Προς το περιεχόμενο

αγωρά πρώτου αυτοκινήτου

haris013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εαν παω σε μαντρα ο μαντρας θα το παρει 5 κατοσταρικα και θα το πουλησει 3000...

οπως κανουνε και οι εταιριες.. ο φιλος μου skoda fabia με 30κ χιλιομετρα του 2007 του το πηρανε με 2500 ευρω και το πουλανε 4600..

με εγγυηση 1 χρονο και καλα..γνωστη εταιρια αγιο στεφανο.

Πολύ δύσκολα θα το πουλήσει 3000 φίλε μου. Το κέρδος τους πλέον με πελάτες που ξέρουν να διαπραγματεύονται και έχουν τα λεφτά στο χέρι, είναι περίπου 500 ευρώ. Ξέρεις την κρίση στην αγορά.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3841367/

Παράδειγμα. Πολλά χιλιόμετρα γενικά, σε συνδυασμό με παλιό σασί. Όπως και να το κάνεις, είναι ένα παλιό αυτοκίνητο, περασμένης τεχνολογίας και πολύ μεγάλο για πόλη. 

Για μένα, το καλύτερο μεταχειρισμένο για το φίλο είναι ένα μικρό/μικρομεσαίο μετά το 2005, μέχρι 60.000-70.000 χιλιόμετρα, τελείως μαμά, με βιβλίο σέρβις. Με τα δικά του καθίσματα, χωρίς μπάρες και τέτοια. Γνώμη μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ δύσκολα θα το πουλήσει 3000 φίλε μου. Το κέρδος τους πλέον με πελάτες που ξέρουν να διαπραγματεύονται και έχουν τα λεφτά στο χέρι, είναι περίπου 500 ευρώ. Ξέρεις την κρίση στην αγορά.

εαν παρακολουθησεις λιγο την αγορα θα δεις οτι το συγκεκριμενο αμαξι φευγει για αλλα δεν ξερω..αλλα κραταει τιμη γιατι ειναι sedan και σε καλα κυβικα.. μην ξεχνας οτι δεν εχει τελη κιολας 200+ 130 κατι. εχει.

@kezar

ζοριστηκε να φτασει στα 190 και το πουλας τοσο ?? :) :) (πλακα εε μην παρεις τιποτα αναποδες )

1300 75 αλογα 3 ατομα δεν το λες και ζορισμα αυτο..χαχααχ

δεν εχω τραβηξει κανενα βιντεακι τωρα με την ολοσωμη εξατμιση..

υπερβολικα ποιο ανετο και δεν κρεμαει το ευχαριστιεσαι περισσοτερο αλλα αμα εισαι μεγαλος σε ηλικια το μπασο απο την εξατμιση δεν σου κανει. ;)

Μην με κανεις να παω να βγαλω τωρα βιντεο..χαχααχ :P

Για νέο οδηγό θα έλεγα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3719664/ ή Hyundai i10 1.2, ή αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3530236/.

Εγώ προσωπικά, πάλι Getz θα έπαιρνα.Ενδεικτικά, σετ συμπλέκτη Valeo 55 ευρώ, λάδια της Hyundai με φίλτρο 18,5 ευρώ, κλπ.

.

Με 5 χιλιαρικα και με 7 βαζεις αλλα 2 και παιρνεις καινουργιο πετρελαιο δεν συμφερει μεταχειρο.

btw Hyundai λαδια-ENEOS κορυφαια ιαπωνικα λαδια..κοιταξε το μπουκαλακι απο πισω γραφει enpo. ;)

Με 5 χιλιαρικα και με 7 βαζεις αλλα 2 και παιρνεις καινουργιο πετρελαιο δεν συμφερει μεταχειρο.

btw Hyundai λαδια-ENEOS κορυφαια ιαπωνικα λαδια..κοιταξε το μπουκαλακι απο πισω γραφει enpo. ;)

Υπάρχει πετρέλαιο που κοστίζει τελική τιμή με πινακίδες 9000; Πες μου γιατί ψάχνει ο κολλητός μου. :-)

Μου είπε ο μηχανικός μου να βάζω αυτά της Hyundai από Ευρωκορεατική, γιατί είναι πολύ καλά. Τα ENEOS δεν τα ξέρω, γιατί πριν ήμουν "γερμανόφιλος". Τι είναι το enpo;

enpo https://www.google.gr/search?q=enpo&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&gws_rd=cr

εαν τα παιρνεις μεσα απο την Huyndai-kia ειναι τα ENEOS

εαν το μπουκαλι ειναι ετσι αλλα μαυρο με μπλε αυτοκολλητο αντι για χρυσο ειναι της huyndai ενω με κοκκονι της κια εαν δεν κανω λαθος το ιδιο λαδι απλα με αλλο αυτοκολλητο.

images?q=tbn:ANd9GcShBl02uj7HJzZld5FCuAA

κορυφαιο λαδι αυτο εβαζα και εγω Sustina την ακριβη σειρα.. αλλα τωρα παω σε Torco για το MPZ Που εχει..

ξεφυγαμε παλι.

Νομιζω ειδα διαφημιση με το Kia Rio η i10-i20 με 9000 η 9 κατι. 1200cc 1400cc Κατι τετοιο.

• Like 1

ωραία τα ατιμα τα lancer (και τα evo ακόμα ποιο ωραία) αλλά δεν πρέπει να παρασύρομαι απο το νεαρό της ηλικίας μου και την αγάπη μου στα αυτοκίνητα :P

το σκέφτηκα καλύτερα και δεν με πέρνει για sedan απο πολλές απόψεις,παρόλο που μου αρέσει πολύ. πρώτο και κύριο το πάρκινγ που στην πόλη του ηρακλείου όπου και θα το κυκλοφορώ γίνεται χαμός.γενικά είναι μεγάλο για πρώτο αμάξι και δεν ξέρω και αν θα μπορώ να το συντηρώ.

όποτε έχουμε και λέμε,απο 3 και κάτω χιλιάρικα έχουμε κάτι αξιόλογο?με ενδιαφέρει πρωτίστος τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας,ασφάληστρα και κατανάλωση.

γενικά το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ με τίποτα να διαθέσω πάνω απο 3 χιλιάρικα(ενω μέχρι χθές πίστευα οτι μπορούσα και λίγα παραπάνω,άλλαξαν τα δεδομένα)

πολύ ωραίο το toyota(αν και το yaris θα το προτιμούσα αλλά πάει πολύ το μαλί) καθώς και το i20 αλλά είναι αρκετά ψηλά τα λεφτά που ζητάνε για τα 2 αυτά αυτοκίνητα οπότε τα ξεχνάω.

παρε ενα κορσακι....μεταχειρισμενα πρεπει να παιζουν σε διαφορες τιμες , κατω των 3χιλ.Και βγαινει σε διαφορες εκδοσεις... 1.0 1.2 1.4 ..αξιοπιστο αμαξι....

Δες εδω μερικα http://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=208&model=630&variant=&price-from=&price-to=%3C3000&so=dm&or=d&registration-from=%3E2002&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=

ωραία τα ατιμα τα lancer (και τα evo ακόμα ποιο ωραία) αλλά δεν πρέπει να παρασύρομαι απο το νεαρό της ηλικίας μου και την αγάπη μου στα αυτοκίνητα :P

το σκέφτηκα καλύτερα και δεν με πέρνει για sedan απο πολλές απόψεις,παρόλο που μου αρέσει πολύ. πρώτο και κύριο το πάρκινγ που στην πόλη του ηρακλείου όπου και θα το κυκλοφορώ γίνεται χαμός.γενικά είναι μεγάλο για πρώτο αμάξι και δεν ξέρω και αν θα μπορώ να το συντηρώ.

όποτε έχουμε και λέμε,απο 3 και κάτω χιλιάρικα έχουμε κάτι αξιόλογο?με ενδιαφέρει πρωτίστος τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας,ασφάληστρα και κατανάλωση.

γενικά το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ με τίποτα να διαθέσω πάνω απο 3 χιλιάρικα(ενω μέχρι χθές πίστευα οτι μπορούσα και λίγα παραπάνω,άλλαξαν τα δεδομένα)

πολύ ωραίο το toyota(αν και το yaris θα το προτιμούσα αλλά πάει πολύ το μαλί) καθώς και το i20 αλλά είναι αρκετά ψηλά τα λεφτά που ζητάνε για τα 2 αυτά αυτοκίνητα οπότε τα ξεχνάω.

το οτι 1 αμαξι ειναι μεγαλο δεν σημαινει οτι εχει εξοδα για συντηρηση ολλα αλλα παιζουνε ρολο Κυβικα Τουρμπο-Κομπρεσσορα κλπ.

Εγώ πάλι λέω ότι αν ο φίλος έχει τη δυνατότητα να αγοράζει τα ανταλλακτικά μόνος του (ευρωκορεατική, internet, car.gr), την πιο φτηνή συντήρηση την έχουν τα hyundai. Νομίζω παίζουν χωρίς αντίπαλο σε θέμα κόστους συντήρησης. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τα KIA. Βάζεις μπροστά και φεύγεις. Ούτε πυράκια να χτυπάνε, ούτε γρύλοι παραθύρων, ούτε πανάκριβοι ιμάντες χρονισμού. Ίσως καίνε λίγο περισσότερη βενζίνη, αλλά κάνεις άμεση απόσβεση από τη φτηνότερη συντήρηση. Εγώ πριν πάρω Hyundai ρώτησα όλους τους μηχανικούς της περιοχής. Και, όπως έχω γράψει κι αλλού στο forum, οι περισσότεροι (ακόμα και εξειδικευμένα FIAT) μου είπαν Getz, με προσοχή να μην είναι νοικιάρικο.

Το getz έχει και πολύ καλά ηχεία από το εργοστάσιο (για μαμά πάντα), με ωραίο μπασάκι.Το δικό μου έχει 6.  :P

Εγώ πάλι λέω ότι αν ο φίλος έχει τη δυνατότητα να αγοράζει τα ανταλλακτικά μόνος του (ευρωκορεατική, internet, car.gr), την πιο φτηνή συντήρηση την έχουν τα hyundai. Νομίζω παίζουν χωρίς αντίπαλο σε θέμα κόστους συντήρησης. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τα KIA. Βάζεις μπροστά και φεύγεις. Ούτε πυράκια να χτυπάνε, ούτε γρύλοι παραθύρων, ούτε πανάκριβοι ιμάντες χρονισμού. Ίσως καίνε λίγο περισσότερη βενζίνη, αλλά κάνεις άμεση απόσβεση από τη φτηνότερη συντήρηση. Εγώ πριν πάρω Hyundai ρώτησα όλους τους μηχανικούς της περιοχής. Και, όπως έχω γράψει κι αλλού στο forum, οι περισσότεροι (ακόμα και εξειδικευμένα FIAT) μου είπαν Getz, με προσοχή να μην είναι νοικιάρικο.

Το getz έχει και πολύ καλά ηχεία από το εργοστάσιο (για μαμά πάντα), με ωραίο μπασάκι.Το δικό μου έχει 6.  :P

Μην το λες για νοικιαρικο γιατι ειχα αναστεναξει με 1 που  ειχα νοικιασει στην κρητη..χαχαχα τα ποδηλατα καλυτερα σταματανε.. τακακια τι ειναι αυτα δεν τα ηξερε ο τυπος και οταν του το ειπα πριν το παρω γτ το τσεκαρα μ ειπε τωρα αλλαχθηκαν πριν λιγες μερες.. ασε μας κουκλιτσα μου.

τεσπα..

Ηyundai - Kia- Mitsubishi-  Honda Mazda πανε σε θεμα συντηρησης..

τα πρωτα 2 επειδη εχουνε ανταλλακτικα φθηνα.. βλεπε κια που εκανα πριν 3 εβδομαδες service Οχι συνεργειο παρακαλω μονος.

mitsubishi-honda επειδη δεν θελουν σχεδον τπτ και mazda για τον ιδιο λογο.εκτος εαν παρεις rx8 b1tch please.

• Like 1

υπαρχει και fiat panda του 2006 εαν θες στην οικογενεια με 40κ χιλιομετρα..τα σπαει το αμαξι..εχουμε αλλαξει 4 φορες τρομπα βενζινης και 2 καντραν...

παρε τετοιο αμαξι να γελασεις.

Και φυσικά είναι από τα πιο καλοπουλημένα στην κατηγορία γιατί όλοι είναι ηλίθιοι και δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι φόλα είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...