι και τουτο,κοιτα το αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ειπα αν θες ομορφια,απο τα πιο ομορφα αμαξια σε αυτα τα χρηματα αλλα προβληματικα. Πηρα το clio,αν και δεν μου πολυαρεσε αλλα ειναι σκυλια και εχει και abs. Κανεις πλάκα ετσι; Τα renault είναι μακραν τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μου θυμιζετε κατι παππουδες που λεγανε "παρε σκοντα να σκουντας και πεζο να περπατας". Βαση ιστορικου των εταιριων ναι ειναι ζημιαρικες και η πεζο και η ρενο και σιγουρα δεν θα κοιτουσα να παρω μεταχειρισμενο απο τα δικα της. Γενικα οταν κοιταμε μεταχειρισμενο σε οικονομικο και παλιο τοτε -μονο- και σχεδον αποκλειστικα κοιτας για ιαπωνεζο. Εκτος εξαιρετικης περιπτωσης δεν υπαρχει κανενας λογος να μπλεξει καποιος γενικα με Ευρωπαικο αυτοκινητο του κωλου. Ακομα και σκυλος να αποδειχτει ο ευρωπεος (δυσκολο) το κοστος συντηρησης απο μονο του ειναι εξωφρενικο σε σχεση με τον ιαπωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα πηρα ενα punto του 97 με 90.000χμ 1250cc 75bhp με 900€Περασμενο Κτεο μεχρι 2015, πληρωμενα τελη 2013. Εχει καλα amortiseria και φρέναΤο μονο που δεν εχει ειναι Υδραυλικο τιμόνι και A/C. Για υδραυλικο τιμονι θα το ψαξω επιτοπου τωρα που θα πληρωθω.. Δεν με βολευει καθολου το ηλεκτρικο. Εχω να οδηγησω και 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλησπερα guys..... Eπισης στα must το υδραυλικο τιμονι και το A/C Τελικα πηρα ενα punto.... Το μονο που δεν εχει ειναι Υδραυλικο τιμόνι και A/C. 100% επιτυχία δηλαδή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Νταξ γλιτωσα ομως 600 ευρώ... ενα κιτακι υδραυλικου τιμονιου 130-150€ κανει ..ενα 200αρι με την εγκατασταση δηλαδη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλοτάξιδο και ασφαλή απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 αμαξι χωρις αρκουδα ρε φιλε?θα αναψεις το καλοκαιρι.το τσεκαρες το αμαξι αν εχει οντως μονο τοσα χιλιομετρα?16 ετων αμαξι μονο 90.000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 αμαξι χωρις αρκουδα ρε φιλε?θα αναψεις το καλοκαιρι.το τσεκαρες το αμαξι αν εχει οντως μονο τοσα χιλιομετρα?16 ετων αμαξι μονο 90.000? 1 μηνας εμεινε.Και πιστεψε με,με την βενζινα στα υψη,λιγοι αναβουν το AC . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 γιατι δε σε βολευει το ηλεκτρικο;;; εκτος αν εννοεις μηχανικο διχως υποβοηθηση..! το αρκουδι ομως κανα 500ρι θα παει , βεβαια οπως ειπε κ ο πιο πανω πλεον αναβεται με το σταγονομετρο αλλα δυστυχως ειναι χρησιμο εως μερικες φορες απαραιτητο! καλοταξιδος κ ατσαλακωτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα