Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κάνει, για κάθε WiFi σύνδεση θες και ένα Access Point αφού κάθε Access Point έχει μονο μια Wireless card μέσα εκτος άμα παρεις κάτι σε Mikrotik  η Routerstation που περνούν πολλές Mini-pci WiFi

• Like 1
Δημοσ.

Από θέματα hardware τι άλλο χρειάζομαι σε αυτό θέλω να μου απάντηση κάποιος εκτός από την κεραία που εννοείτε ότι την έχω ειδή αγοράσεις τι άλλο χρειάζεται να αγοράσω;

οσο ξερω και οπως ειπε και ο φιλος θες ενα δεκτη για το καθε δικτυο και οχι ενα δεκτη για να πιασεις 10 δικτυα και να συνδεθεις ταυτοχρονα σε ολα αυτα μαζι.

Έκατσα και το διάβασα και ο χρήστης  biomecanoid λέει ότι αν κατάλαβα καλά,  χρειάζεσαι 5 access point εγώ έχω αυτό http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/access_point/csbap/wap200e/administration/guide/WAP200E_V10_UG_C_web.pdf  κάνει για αυτήν την δουλεία που το πηρά; Η χρειάζομαι και καπιο  άλλο μηχάνημα η αυτό δεν είναι για αυτήν την δουλειά.

εσυ εχεις παρει ενα access point.με αυτο θα πιασεις ενα δικτυο αν μπορει να παιξει σαν repeater παντα η σαν wireless bridge.

επισης καποια Hp εχουν 2 radio αλλα οι τιμες ειναι λιγο εκτος.

• Like 1
Δημοσ.

Και παλι ομως δε ξερω ποσο καλα θα παιζει αν εχει omni καμια δεκαρια και κανει σαλατα τις συχντοτητες.

• Like 1
Δημοσ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ B) :cool: B) :cool: B)

Συγγνώμη που σας κούρασα θα κάνω την τελευταίο μαλών σχόλιο αυτό που πρέπει να αγοράσω είναι κάτι σαν αυτό  http://computers.xpatit.gr/266-Outdoor/1504-Mikrotik-RB600A-RB800-Large-Outdoor-Case.html και αν η απάντηση είναι ναι η δεύτερη ερώτηση είναι με το που θα το συνδέσω στη κεραία θα συνεργαστεί αμέσως και θα μου δήξει  τα δίκτυα wifi που πιάνει η κεραία  η πρέπει να πληκτρολογήσω καμία συγκεκριμένη ip διεύθυνση και να μπω στης ρύθμισης και να το ρυθμίσω για την κεραία

Δημοσ.

Η πρώτη απάντηση είναι όχι. Αυτό από μόνο του δεν θα πιάσει τίποτα, καθώς είναι ένα κουτί άδειο.

Αν το γεμίσεις με τα κατάλληλα υλικά θα έχεις ένα ΑΡ με ικανότητα λήψεις έως 5 σταθμούς.

Αλλά και η δεύτερη απάντηση είναι όχι. Θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψει και δεν γίνονται όλα αυτόματα.

Δημοσ.

Και παλι ομως δε ξερω ποσο καλα θα παιζει αν εχει omni καμια δεκαρια και κανει σαλατα τις συχντοτητες.

σιγουρα θα υπαρχει λιγο traffic αλλα δεν μπορει να γινει αλλιως εκτος αν στηνεις grid που ειναι τελειως κατευθυντικες η με πιατο οπως κανουν σε κατι awmn.αν ψαχνει με omni και εχει 5 ομνι πανω ε ναι παρακαλας να παιζουν οι αλλοι σε διαφορετικα καναλια και οχι ολοι στο ιδιο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ B) :cool: B) :cool: B)

Συγγνώμη που σας κούρασα θα κάνω την τελευταίο μαλών σχόλιο αυτό που πρέπει να αγοράσω είναι κάτι σαν αυτό  http://computers.xpatit.gr/266-Outdoor/1504-Mikrotik-RB600A-RB800-Large-Outdoor-Case.html και αν η απάντηση είναι ναι η δεύτερη ερώτηση είναι με το που θα το συνδέσω στη κεραία θα συνεργαστεί αμέσως και θα μου δήξει  τα δίκτυα wifi που πιάνει η κεραία  η πρέπει να πληκτρολογήσω καμία συγκεκριμένη ip διεύθυνση και να μπω στης ρύθμισης και να το ρυθμίσω για την κεραία

μαλλον εβαλες λαθος Link.αυτο ειναι ενα στεγανο κουτι.εκτος αν καταλαβα εγω κατι λαθος.

Η πρώτη απάντηση είναι όχι. Αυτό από μόνο του δεν θα πιάσει τίποτα, καθώς είναι ένα κουτί άδειο.

Αν το γεμίσεις με τα κατάλληλα υλικά θα έχεις ένα ΑΡ με ικανότητα λήψεις έως 5 σταθμούς.

Αλλά και η δεύτερη απάντηση είναι όχι. Θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψει και δεν γίνονται όλα αυτόματα.

αρα σωστα σκεφτηκα και εγω οτι κατι μας γραφει λαθος.οχι μονο οτι πρεπει να πιασει τα 5 δικτυα αλλα και να ενωθουν αυτα για να τα παρει σαν ενα ενιαιο που θελει.

Δημοσ.

ναι οκ αλλα εγω τουλαχιστον δε νιωθω καλα να αγορασω προιον μιας εταιριας η οποια το θεωρει αρχαιολογια και δε βγαζει πλεον αντιστοιχα.

Δημοσ.

Mε 64mb ram, 680mhz cpu, POE  3ής ethernet και 3ής mini pci κάθε άλλο παρα αρχαιολογία είναι, για καθήκοντα router πάντα.

Tο θέμα είναι να το βρείς να το αγοράσεις γιατί είναι σπάνιο,  ότι είναι καλο δεν υπάρχει αμφιβολία.

Δημοσ.

το routerstation το θεωρει πλεον legacy /discontinued.

Που το κακο?

ναι οκ αλλα εγω τουλαχιστον δε νιωθω καλα να αγορασω προιον μιας εταιριας η οποια το θεωρει αρχαιολογια και δε βγαζει πλεον αντιστοιχα.

οτι κατι ειναι discontinued δεν σημαινει οτι δεν παιζει καλα.ισα ισα που μπορεις να το βρεις και σε τιμη σκοτωμα.οτι η εταιρεια μπορει να μην ξαναβγαλε κατι για x y Λογο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο.και η cisco καθε λιγο και λιγακι βγαζει νεες σειρες αλλα δεν σημαινει οτι αμα εχει το παλιο μοντελο πχ 1921 αντι για 1841 οτι ειναι για πεταμα.το γιατι μπορει να μην ξαναβγαλε κατι αντιστοιχο μπορει να ειναι επειδη δεν πουλησε οσο ηθελαν οποτε δεν αξιζει να ασχοληθει και να χαλασει χρονο για Updates σχεδιασμο κτλ.και οχι οτι δεν ειναι καλο.αν δεν πουλαει κατι επειδη θα το παρουν 10 ατομα ενω ενα αλλο προιον της θα το παρουν 1000 ατομα δεν  σημαινει οτι δεν ειναι καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...