paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 δεν λέει λες το lancer? βέβαια όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου είπαν οτι λες και εσύ αλλά σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω πάλι πάρε οσο πιο καινουργιο μπορεις. Οχι τοσο παλιο αυτοκίνητο όταν μπορείς να βρεις σε αυτά τα λεφτα κατι εξιολογο πενταετιας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τώρα το είδα αυτό το θέμα Του το γ*μησατε βέβαια (kezar)... Χαρούλι εγώ θα σου έλεγα να πας είτε σε Hyundai Getz είτε σε Toyota yaris. Από ότι είπες όμως δε μπορείς να ανεβάσεις το budget οπότε σε αυτά τα λεφτά παίζεις και για peugeot 206, δε ξέρω και για renault clio. Πάντως ψήσε τους γονείς σου να ανεβάσουν τα χρήματα 5-6 χιλ. και να πάρεις κάτι με τουλάχιστον 4 αερόσακους και αν έχει και esp καλώς.Μην το ρισκάρεις με παλιά αυτοκίνητα... Ηyundai - Kia- Mitsubishi- Honda Mazda πανε σε θεμα συντηρησης.. τα πρωτα 2 επειδη εχουνε ανταλλακτικα φθηνα.. βλεπε κια που εκανα πριν 3 εβδομαδες service Οχι συνεργειο παρακαλω μονος. mitsubishi-honda επειδη δεν θελουν σχεδον τπτ και mazda για τον ιδιο λογο.εκτος εαν παρεις rx8 b1tch please. Τα toyota τα ξεχνάς? Edit:Το mazda 2 ξέχασα...δες το και αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τώρα το είδα αυτό το θέμα Του το γ*μησατε βέβαια (kezar)... Χαρούλι εγώ θα σου έλεγα να πας είτε σε Hyundai Getz είτε σε Toyota yaris. Από ότι είπες όμως δε μπορείς να ανεβάσεις το budget οπότε σε αυτά τα λεφτά παίζεις και για peugeot 206, δε ξέρω και για renault clio. Πάντως ψήσε τους γονείς σου να ανεβάσουν τα χρήματα 5-6 χιλ. και να πάρεις κάτι με τουλάχιστον 4 αερόσακους και αν έχει και esp καλώς.Μην το ρισκάρεις με παλιά αυτοκίνητα... Τα toyota τα ξεχνάς? Edit:Το mazda 2 ξέχασα...δες το και αυτό και εγώ το ξέχασα για το mazda 2! αμαξάρα ευχαριστώ για τις συμβουλές bro! θα πω να αναίβει το budget γιατί δεν γίνεται αλλιώς. τα peugeot τα αντιπαθώ αλλά μαρέσει πολύ το yaris(εγγύηση) και το mazda 2.ας αφήσω τις καγκουριές,πρώτο αυτοκίνητο είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis1202 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 να σου πω και εγω την γνωμη μου παρε αυτοκινητο απο χερι-γνωστο σου που το εχεις ζησει και τον ξερεις η' μεταχειρισμενο απο αντιπροσωπεια για να εχεις καλυτερη αντιμετωπιση.στις αντιπροσωπειες τωρα εχουν και αυτοκινητα απο αλλες μαρκες απο την δικια τους. οταν βρεις αυτο που σου κανει παιρνεις τον σειριακο αριθμο του και κανεις ερευνα να δεις τι εχει τραβηξει.το πας σε δικο σου μηχανικο η' πας τον μηχανικο σου εκει.το ερευνα,σου λεει ποσο αξιζει ,το κλεινεις.καλα κανεις και παιρνεις φθηνο για πρωτο γιατι σιγουρα θα το ρημαξεις.αλλα αλλο φθηνο και αλλο γυμνο. σαυτην την φαση θες οικονομια και ασφαλεια.οποτε μην κοιτας γκαζια ,καινε ασχημα τωρα με την αυξηση της βενζινης. κοιτα για yaris,corsa,polo bluemotion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ιαπωνικά, Κορεάτικα να πας. Απόφυγε σα το διάολο το λιβάνι τα polo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 γιατι ως γνωστο υπαρχουν τρεις κατηγοριες.. ιαπωνικα...κορεατικα...και πολο υπαρχουν και αλλα μικρα που παιζουν σε τετοιες τιμες...ειτε απο ευρωπη ειτε απο ασια μερια... εγω σαν κατοχος κορσα...θα προτεινω και παλι κορσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billakosam Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3920001/ μεταχειρω σε καλη τιμη Mηπως ο τυπος στην αγγελια ηθελε να γραψει 840 αλογα και οχι 84? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Mηπως ο τυπος στην αγγελια ηθελε να γραψει 840 αλογα και οχι 84? :Ρ Πως σου ήρθε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Mηπως ο τυπος στην αγγελια ηθελε να γραψει 840 αλογα και οχι 84? :Ρ δεν νομιζω να ηθελα να γραψω 840 αλογα μιας και η αγγελια ειναι δικια μου. Δυναμομετρημενο ειναι στα 84.. μαμα ειναι 78. και για να μην μιλαμε με λογια του αερα φιλτατε .. η δυναμομετρηση μαμα μονο με 1 φιλτρο. 78,6 την επομενη φορα πριν ειρωνευτεις οτιδηποτε σκεψου το λιγο καλυτερα. P.S η δυναμομετρηση ειναι σε Maha οποιος γνωριζει τι σημαινει Maha καταλαβαινει ποσο αυστηρο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 δεν νομιζω να ηθελα να γραψω 840 αλογα μιας και η αγγελια ειναι δικια μου. Δυναμομετρημενο ειναι στα 84.. μαμα ειναι 78. και για να μην μιλαμε με λογια του αερα φιλτατε .. η δυναμομετρηση μαμα μονο με 1 φιλτρο. 78,6 την επομενη φορα πριν ειρωνευτεις οτιδηποτε σκεψου το λιγο καλυτερα. P.S η δυναμομετρηση ειναι σε Maha οποιος γνωριζει τι σημαινει Maha καταλαβαινει ποσο αυστηρο ειναι. ρε φιλε σορυ κιολας.πηγες να δυναμομετρησεις ενα αμαξι 1300 κυβικα των 80 ιππων για να δεις αν εχει 80 η 82 η 78?ελεος τι αλλο θα δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 και γω ειχα δυναμομετρησει ενα κορσα 1200 πιο πολυ για τον χαβαλε...και τι εγινε δηλ? Αλλοι το κανουν γιατι εχουν σκοπο να κανουν μετατροπες και θελουν να εχουν μια πρωτη δυναμομετρηση για βαση πριν ξεκινησουν να πειραζουν.... αλλοι γιατι γουσταρουν να πετανε λεφτα αλλοι γιατι μπορει να τους βγαινει οικονομικα μιας και θα το κανουν με καποιο κλαμπ.... μην το ψαχνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ρε φιλε σορυ κιολας.πηγες να δυναμομετρησεις ενα αμαξι 1300 κυβικα των 80 ιππων για να δεις αν εχει 80 η 82 η 78?ελεος τι αλλο θα δουμε. και εσενα τι σε κοφτει ρε φιλε τι εκανα εγω στο αμαξι μου? μηπως να σου πω και τι κανω και στο κρεβατι μου? ποιος ο λογος του ποστ τωρα δλδ? να δειξεις οτι εισαι δηθεν? ελεος.. και γω ειχα δυναμομετρησει ενα κορσα 1200 πιο πολυ για τον χαβαλε...και τι εγινε δηλ? Αλλοι το κανουν γιατι εχουν σκοπο να κανουν μετατροπες και θελουν να εχουν μια πρωτη δυναμομετρηση για βαση πριν ξεκινησουν να πειραζουν.... αλλοι γιατι γουσταρουν να πετανε λεφτα αλλοι γιατι μπορει να τους βγαινει οικονομικα μιας και θα το κανουν με καποιο κλαμπ.... μην το ψαχνεις... για 30 ευρω και μονο για την εμπειρια και το χαβαλε αξιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ρε φιλε γελανε και τα δυναμομετρα αν πας να δυναμομετρησεις ενα αμαξι 80 ιππων.οσο για βελτιωσεις που ειπε το παιδι πιο πανω.τι βελτιωσεις μπορεις να κανεις σε ενα αμαξι 1.3 με 80 αλογα?να το πας στα 100?φοβερο αεροπλανο θα ειναι μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ρε φιλε γελανε και τα δυναμομετρα αν πας να δυναμομετρησεις ενα αμαξι 80 ιππων.οσο για βελτιωσεις που ειπε το παιδι πιο πανω.τι βελτιωσεις μπορεις να κανεις σε ενα αμαξι 1.3 με 80 αλογα?να το πας στα 100?φοβερο αεροπλανο θα ειναι μετα μαλλον δεν ξέρεις τι βελτιώσεις πέρνουν τα lancer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ρε φιλε γελανε και τα δυναμομετρα αν πας να δυναμομετρησεις ενα αμαξι 80 ιππων.οσο για βελτιωσεις που ειπε το παιδι πιο πανω.τι βελτιωσεις μπορεις να κανεις σε ενα αμαξι 1.3 με 80 αλογα?να το πας στα 100?φοβερο αεροπλανο θα ειναι μετα Καταρχας φιλαρακι το αμαξι πηγαινε για τουρμπισμα.. για αυτο εγινε η δυναμομετρηση που το παιζεις εξυπνακιας.. αλλαξανε ομως τα πλανα.. πριν μιλησεις και το παιξεις ο μαμαω μεσα στο φορουμ γιατι εισαι εντελως ακυρος εκανες ενα ποστ για να φανεις.. Και? κοιμασαι καλυτερα τα βραδυα? η εχεις ψυχολογια 0? εαν δεν ξερεις μην μιλας.. ποστ για τα ποστ δεν εχουνε νοημα οπως και εσυ. και στο ξαναλεω εσενα τι σε κοφτει τι κανει ο καθενας δικαιωμα του ειναι το τι θα κανει.. κουμαντο θα κανεις? εχεις λυσει ολα τα προβληματα σου και της δουλειες σου και ασχολεισαι με τους αλλους και το τι κανουν? ποιο πολυ για κομπλεξ μου κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα