Silverage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ώπα μην τα πετάμε έτσι αυτά.Γιατί έχει καλύτερη ενεργητική ασφάλεια;
*Kezar* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 τι ειναι αυτο το αυτοματο που μου βαλες?αυτο δεν ειναι δικο σου το αυτοματο σε πειραξε το ταμπλο σου δειχνω για το σασμαν μου λες? κοιτα και το colt εχει λερωμενα πατακια.. FAIL
saab_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 το αυτοματο σε πειραξε το ταμπλο σου δειχνω για το σασμαν μου λες? κοιτα και το colt εχει λερωμενα πατακια.. FAIL το δικο σου θελω να δω απο μεσα.αυτο μπορει να ειναι μεταγενεστερο μοντελο.ουτε στην αγγελια που εχεις στο car.gr δεν εχει φωτογραφιες απο μεσα το αμαξι.βαλε να δουμε το ντατσον μη ντρεπεσαι
Silverage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι οτι το αμάξι σου δεν αξίζει με την καμία.Δεν είναι τόσο ασφαλές, εχει 158 χιλιάδες χλμ., είναι αρχαίο, πιστεύεις οτι είναι αθάνατο γιατί και καλά είναι ιαπωνικό(και είναι και το μόνοσου επιχείρημα) άσχετα αν το έχεις σκίσει ,ζητάς 3500 ευρώ και προσπαθείς κουτοπόνηρα να το σμπρώξεις σε κανέναν εδώ που κοιτάει για αμάξι. 1
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Και οπως εχω αναφερει και πριν Haris013 παρε ιαπωνικο μεταχειρισμενο και οχι Αγγλο-Γαλλο πορτογαλλο γερμανο κλπ γιατι θα κλαις. Και λίγα λες. 7 χρόνια τώρα κλαίω με το αμάξι που πήρα.
Tenshi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Λές και οι "Ιάπωνες" δέν φτιάχνονται σε εργοστάσια Ευρώπης ξέρω γώ. 1
paylidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 τον παυλιδη ρωτουσα αλλα δεν πειραζει Bmw E87 '09 απο οτι καταλαβες φιλε μου ο παυλιδης θα εχει καμμια επιχειρηση η μαγαζι με παρε δωσε αυτοκινητων και προσπαθει να βγαλει τα αλλα αυτοκινητα σαπια και τα δικα του τα καλυτερα.. Κλασσικος Ελληναρας Ασχετος που θελει να δειχθει.. Απλα αποφευγει να απαντησει και την κανει τουμπεκη και το παιζει μαμαω.. Τετοιους Κ@@@νους εχουμε συναντηση πολλους τριγυρω.. Η διαφορα ειναι οτι εγω ειμαι ιδιωτης και δεν προσπαθω να προωθησω το αμαξι μου και ουτε με ενδιαφερει Ειπες οτι ψαχνεις σου το προτεινα. και εαν θες το κοιτας και να μην το παρει κανεις στα @@ μου..ψαχνομαι για αναβαθμιση εδω και παρα πολλυ καιρο που δεν με απασχολει τι θα πει ο καθε αναπηρος που δεν ξερει απο αυτοκινητα. ουτε μαντρα εχω ουτε κοτετσι ουτε πουλαω το αυτοκίνητο μου στο insomnia... Το παλικαρι προσπαθω να προστατευσω απο σαραβαλα (οχι μονο το δικο σου...) Εδω βλέπεις οτι σχεδόν όλοι ειναι "εναντίον σου" και εσυ επιμένεις... τοσο μυαλο κουβαλας... Ψάξε λιγο όμως τι κυκλοφορεί με 3500 στο car... και γιαπωνέζικο αν τα θεωρείς τόσο υπεράνω (που για μένα προσωπικά δε πιάνουν μία μπροστά στο γερμανο...) και μετα θα δεις γιατι εχουμε όλοι αυτη τη στάση απεναντι σου! αυτα, ευχαριστώ!
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 3500ε για αυτοκινητο του 1999 με 160.000χλμ πρεπει να ειναι τρελλος κανεις για να τα δωσει Πουλησα 2000ε xsara του 2002 1600 κυβικα 100.000 χλμ πραγματικα αγρατσουνιστο Κοιτα να παρεις κατι οσο πιο καινουριο βρεις με λιγοτερα απο 60000χλμ και να καιει λιγο
saks80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Λές και οι "Ιάπωνες" δέν φτιάχνονται σε εργοστάσια Ευρώπης ξέρω γώ. ολα ευρωπη φτιαχνονται εκτος απο τα mazda που φταιχνονται 100% στην ιαπωνια
saab_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 οσο θελει ο καθενας πουλαει.ας το βαλει και 10.000.ο κοσμος γνωριζει γιαυτο και πολυ σωστα συμβουλεψε τον φιλο που θελει να παρει αμαξι οτι το συγκεκριμενο εχει αξια 1500 με το ζορι και καλυτερα να αγορασει ενα καινουριο του 2005 και μετα με λιγα χιλιομετρα.
agrio.imeros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ολα ευρωπη φτιαχνονται εκτος απο τα mazda που φταιχνονται 100% στην ιαπωνια Από Honda υπάρχουν και τζαπανέζικες παρτίδες.
*Kezar* Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Από Honda υπάρχουν και τζαπανέζικες παρτίδες. τα μοντελα εως 2003 Mitsubishi honda φτιαχνοντουσαν στην ιαπωνια.. Το τορινο Λανσερ και αυτο επισης.. ΤΟ colt asx CIVIC Οχι.. ολα τα μοντελα τους καθαρα τα κραταει η mazda ολα ιαπωνια΄.
Tenshi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα υβριδικά μοντέλα (CRZ/Jazz) εξακολουθεί να τα παράγει η Honda στην Ιαπωνία.Φαντάζομαι,με επιφύλαξη, οτι ισχύει το ίδιο και για τις άλλες ιαπωνικές εταιρίες αν αναλογιστεί κάποιος το κόστος.Απο εκεί και πέρα,πολύ "αίμα" για το τίποτα. Το κακό με τον Έλληνα είναι τι ζεί σάν φτωχομπινές και καταναλώνει ώς τέτοιος.Οταν το όχημα που επέλεξε για τον Α ή Β λόγο τον ακολουθεί κατα μέσο όρο για 6+ έτη,την επιλογή αυτή εσφαλμένα οι περισσότεροι την αντιλαμβάνονται ώς τρόπο ζωής και προέκταση του "εγώ" τους.Είναι δύσκολο κάποιος να παραδεχτεί οτι έκανε λάθος ή οτι δέν έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή.Επιπροσθέτως,το γεγονός οτι αλλάζουμε αμάξι ανα δύο Ολυμπιάδες (στην καλύτερη),μόνο σε άγνοια μπορεί να οδηγήσει για τις εξελίξεις στο μεσοδιάστημα.Όσο και να ασχολείται κάποιος,σφαιρική και αντικειμενική άποψη πάνω σε ένα αμάξι μπορεί να αποκτήσει αν ζεί μαζί του σε καθημερινή βάση.Δηλώνω τυχερός που μέσα σε 11 έτη "έζησα" 6 αυτοκίνητα,διαφορετικής κατασκευής και φιλοσοφίας.Αν μή τι άλλο,μου είναι πιο εύκολο πλέον να διακρίνω μικρές άλλα σημαντικές λεπτομέρειες και πότε η ποιότητα θυσιάζεται στον βωμό το κέρδους.Όσοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους σχετικά με τις γνώσεις τους,ευελπιστώ οι τελευταίες να προκύπτουν απο πραγματικές ,ανάλογες εμπειρίες και να μήν βασίζονται σε αναφορές τρίτων απο fora,το ευκαιριακό πέρασμα έξω απο service αντιπροσωπίας ή το χρέπι που νοίκιασαν φέτος το καλοκαίρι.Ον δάτ μπόμ σέλ,αυτή τι στιγμή καμια 50αρια άτομα ετοιμάζουν μαζική αγορά ρελέ.Βλέπετε,ένας θεοποιημένος Ιάπωνας εκτίμησε οτι είναι καλή κίνηση να επιλέξουν φτηνά components,για να μειώσουν το κόστος.Ως αποτέλεσμα,το συγκεκριμένο εξάρτημα των ούτε 20 ευρώ, είναι επίφοβο και ικανό να οδηγήσει σε εκτεταμένη βλάβη συμπιεστή a/c,πράγμα που συνεπάγεται σε κυκεώνα εκατοντάδων ευρώ.Μπορείτε ελεύθερα να αποκαλείτε τα βάγκ τριμπούρδελα,απλά ένα note-to-self,οτι δέν έχουν απαραίτητα τα σκήπτρα στην γυφτιά... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από Tenshi
Antwni Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλώνω τυχερός που μέσα σε 11 έτη "έζησα" 6 αυτοκίνητα,διαφορετικής κατασκευής και φιλοσοφίας. Μπορείς να τα ονοματήσεις? (Από περιέργεια δηλαδή )
tomasss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλώνω τυχερός που μέσα σε 11 έτη "έζησα" 6 αυτοκίνητα,διαφορετικής κατασκευής και φιλοσοφίας.Αν μή τι άλλο,μου είναι πιο εύκολο πλέον να διακρίνω μικρές άλλα σημαντικές λεπτομέρειες και πότε η ποιότητα θυσιάζεται στον βωμό το κέρδους Και ο Elton John επίσης. Αρχιμηχανικός πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα