trikos93 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... Έχω μια ερώτηση σχετικά με τους Drivers...Έχω windows 8 64 bit..είχα γράψει ενα θέμα και δέχτικα πολυτιμη βοηθεια απο ενα μελος του σαιτ και τον ευχαρστώ...επι του θέματος τωρα..λοιπον προσφατα πριν κατι μερες εκανα ενα φορματ στο pc μου και δεν γνωριζα πως πρεπει να εγκαταστισω τους drivers απο την αρχη...τελος παντον με την βοηθεια απο ενα μελος καταφερα να βρω ακρη και να τους βαλω στο pc ολα καλα νομιζα πως δουλευαν ολα ρολόι μεχρι που εβαλα το need for speed στο pc και δεν είχε ηχω καθολου και μολις πηγαινα να αρχισω να παιζω με πετουσε εξω...ηξερα πως μπορει να ειχα προβλημα με τον driver του ηχου γιατι δεν εκανε καλα την εγκατασταση. Σημερα λοιπον πειρα τηλεφονο στην Hp να βρουμε μια λυση για τον driver...μου είπαν πως υπαρχει ενα recovery manager οπου θα εγκαταστησουν τον πρωτο driver που είχε το pc μεσα και μετα θα το βαλω να ψαξει για καποια αναβαθμηση μολις το εκανα αυτο μπορεσα να μπω στο παιχνιδι και να παιξω κανονικα..λοιπον θα ηθελα να ρωτισω λοιπον με αυτον τον τρόπο οπου μου ειπαν να το κανω μπενουν οι drivers κανονικα χωρις μα χρειαστει να κανω καποιο extra install σε drivers?? Sent from my iPhone using Insomnia
Gigamestin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... Έχω μια ερώτηση σχετικά με τους Drivers...Έχω windows 8 64 bit..είχα γράψει ενα θέμα και δέχτικα πολυτιμη βοηθεια απο ενα μελος του σαιτ και τον ευχαρστώ...επι του θέματος τωρα..λοιπον προσφατα πριν κατι μερες εκανα ενα φορματ στο pc μου και δεν γνωριζα πως πρεπει να εγκαταστισω τους drivers απο την αρχη...τελος παντον με την βοηθεια απο ενα μελος καταφερα να βρω ακρη και να τους βαλω στο pc ολα καλα νομιζα πως δουλευαν ολα ρολόι μεχρι που εβαλα το need for speed στο pc και δεν είχε ηχω καθολου και μολις πηγαινα να αρχισω να παιζω με πετουσε εξω...ηξερα πως μπορει να ειχα προβλημα με τον driver του ηχου γιατι δεν εκανε καλα την εγκατασταση. Σημερα λοιπον πειρα τηλεφονο στην Hp να βρουμε μια λυση για τον driver...μου είπαν πως υπαρχει ενα recovery manager οπου θα εγκαταστησουν τον πρωτο driver που είχε το pc μεσα και μετα θα το βαλω να ψαξει για καποια αναβαθμηση μολις το εκανα αυτο μπορεσα να μπω στο παιχνιδι και να παιξω κανονικα..λοιπον θα ηθελα να ρωτισω λοιπον με αυτον τον τρόπο οπου μου ειπαν να το κανω μπενουν οι drivers κανονικα χωρις μα χρειαστει να κανω καποιο extra install σε drivers?? Sent from my iPhone using Insomnia δεν χρειαζεται να κανεις κατι επιπλεον.απλως να κοιτας συχνα πυκνα μηπως υπαρχουν αναβαθμισεις.
trikos93 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ααα ωραια δηλαδη καλα μου τα ειπε αυτος... απλα κατεβαζεις απο σαιτ σε περιπτωση που εχεις πειραξει τον υπολογιστη αν οχι τοτε Recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα