Προς το περιεχόμενο

αγωρά πρώτου αυτοκινήτου

haris013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα επειδή τώρα ξεκινάω μαθήματα για δίπλωμα,θέλω μερικές γνώμες περι αυτοκινήτου ώστε να προσανατολιστώ αργότερα σε τι να κινηθώ.

να πώ οτι δεν έχω ξαναπιάσει ποτέ τιμόνι(κόλλημα γονέων,δεν με αφήναν με καμια παναγία μέχρι να ενηλικιωθώ και να πάω σε σχολή οδηγών που όπως και έγινε)

έτσι είμαι τελείως άσχετος οδηγικά παρόλο που μηχανολογικά σκαμπάζω πολλά πράγματα.

η μόνη εμπειρία που έχω είναι στο pc και στο playstation :P

τα βασικά κριτίρια είναι να μου βγούν όσο το δυνατον φθηνότερα τα έξοδα του αυτοκινήτου,δηλαδή τεκμήρια,ασφάλιστρα κλπ νταβατζιλίκια να είναι όσο γίνεται χαμηλότερα.

μετά να είναι οικονομικό όσο αφορά τις βενζίνες και όλα αυτά σε ένα πολύ χαμηλό budget το οποίο δεν είναι απόλυτο καθώς δεν έχω ιδέα πόσο πάνε τα αυτοκίνητα και ειδικά με τις απαιτήσεις που έχω.

για αρχή σκεφτόμουν 2-3 χιλιαρικα ενοείται μεταχειρισμένο :P αλλά αν είναι ουτοπικά χαμηλά τα λεφτά αυτά για τις παραπάνω απαιτήσεις το βλέπουμε και για ακριβώτερα αμάξια.

μετά ενοείται να είναι σχετικά ασφαλές για μένα σαν νέος οδηγός και τέλος το design που φυσικά είναι υποκειμενικό και δεν με απασχολεί σε μεγάλο βαθμό αφού θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο.

για ρίχτε προτάσεις :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3920001/

μεταχειρω σε καλη τιμη :D

καλή φάση το lancer(παρόλο που δεν είναι evo :P :P )

αλλά απο βενζίνες τεκμήρια κλπ έξοδα?

service?

επίσης είναι ευκολοδήγητο για αρχάριο?

καλή φάση το lancer(παρόλο που δεν είναι evo :P :P )

αλλά απο βενζίνες τεκμήρια κλπ έξοδα?

service?

επίσης είναι ευκολοδήγητο για αρχάριο?

τεκμηρια δεν εχει μιας και ειναι του 99 εαν δεν κανω λαθος..

απο βενζινες ειναι αρκετα οικονομικο εαν φανταστεις θεσσαλονικη 5 ατομα με βαλιτσες πηγαινε ελα με 110 ευρω βενζινη.

και ειναι ευκολοδηγητο πιστευω δεν εχει κατι το περιεργο..

service απλα τα βασικα.. τετοια αμαξια να βρεις που ειναι σκυλια.

τεκμηρια δεν εχει μιας και ειναι του 99 εαν δεν κανω λαθος..

απο βενζινες ειναι αρκετα οικονομικο εαν φανταστεις θεσσαλονικη 5 ατομα με βαλιτσες πηγαινε ελα με 110 ευρω βενζινη.

και ειναι ευκολοδηγητο πιστευω δεν εχει κατι το περιεργο..

service απλα τα βασικα.. τετοια αμαξια να βρεις που ειναι σκυλια.

επειδή κατα πάσα πιθανότητα θα το έχει σκίσει το αμάξι(που και εγώ αμα το είχα το ίδιο θα έκανα) τι επιπτώσεις έχει αυτό στο αυτοκίνητο? γίνεται λιγότερο ασφαλές? αναξιόπιστο?οι βελτιώσεις που το έχουν κάνει τι αρνητικά επιφέρουν στην συμπεριφορά και την κατάσταση του αυτοκινήτου γενικότερα?

επειδή κατα πάσα πιθανότητα θα το έχει σκίσει το αμάξι(που και εγώ αμα το είχα το ίδιο θα έκανα) τι επιπτώσεις έχει αυτό στο αυτοκίνητο? γίνεται λιγότερο ασφαλές? αναξιόπιστο?οι βελτιώσεις που το έχουν κάνει τι αρνητικά επιφέρουν στην συμπεριφορά και την κατάσταση του αυτοκινήτου γενικότερα?

δεν το εχω σκισει το αμαξι και ειναι δικο μου..χεχε

ελα να το δεις και πιες του το αιμα.. εαν κανει κιχ στο χαριζω. ;)

αυτα τα αμαξια περισσοτερο χαζες βλαβες μπορει να σου βγαλει παρα κατι αλλο..

Honda 96-2004

mitsubishi 96-2004

mazda Κλπ ειναι αξιοπιστα καργα.

Οι βελτιωσεις που του εχω κανει μονο καλο του κανουν.

απο εκει και περα  μεχρι τελος δεκεμβριου θα το εχω για πουλημα απο εκει και περα μπαινει αλλο μοτερ τον ιανουαριο..

κοιτα να παρεις κανα μικρο αμαξακι και να ειναι οσο το δυνατον πιο καινουριο μοντελο και με λιγοτερα χιλιομετρα.θα βρεις αρκετα με χαμηλη καταναλωση και μοντελα μετα το 2005.η αγορα ειναι νεκρη οποτε σηκωνουν πολυ παζαρι στις μαντρες

• Like 1

κοιτα να παρεις κανα μικρο αμαξακι και να ειναι οσο το δυνατον πιο καινουριο μοντελο και με λιγοτερα χιλιομετρα.θα βρεις αρκετα με χαμηλη καταναλωση και μοντελα μετα το 2005.η αγορα ειναι νεκρη οποτε σηκωνουν πολυ παζαρι στις μαντρες

δεν λέει λες το lancer? 

βέβαια όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου είπαν οτι λες και εσύ αλλά σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω πάλι :P

δεν λέει λες το lancer? 

βέβαια όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου είπαν οτι λες και εσύ αλλά σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω πάλι :P

πολυ παλιο το λανσερ.14 ετων αμαξι οποτε θα εχει και πολλα χιλιομετρα.με 3000-4000 χιλιαρικα παιρνεις αμαξακι του κουτιου 2005 και μετα μοντελο με 50.000-60.000 χιλιομετρα.δες στο car gr αμαξια σταμπαρε μερικα και πανε σε μαντρες δες τα και κανε και παζαρι.αν τα εχεις τα λεφτα στο χερι μετρητα απο οτι σου λενε σαν τιμη ανετα τους κοβεις κανα 500αρι

• Like 2

πολυ παλιο το λανσερ.14 ετων αμαξι οποτε θα εχει και πολλα χιλιομετρα.με 3000-4000 χιλιαρικα παιρνεις αμαξακι του κουτιου 2005 και μετα μοντελο με 50.000-60.000 χιλιομετρα.δες στο car gr αμαξια σταμπαρε μερικα και πανε σε μαντρες δες τα και κανε και παζαρι.αν τα εχεις τα λεφτα στο χερι μετρητα απο οτι σου λενε σαν τιμη ανετα τους κοβεις κανα 500αρι

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!

θα το ψάξω αρκετά πριν πάω σε αγωρά.

υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω?

14Χρονων με 158.000 χλμ ειναι πολλα λες ε?

γαμωτο πολλα του εκανα σε 14κ χρονια..

παρε του 2009 μοντελο με 100κ χιλιομετρα και ελα πες μου για βλαβες μετα. ;)

για καποιο  λογο αυτα τα μοντελα κρατανε την τιμη τους ακομα ψηλα αδερφε.

υπαρχει και fiat panda του 2006 εαν θες στην οικογενεια με 40κ χιλιομετρα..τα σπαει το αμαξι..εχουμε αλλαξει 4 φορες τρομπα βενζινης και 2 καντραν...

παρε τετοιο αμαξι να γελασεις.

14 χρονων με 158k χιλιομετρα ειναι λιγα παντως! και μας το σιβικ του 98 σημερα πηγε στα 110k νταν ! :P εν τω μεταξυ ειναι και 1300 οποτε πληρωνει χαμηλοτερης κλιμακας τελη. Επειδη το αμαξι που ουσιαστικα εμαθα ειναι ενα nissan sunny

Nissan_Sunny_front_20071112.jpg

τωρα που εχω μια μικρουλα εμπειρια μετα απο 5,5 χρονια , μονο καλο μου εκανε που ειχα σενταν και γενικα τετοιου ογκου αμαξι ,τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω , οταν πηραμε το corsa προπερσυ , μου φαινοταν λες και οδηγουσα του μιστερ μπιν ! :P απο αποψη μεγεθους 

δεν λέει λες το lancer? 

τι να το κάνεις τόσο μεγάλο αυτοκίνητο; εκτός αν σκέφτεσαι στα επόμενα δυο χρόνια να παντρευτείς και να βάζεις τα καρότσια

αλλά και πάλι ένα σεντάν ούτε για αυτό είναι πρακτικό 

14 χρονων με 158k χιλιομετρα ειναι λιγα παντως! και μας το σιβικ του 98 σημερα πηγε στα 110k νταν !

έχω αυτοκίνητο του 2006 που έχει 110Κ και του πατέρα μου πρέπει να έχει χτυπήσει 200αρα (από το '05) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...