Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκλεισε και η 5η σεζόν, διαβάζω... :unsure:

ετσι που κατηντησε καλυτερα να τελειωνε απο φετο, τα ιδια κ τα ιδια, βαρεθηκαμε πια...

πηγαν τωρα λεει να βρουν αντιοβιοτικο, τα γνωστα, βολτουλα παλι,

πεσιμο απ τα ζομπια κλπ κλπ, το μικρο σπιτι στο λιβαδι κατα τα αλλα

τπτ αλλο θα δειξετε ρε μλκες; ακου εκει ανανεωση...

ο governor που ειναι να σας γαμησει οτι εχετε κ δεν εχετε να πουμε; :D

• Like 3
  • Απαντ. 726
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μη γκρινιαζουμε τοσο

Η 3η σεζον αλλωστε ηταν σουπερ 

Ας μεινει και κατι να βλεπουμε 

Τοσα εφε σε σειρα δυσκολα να βρεις 

Δημοσ.

Διαφωνώ και αμφιβάλλω αν είμαι ο μόνος.

Κι εμένα δε μου άρεσε.Τη θεωρώ τη χειρότερη από τις 3.

Βέβαια μάλλον φταίει ότι έχω διαβάσει τα comics (στις 2 πρώτες δε τα χα διαβάσει) και με ξενέρωσαν αρκετά πράγματα που άλλαξαν.

Σε αυτή τη season επειδή τώρα πια δεν υπάρχει καμία σχέση με τα comics (δεν έχει άλλα πράγματα να αλλάξει/δε ξέρω τι θα γίνει) οπότε την απολαμβάνω προς το παρών.

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια και χειροτερη η τριτη

Η πρωτη ειχε μονο ζομπι κυνηγητα η δευτερη υπνος βαθυς ψαχνανε ενα κοριτσακι 12 επεισοδια 

Η τριτη συγκρουσεις με ζομπι ανθρωπους μαχες απαγωγες αγωνια στρατοπεδα κλπ

• Like 1
Δημοσ.

αυτα τα μην γκρινιαζετε και γιατι η 3η ηταν η χειροτερη δεν τα καταλαβαινω.Ο καθενας κανει την κριτικη του και ειναι αποδεκτη ,οταν μας εχουν σε ενα επιπεδο awesomenes 80% και αυτο μετα πεφτει στο 5% ειναι λογικο να υπαρχουν τετοια σχολια .Καταρχας μεγα λαθος κατ' έμε ειναι που δεν κανουν τα φιναλε cliffhanger για να εχει ενα ενδιαφερον μετα στη συνεχεια .Εδω απλα εδειξαν οτι πηραν τους γερους στη φυλακη και μια κοντριτσα με τον καρλ και μετα τελος παμε για μια 4η σεζον απο τα ιδια.Για αυτο λεω και ξαναλεω να το γυρισουν λιγο στον ιο να μας δειξουν και λιγο πριν τι γινοταν στο κοσμο ή μια παραλληλη ομαδα πχ του governor.Οταν βγαζεις στην αγορα ενα προιον και εχεις υψηλες προσδοκιες και το κοινο το θαυμαζει δε γινεται να του πετας  μετα μια σαβουρα,πρεπει και τα υπολοιπα να κυμαινονται στο ιδιο επιπεδο και οχι να φτιαχνεις επεισοδια για να γεμιζει η ωρα με ανοητους διαλογους.Επισης το οτι ειναι ακομη στο 3ο επεισοδιο και θα φτιαξει ειναι βλακειες γιατι ολο και ολο 16 επεισοδια ,να παω οτι ηταν 23 παει στα σκατα και 1.Καλο επισης θα ηταν να βλεπαμε ενα timeskip στη 5η σεζον (λεω εγω τωρα)να ωριμαζαν λιγο μερικοι χαρακτηρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...