Alex Dafnis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, Αποφάσισα να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου, Nvidia GTX 660, και να πάω σε καλύτερη. Budget 300E ( αν είναι κάτι πολύ καλύτερο 350Ε ). Τι προτείνεται; Overclock έχω σκοπό να κάνω με την βοήθεια σας πάντα γιατί είμαι ψιλοάσχετος. Το υπόλοιπο σύστημα είναι http://prntscr.com/1gw42p . Ευχαριστώ!
giokou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Για να δεις σοβαρές διαφορές στο gaming, κατ' εμέ μόνο μία εκ των δύο παρακάτω: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34626&cat=5 http://www.msystems.gr/index.php?category=1647&product=13588
Alex Dafnis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 H 7970 παίρνει καλό overclock? Ποιά είναι καλύτερη με overclock?
giokou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Να τέτοιες ερωτήσεις κάνετε και το βλέπω, να ξεσπάει πόλεμος ανάμεσα στους συνήθεις υπόπτους... Η 7970 έχει περισσότερο χώρο για overclock και συνεπώς καλύτερες επιδόσεις. Όμως, χωρίς oc και οι δύο είναι περίπου στα ίδια επίπεδα, με νίκες και ήττες αμφότερες στα επιμέρους παιχνίδια. 2
kyriakosm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Να τέτοιες ερωτήσεις κάνετε και το βλέπω, να ξεσπάει πόλεμος ανάμεσα στους συνήθεις υπόπτους... Η 7970 έχει περισσότερο χώρο για overclock και συνεπώς καλύτερες επιδόσεις.μην το λες αυτο δεν ισχυει Όμως, χωρίς oc και οι δύο είναι περίπου στα ίδια επίπεδα, με νίκες και ήττες αμφότερες στα επιμέρους παιχνίδια. επειδη συμφωνω οτι θα ξεσπασει θυελλα και οι δυο καρτες ειναι πολυ καλες,διαλεξε ποια εταιρεια εμπιστευεσαι περισσοτερο
giokou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 επειδη συμφωνω οτι θα ξεσπασει θυελλα και οι δυο καρτες ειναι πολυ καλες,διαλεξε ποια εταιρεια εμπιστευεσαι περισσοτερο Μη το λες αυτό, είναι άσκοπο, ανούσιο, ανεδαφικό κτλ
kyriakosm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 o χωρος στο oc κατα βαση ειναι ο ιδιος για τις oc edition, +100 πυρινα +200 μνημες, τωρα τι θα κανει το καθε κομματι ξεχωριστα ειναι θεμα τυχης. 770 θα επερνα!
Millennium Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 TS σε τι δε σε καλύπτει η κάρτα που έχεις; Σε τι ανάλυση είσαι; Οι 770 είναι ήδη ανεβασμένες και έχουν μικρότερα περιθώρια κέρδους στο OC από ότι οι 7970.
Alex Dafnis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 TS σε τι δε σε καλύπτει η κάρτα που έχεις; Σε τι ανάλυση είσαι; Οι 770 είναι ήδη ανεβασμένες και έχουν μικρότερα περιθώρια κέρδους στο OC από ότι οι 7970. Παίζω σε 1920χ1080 αλλά κέρδισα κάτι λεφτάκια πρόσφατα σε ένα lan, και θέλω να κάνω αναβάθμιση.
Hawk7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Oποια και να παρεις φιλε,που θα ειναι μεσα στο Budget σου,θα μεινεις ευχαριστημενος.Κακη,καλη εταιρεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι,και σπαζεις το κεφαλι σου.Δουλεψα και τις 2 εταιρειες,καμια καρτα δεν μου καηκε(πλυν μιας 2 εξαιρεσεις αλλα για λογους υλοποιησης και οχι εταιρειας),ολες παιζανε και μου κανανε την δουλεια που ηθελα. Εκτος βεβαια αν για 5-10 fps θελεις να ξεχωριζεις σε benchmarks.Τοτε παρε μια 690,titan,7990 και τελειωνεις.Που δεν το νομιζω... Tελευταια μου καρτα Nvidia 680,και μετρια ευχαριστημενος.Καρτες ειναι.Δεν προκειται να τις εχεις πανω απο 3-4 χρονια οπως ανεβαινουν οι απαιτησεις σε ολα τα επιπεδα.Προτου σου βγαλει τα χρηματα της,πιο πιθανο ειναι να την πουλησεις,η' να την αλλαξεις. Παρε μια,ριξε το στο "αμπε μπα μπλομ",αν δεις οτι δεν αποφασιζεις. Παντως,αν δεν βιαζεσαι για αναβαθμιση,(που η 660 τρεχει ακομη),κρατα τα χρηματα σου,διοτι μετα το καλοκαιρι μιλαμε για maxwell και 8χχχ amd.Εαν βαλανε εστω και λιγο μυαλο,οι τιμες ισως να ειναι καλυτερες,με πιο δυνατες καρτες.Μια γνωμη σου δινω.
Alex Dafnis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Oποια και να παρεις φιλε,που θα ειναι μεσα στο Budget σου,θα μεινεις ευχαριστημενος.Κακη,καλη εταιρεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι,και σπαζεις το κεφαλι σου.Δουλεψα και τις 2 εταιρειες,καμια καρτα δεν μου καηκε(πλυν μιας 2 εξαιρεσεις αλλα για λογους υλοποιησης και οχι εταιρειας),ολες παιζανε και μου κανανε την δουλεια που ηθελα. Εκτος βεβαια αν για 5-10 fps θελεις να ξεχωριζεις σε benchmarks.Τοτε παρε μια 690,titan,7990 και τελειωνεις.Που δεν το νομιζω... Tελευταια μου καρτα Nvidia 680,και μετρια ευχαριστημενος.Καρτες ειναι.Δεν προκειται να τις εχεις πανω απο 3-4 χρονια οπως ανεβαινουν οι απαιτησεις σε ολα τα επιπεδα.Προτου σου βγαλει τα χρηματα της,πιο πιθανο ειναι να την πουλησεις,η' να την αλλαξεις. Παρε μια,ριξε το στο "αμπε μπα μπλομ",αν δεις οτι δεν αποφασιζεις. Παντως,αν δεν βιαζεσαι για αναβαθμιση,(που η 660 τρεχει ακομη),κρατα τα χρηματα σου,διοτι μετα το καλοκαιρι μιλαμε για maxwell και 8χχχ amd.Εαν βαλανε εστω και λιγο μυαλο,οι τιμες ισως να ειναι καλυτερες,με πιο δυνατες καρτες.Μια γνωμη σου δινω. Το θέμα είναι που έχω βρεί αγοραστή για την κάρτα γραφικών μου... Θα βγουν τελικά οι 8χχχ series ή θα πάμε σε 9χχχ series αμέσως; Γιατί πολλά ακούγονται.
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι που έχω βρεί αγοραστή για την κάρτα γραφικών μου... Θα βγουν τελικά οι 8χχχ series ή θα πάμε σε 9χχχ series αμέσως; Γιατί πολλά ακούγονται. Κατα 80% 9χχχ θα λεγεται η σειρα, και αν τελικα δεν ερθουν Οκτώβρη τοτε θα πανε για αρχες του Γενάρη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα