Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο εγκατέστησα την νέα μου κάρτα (7950) αντικαθιστώντας την 6870. Πήγα σε safe mode έκανα uninstall τους drivers της παλιάς κάρτας με driver sweeper, έκανα restart και προσπάθησα να εγκαταστήσω τους καινούργιους drivers. Στην εγκατάσταση μου βγάζει οτι έγινε complete αλλά και οτι warnings occured during installation. Αποτέλεσμα το Ati Technologies να είναι άδειο και να μην υπάρχει ccc. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και μέσω του package που βρίσκω στο φάκελο Amd κι ενώ μου λέει οτι έγινε επιτυχής εγκατάσταση του CCC, ο φάκελος Ati Technologies παραμένει άδειος. Υπάρχει καμια ιδέα πριν δοκιμάσω ολικό format?

Στο device manager και στο Gpu-z οι drivers δείχνουν κανονικά εγκατεστημένοι και η ανάλυση είναι κανονικά 1920x1080, όμως χωρίς CCC δεν μπορώ να κάνω scaling ωστε να πιάνει ολόκληρη την οθόνη. Καμια ιδέα;

ΥΓ. Παρατήρησα οτι στους drivers που κατέβασα από το site της Amd όταν πάω να εγκαταστήσω με custom ωστε να δω τα components δεν υπάρχει ο ccc. Το ίδιο συμβαίνει και με το cd της κάρτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...