Superuser Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ποια από τις δύο; Μία φίλη μου που μένει γερμανία θέλει να πάρει μία από τίς δύο Και τις δύο τις βρήκε στην ίδια τιμή (570€) Με κάποια search που έκανα είδα ότι στα specs είναι ίδιες Μήπως κάποια είναι καλύτερη κ μου διαφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViktorasDem Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ποια από τις δύο; Μία φίλη μου που μένει γερμανία θέλει να πάρει μία από τίς δύο Και τις δύο τις βρήκε στην ίδια τιμή (570€) Με κάποια search που έκανα είδα ότι στα specs είναι ίδιες Μήπως κάποια είναι καλύτερη κ μου διαφεύγει; Αφου τα specs ειναι ίδια τότε καλύτερα να παει στην σειρά F που είναι η σειρα της Samsung για το 2013 , ενώ η es είναι η σειρά της Samsung για το 2012.... Θεωρώ οτι το καινούριο είναι και καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση ! Αν κάνω λαθος να με διορθώσεται γιατι πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με τις τηλεοράσεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Άρα η f6500 υπάρχει περίπτωση να φοράει καλύτερο πάνελ από την ES; UE40ES6750LED=edge panel UE40F6500LED=yes ???? Όντως τώρα που έκανα κάποια search,η f series είναι πιό νέα γενιά..Άρα πάει στην f...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Απ' τη στιγμή που η τιμή είναι ίδια, τότε καλύτερα να πάει στην σειρά F που είναι καινούργια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViktorasDem Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Άρα η f6500 υπάρχει περίπτωση να φοράει καλύτερο πάνελ από την ES; UE40ES6750LED=edge panel UE40F6500LED=yes ???? Όντως τώρα που έκανα κάποια search,η f series είναι πιό νέα γενιά..Άρα πάει στην f...; Nαί , καλύτερα να πάει στην F .... η F έχει πολύ καλύτερο Smart Hub πιο όμορφο και πιο εξυπηρετικό , επίσης λογικά το 3D θα είναι καλύτερο από την σειρά F .....Άρα καλύτερα να πάει στις καινούριες (θα υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα