UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα guys. Θα μπω σε αγορα οχηματος αρχες του μήνα. Διαμενω στην Αττική και το χρειαζομαι καθε μερα για να πηγαινω κέντρο(χρηση και μετα τα μεσανυχτα τις μισες φορες)Θελω χαμηλη καταναλωση(πχ μεχρι 1100-1250κυβικα) γιατι θα το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα..Ριχτε καμια εμπειρη προταση γιατι ψαχνω μονος μου και δεν εχω ιδεα.. να μην ειναι και σαπιλα εξωτερικα ..tyΚαι το μεγεθος του οχηματος να ειναι μεσαιο.. για παραδειγμα κανα saxo, κανα seiscentoEπισης στα must το υδραυλικο τιμονι και το A/C Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2013 από UpToDate_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Με 1500 βρίσκεις ένα παπί που στα προσφέρει όλα αυτά εκτός από τον χώρο μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 starlet 1.3 micra 1.0-1.3 αλλα θα περιοριστεις σε μοντελα γυρω στο 95... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Με 1500 βρίσκεις ένα παπί που στα προσφέρει όλα αυτά εκτός από τον χώρο μέσα Δεν ειναι στις λυσεις μου αν και θα ηθελα. Οποτε μενουμε στα κάρα starlet 1.3 micra 1.0-1.3 αλλα θα περιοριστεις σε μοντελα γυρω στο 95... starlet δεν εχουν υδραυλικο τιμονι νομιζω... κ επισης ειναι 20ετιας Κατι το πολυ σε 97/98 κ μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 http://www.car.gr/classifieds/cars/search/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγω θα πήγαινα και θα το έκανα βόλτα 30 χιλιομετράκια, παρέα με κανα μηχανικό να το τσεκάρει (άμα δεν σε αφήσει να το πας βόλτα ή να το δεί μηχανικός, του λες γεια με την μία). Πάντως το συγκεκριμένο φαίνεται καλό. Εγω θα το τσίμπαγα. (Βέβαια δεν πολυ κοίταξα, έτσι για την περιέργεια πριν πάω για ύπνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 παρε το 13αρι το σταρλετ μοντελο 98 μια χαρα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Υπάρχουν και starlet με υδραυλικό τιμόνι.Τα γιαπωνέζικα είναι θηρία ας είναι καιπριν το '98, ακόμα πιο καλύτερα.Οι προυποθέσεις για αγόρά με αυτά ταχρήματα ( 1.500 ευρώ ) είναι ναβρείς αυτοκίνητο μέχρι 120.000 χλμ,με περασμένο σέρβις και κτεο καιφυσικά καινούρια λάστιχα. Θα είσαιπολύ τυχερός αν βρείς τέτοιογιαπωνέζικο (starlet, micra κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Πώς θα μπαίνει ο άνθρωπος στο κέντρο με τόσο παλιό αυτοκίνητο αφού υπάρχει δακτύλιος μέχρι τις 8μμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 εδω εισαι και σου μενουν και ρεστα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3883243/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 εδω εισαι και σου μενουν και ρεστα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3883243/ πινακιδες δεν βλεπω και ανησυχω.. εαν θελει ξανα εκδοση πινακιδων μονο ρεστα δεν θα μεινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ξαναλέω. Κέντρο δεν θα μπορείς να μπαίνεις κάθε μέρα γιατί υπάρχει δακτύλιος από τον οποίο εξαιρούνται μόνο κάποια μικρά καινούργια αυτοκίνητα. Στο λέω γιατί πηγαίνω καθημερινά από Πειραιά στην Ακαδημίας. Τη μια μέρα με τον ΗΣΑΠ και την άλλη με το αυτοκίνητο γιατί κουβαλάω λάπτοπ και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1981 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλησπερα guys. Θα μπω σε αγορα οχηματος αρχες του μήνα. Διαμενω στην Αττική και το χρειαζομαι καθε μερα για να πηγαινω κέντρο(χρηση και μετα τα μεσανυχτα τις μισες φορες) Θελω χαμηλη καταναλωση(πχ μεχρι 1100-1250κυβικα) γιατι θα το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα.. Ριχτε καμια εμπειρη προταση γιατι ψαχνω μονος μου και δεν εχω ιδεα.. να μην ειναι και σαπιλα εξωτερικα ..ty Και το μεγεθος του οχηματος να ειναι μεσαιο.. για παραδειγμα κανα saxo, κανα seiscento Eπισης στα must το υδραυλικο τιμονι και το A/C καλησπερα . εχω suzuki swift 1000 κυβικα 1998 μοντελο 135.000ΧΛΜ . το δινω 1200 ευρω . πολυ οικονομικο , ταξιδια ανετοτατα , βλαβες ελαχιστες εως 0 (γιαπωνεζικο αλλωστε) αν σε ενδιαφερει μπορουμε να επικοινωνησουμε.μενω πειραια.σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ενα πολυ τιμιο αυτοκίνητο με οσα ζητάς είναι και το accent (αν και δεν εκτιμω τα huyndai αυτο ειναι απο τα σκυλια...) http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3935418/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ασχημια ομως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα