haris013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 εμ που να πάρω με τέτοιο μπλέξιμο? αν κατάλαβα καλά το lancer του kezar είναι χρέπι και προσπαθεί να μου το πουλήσει? τεσπα θα κάνω καμια γύρα μετά την εξεταστική να δώ μερικά αυτοκίνητα και βλέπουμε...
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 χαχα ρε μλκ πρώτο σου αμάξι θα είναι.Χαλάρωσε Πάρε τίποτα μικρό να μάθεις και μετά πας σε αυτά Κάγκουρα
mphxths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα παντως το 1ο μου αμαξι (corsa c 1.2) ηταν καινουργιο..και σε καθε γραντζουνια μου πιανοταν η ψυχη. Οταν δε το τρακαρα ...εκει να δεις..παρολο που το επισκευασα και ηταν σαν καινουργιο...παραυτα..ενιωθα οτι δεν ηταν οπως πριν. Σιγουρα αν ειχα παρει ενα μεταχειρισμενο δεν θα πονουσα τοσο πολυ... για αυτο βρες ενα της αρεσκειας σου , ψαξε να δεις ποσο παιζει σε μεταχειρισμενα και τσιμπα το. Κατι απλο να συνηθισεις την οδηγηση και να κανεις την δουλεια σου.Στο μελλον βλεπεις για κατι καλυτερο.
saab_21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 το λανσερ του κεζαρ δεν ειναι απλα σαπακι αλλα μαυρος λυκος.εχω ανεβει σε λανσερ του 99 και πραγματικα τοση πλαστικουρα δεν εχω δει ποτε σε αμαξι.πορτες τζουφιες που τις εκλεινες και εκαναν τσαφ σαν κλανια.ταμπλο και κονσολα λες και μπαινεις σε ντατσουν.κακιστης ποιοτητας τα πλαστικα και καθολου ομορφια απο μεσα το αμαξι.λαμαρινα της πλακας και παθητικη ασφαλεια γιατι οι ιαπωνες μετα το 2001-2002 αρχισαν να ασχολουντε με το θεμα ασφαλεια και να βελτιωνουν την παθητικη ασφαλεια των αυτοκινητων που παραγουν. πας παιρνεις yaris,corsa,mazda 2,mitsubishi colt μοντελα 2006 και μετα και εισαι μια χαρα.βρωμαει ο τοπος θα δεις παρα πολλα θα τα οδηγησεις και οποιο σου αρεσει εμφανισιακα και οδηγικα το ελεγχεις παραπερα με δικο σου μηχανικο και το παιρνεις.ριξε και το παζαρι σου γιατι η αγορα ειναι νεκρη και κανουν τουμπες για ζεστο χρημα.ακομα και απο ιδιωτη να ειναι σηκωνει πολυ παζαρι 1
mphxths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 καλα saab δεν ξερω τι ειναι τα mitsubishi αλλα και τα σημερινα δεν βρωμανε λαμαρινα... πλαστικα μεχρι αηδιας ειναι θυμαμαι ενα toyota corolla που ειχε ο πατερας μου..απο οτι βλεπω γοογλε πρεπει να ηταν 3ης γενιας corolla .. Εκει να δεις λαμαρινα και κακο....τρακαριζες και δεν ενοιωθες χριστο Τα καινουργια ειναι κατα το μεγαλυτερο μερος πλαστικο...μην κοροιδευομαστε
saab_21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 καλα saab δεν ξερω τι ειναι τα mitsubishi αλλα και τα σημερινα δεν βρωμανε λαμαρινα... πλαστικα μεχρι αηδιας ειναι θυμαμαι ενα toyota corolla που ειχε ο πατερας μου..απο οτι βλεπω γοογλε πρεπει να ηταν 3ης γενιας corolla .. Εκει να δεις λαμαρινα και κακο....τρακαριζες και δεν ενοιωθες χριστο Τα καινουργια ειναι κατα το μεγαλυτερο μερος πλαστικο...μην κοροιδευομαστε φιλε το υλικο που εχουν τα σημερινα αυτοκινητα ειναι ειδικο για να αποροφαει αυτο ολη την συγκρουση και να καταστρεφεται αλλα η καμπινα να μενει ανεπαφη.συν του οτι ολα εχουν το συστημα να πεφτει η μηχανη και να απομακρυνονται τα πενταλ για να μην υπαρχει τραυματισμος στα ποδια συν πολλα αλλα.εσωτερικα τα πλαστικα που εχουν σημερα τα περισσοτερα αμαξια ειναι καλη ποιοτητας και ειδικα αυτα που εχουν μαλακα πλαστικα στο ταμπλο.το λανσερ του 99 3 αστερια με το ζορι αν τα παιρνει σε θεμα ασφαλειας.αυτο τα λεει ολα.
mphxths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μιλησα για ασφαλεια..μιλησα για υλικο και νανοτεχνολογια να εχουν τα πλαστικα σημερα..ειμαστε εκτος θεματος...λαμαρινα παντως δεν ειναι Τα περι ασφαλειας κλπ ειναι αυτονοητο οτι ειναι οπως τα λες.
*Kezar* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 το λανσερ του κεζαρ δεν ειναι απλα σαπακι αλλα μαυρος λυκος.εχω ανεβει σε λανσερ του 99 και πραγματικα τοση πλαστικουρα δεν εχω δει ποτε σε αμαξι.πορτες τζουφιες που τις εκλεινες και εκαναν τσαφ σαν κλανια.ταμπλο και κονσολα λες και μπαινεις σε ντατσουν.κακιστης ποιοτητας τα πλαστικα και καθολου ομορφια απο μεσα το αμαξι.λαμαρινα της πλακας και παθητικη ασφαλεια γιατι οι ιαπωνες μετα το 2001-2002 αρχισαν να ασχολουντε με το θεμα ασφαλεια και να βελτιωνουν την παθητικη ασφαλεια των αυτοκινητων που παραγουν. πας παιρνεις yaris,corsa,mazda 2,mitsubishi colt μοντελα 2006 και μετα και εισαι μια χαρα.βρωμαει ο τοπος θα δεις παρα πολλα θα τα οδηγησεις και οποιο σου αρεσει εμφανισιακα και οδηγικα το ελεγχεις παραπερα με δικο σου μηχανικο και το παιρνεις.ριξε και το παζαρι σου γιατι η αγορα ειναι νεκρη και κανουν τουμπες για ζεστο χρημα.ακομα και απο ιδιωτη να ειναι σηκωνει πολυ παζαρι Συγκρινεις το πλαστικο του Lancer 99 με το colt 2006+ ok.. to akousame kai auto.. απο θεμα αεροσακων κλπ οκ.. αλλα οχι και τα πλαστικα καλυτερα..ελεος.
saab_21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Συγκρινεις το πλαστικο του Lancer 99 με το colt 2006+ ok.. to akousame kai auto.. απο θεμα αεροσακων κλπ οκ.. αλλα οχι και τα πλαστικα καλυτερα..ελεος. ασφαλως και τα πλαστικα στο ταμπλο του colt του 2006 ειναι πιο ποιοτικα απο του δικου σου λανσερ.και ασφαλως και το κολτ εχει μεγαλυτερη παθητικη ασφαλεια με βαση τα κρας τεστ απο το λανσερ το δικο σου.δεν τα λεω εγω αυτα αλλα οι δοκιμες.δες λιγο πως ειναι το εσωτερικο του λανσερ το οποιο μοιαζει με ντατσουν και ποσο πιο ομορφο εσωτερικα ειναι το κολτ
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 μια χαρα με 160κ χιλιομετρα.. εσυ τα εκλεισες τα 18? μ εβγαλες διπλωματακι? η ακομα με το πεζω το 2? Ναι τα έκλεισα τα 18.Όχι δίπλωμα δεν έχω ακόμη γιατί έχω άλλα και ασχολούμαι τώρα.Καλύτερα πεζο 2 παρά την παράγκα σου.Κοντεύεις να την βγάλεις καλύτερη και απο ferrari μπας και την πουλήσεις σε κανέναν.Αν σε τρακάρουν το επόμενο πράγμα που θα δεις θα είναι ο Άγιος Πέτρος. 1
*Kezar* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ασφαλως και τα πλαστικα στο ταμπλο του colt του 2006 ειναι πιο ποιοτικα απο του δικου σου λανσερ.και ασφαλως και το κολτ εχει μεγαλυτερη παθητικη ασφαλεια με βαση τα κρας τεστ απο το λανσερ το δικο σου.δεν τα λεω εγω αυτα αλλα οι δοκιμες.δες λιγο πως ειναι το εσωτερικο του λανσερ το οποιο μοιαζει με ντατσουν και ποσο πιο ομορφο εσωτερικα ειναι το κολτ για την παθητικη ασφαλεια λογικο ειναι.. μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα.αλλο μοντελο του 99 αλλα στανταρ τοτε και αλλα του 2006. για δες Ελπιζω να τα εχεις δει απο κοντα τα 2 αυτοκινητα και να εχεις ακουμπησει το πλαστικο τους.. γιατι στο COLT ακουγεται λες και ειναι παιχνιδι.. ενω στα 97-2002 ειναι στιβαρα. παρεπιπτοντως ανεφερες κατι για μαλακα ταμπλο.. απλα να σε ενημερωσω οτι ολο το ταμπλο μου ειναι μαλακα ολο μπροστα Εκτος οργανων. ενω του Colt ειναι ολο πλαστικο σκληρο. Παρολα αυτα οι 23414 αεροσακοι + σε αυτο.. και εγω θα ηθελα ενα αμαξι με 1200 ασφαλειες παραπανω
saab_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 για την παθητικη ασφαλεια λογικο ειναι.. μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα.αλλο μοντελο του 99 αλλα στανταρ τοτε και αλλα του 2006. για δες Ελπιζω να τα εχεις δει απο κοντα τα 2 αυτοκινητα και να εχεις ακουμπησει το πλαστικο τους.. γιατι στο COLT ακουγεται λες και ειναι παιχνιδι.. ενω στα 97-2002 ειναι στιβαρα. παρεπιπτοντως ανεφερες κατι για μαλακα ταμπλο.. απλα να σε ενημερωσω οτι ολο το ταμπλο μου ειναι μαλακα ολο μπροστα Εκτος οργανων. ενω του Colt ειναι ολο πλαστικο σκληρο. Παρολα αυτα οι 23414 αεροσακοι + σε αυτο.. και εγω θα ηθελα ενα αμαξι με 1200 ασφαλειες παραπανω τι ειναι αυτο το αυτοματο που μου βαλες?αυτο δεν ειναι δικο σου
tomasss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ουτε μαγκας στο παίζω ουτε με νοιάζει πως είναι τα ψαλίδια και οι ζυγαριές του μιτσουμπίσι σου... Απλα δε μπορώ να ακούω και μαλακίες, ακου εκει ιδιο σασι με το evo, Που αν το πας για 5 λεπτα με επιταχυνσεις evo θα αρχισουν να φευγουν κομμάτια... Μήπως δεν παραθέτεις καθόλου επιχειρήματα; Αφού δεν σε νοιάζει πως είναι η γεωμετρία της ανάρτησης και το σασί , τότε ποιός ο λόγος να τα χαρακτήριζεις μαλακίες; Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή και πραγματικά απορώ με την επιπολαιότητα που την ''πέσατε '' στο παλικάρι. 2 φορές τουλάχιστον καλύτερο αμάξι σε ενεργητική ασφάλεια( που αυτό μετράει) από ένα ''σύγχρονο'' yaris ή ένα getz .
saab_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως δεν παραθέτεις καθόλου επιχειρήματα; Αφού δεν σε νοιάζει πως είναι η γεωμετρία της ανάρτησης και το σασί , τότε ποιός ο λόγος να τα χαρακτήριζεις μαλακίες; Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή και πραγματικά απορώ με την επιπολαιότητα που την ''πέσατε '' στο παλικάρι. 2 φορές τουλάχιστον καλύτερο αμάξι σε ενεργητική ασφάλεια( που αυτό μετράει) από ένα ''σύγχρονο'' yaris ή ένα getz . εξηγησε μου γιατι ειναι καλυτερο σε ενεργητικη ασφαλεια?το yaris και το γκετζ τραβανε καλυτερα σε σχεση με το λανσερ με τα 78 αλογα.οποτε αν προσπερασεις με το γιαρις θα προσπερασεις πολυ πιο γρηγορα απο οτι με το λανσερ.το αμαξι χανει στα παντα.παθητικη και ενεργητικη ασφαλεια και λογω παλαιοτητας και χιλιομετρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα