Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση ψιλοεπιστημονικου μπακγκραουντ.

Αν ζωντανοι ανθρωποι φανε ανθρωπους δεν παθανουν καποια ασθενεια, σαν να εκφυλιζεται ο οργανισμος η κατι τελοσπαντων με τρεμουλο/νευρα/μυαλο τυπου γινεται πουρες???

Για πειτε

http://en.wikipedia.org/wiki/Kuru_(disease)

O κανιβαλλισμός μπορεί να προκαλέσει αυτή την ασθένεια. Αλλά όταν στη σειρά δεν ξέρουν αν θα ζήσουν τις επόμενες μέρες, λίγο θα τους ένοιαζε για μια ασθένεια που μπορεί να εμφανιστεί μετά απο 14 χρόνια.

• Like 2
  • Απαντ. 726
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως πολυ δυνατο το τελευταιο επεισοδιο

Η λογική λεει για κανιβαλους αν προσεξετε στο 36¨12 υπάρχουν κανονικα σκελετοι και κρανια ανθρωπων οποτε ξεχναμε τις θυσιες πιστευω, καθως για να θυσιασεις καποιον δεν χρειαζεται να τον γδαρεις συν οτι περαν της ομαδας του ρικ κρατανε κ αλλουςσε αλλο βαγονι. Σχετικά με το Ρικ πιστευω οτι πραγματικα ειναι ο πιο  badass χαρακτηρας περισσοτερο και απο τον νταρυλ που φαινεται πιο μαγκας. H σκηνη με το δαγκωμα ειναι πιστευω απο τις καλυτερες στην σειρα μεχρι και η μισον και ο νταρυλ που ειναι απο τους πιο σκληρους χαρακτηρες παγωσαν  

• Like 3
Δημοσ.

Τελείωσα και εγώ εχθές την σαιζόν. Η σειρά σταδιακά έστρωνε με αποκορύφωμα τα τρία τελευταία επεισόδια, αλλά γενικά στην τέταρτη σαιζόν είδαμε πολλή σαβούρα, τουλάχιστον 10 επεισόδια ήταν τραγικά. Η σειρά γενικά έχει υπερβολικά πολλά χαζά κομμάτια, πχ

ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου τον τύπο που προσπάθησε να παγιδεύσει τον Ντάρυλ, αλλά ο Ντάρυλ την πέφτει για ύπνο! Ξυπνάει, βλέπει τα αίματα και το πτώμα. Θα πρέπει να ήταν πολύ κουρασμένος για να ξεραθεί έτσι για ύπνο!..

Δεν έχω διαβάσει το κόμικ, αλλά η σειρά δεν με εξιτάρει πραγματικά. Το πρόβλημά μου είναι πως οι βασικοί χαρακτήρες έχουν πάντα εξαιρετικά καλές δικαιολογίες για τις καφρίλες που κάνουν και δεν πείθουν ότι γίνονται πραγματικά κακοί. Ποιός δεν θα έκανε αυτά που έκανε ο Ρικ; Στο τελευταίο επεισόδιο ήλπιζα να

είναι αβάσιμοι οι φόβοι του Ρικ για το Terminus και να μας αφήσει τουλάχιστον με την εντύπωση ότι αρχίζει να το χάνει. Αλλά όχι, ακόμη και εδώ προτίμησαν να μας δείξουν ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένοι οι φόβοι και η καχυποψία του.

Τέλος πάντων, αυτά είναι ψιλά γράμματα και ίσως να έμπλεκαν την σειρά υπερβολικά, τουλάχιστον τώρα έχουμε ελπίδες για πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέχεια. Τα τελευταία λεπτά και οι τελευταίες ατάκες είχαν ποιότητα αντίστοιχη του φινάλε της 2ης σαιζόν!

• Like 1
Δημοσ.

Τελείωσα και εγώ εχθές την σαιζόν. Η σειρά σταδιακά έστρωνε με αποκορύφωμα τα τρία τελευταία επεισόδια, αλλά γενικά στην τέταρτη σαιζόν είδαμε πολλή σαβούρα, τουλάχιστον 10 επεισόδια ήταν τραγικά. Η σειρά γενικά έχει υπερβολικά πολλά χαζά κομμάτια, πχ

ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου τον τύπο που προσπάθησε να παγιδεύσει τον Ντάρυλ, αλλά ο Ντάρυλ την πέφτει για ύπνο! Ξυπνάει, βλέπει τα αίματα και το πτώμα. Θα πρέπει να ήταν πολύ κουρασμένος για να ξεραθεί έτσι για ύπνο!..

Δεν έχω διαβάσει το κόμικ, αλλά η σειρά δεν με εξιτάρει πραγματικά. Το πρόβλημά μου είναι πως οι βασικοί χαρακτήρες έχουν πάντα εξαιρετικά καλές δικαιολογίες για τις καφρίλες που κάνουν και δεν πείθουν ότι γίνονται πραγματικά κακοί. Ποιός δεν θα έκανε αυτά που έκανε ο Ρικ; Στο τελευταίο επεισόδιο ήλπιζα να

είναι αβάσιμοι οι φόβοι του Ρικ για το Terminus και να μας αφήσει τουλάχιστον με την εντύπωση ότι αρχίζει να το χάνει. Αλλά όχι, ακόμη και εδώ προτίμησαν να μας δείξουν ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένοι οι φόβοι και η καχυποψία του.

Τέλος πάντων, αυτά είναι ψιλά γράμματα και ίσως να έμπλεκαν την σειρά υπερβολικά, τουλάχιστον τώρα έχουμε ελπίδες για πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέχεια. Τα τελευταία λεπτά και οι τελευταίες ατάκες είχαν ποιότητα αντίστοιχη του φινάλε της 2ης σαιζόν!

Σχετικά με το 2ο Spoiler, γιατί ρε φίλε είναι αβάσιμο? δεν θυμάσαι τι έγινε με τον προηγούμενο καταυλισμό και τον Governor?!

Δημοσ.

Οντως δεν θα χε λογικη...

δηλαδη πιστεψε μια φορα στην ειρηνικη συμβιωση και σκοτωθηκε ο Χασελ, παραλιγο να σκοτωσουν και την Μισελ, καταστραφηκε η φυλακη και αυτος πιστευει οτι πεθανε και η κορη του..

Αν μετα απόλα αυτα τον βλεπαμε να πηγαινει στο Τερματικο "χαλαρα" τοτε πραγματικα θα πιστευαμε οτι το χει χασει...

• Like 6
Δημοσ.

Σχετικά με το 2ο Spoiler, γιατί ρε φίλε είναι αβάσιμο? δεν θυμάσαι τι έγινε με τον προηγούμενο καταυλισμό και τον Governor?!

Δεν είπε ότι είναι αβάσιμοι, είπε ότι ήλπιζε να ήταν αβάσιμοι. Κάτι το οποίο βέβαια δεν ξέρω τι θα πρόσφερε στη σειρά. Ίσα ίσα που αν όντως ήταν αβάσιμοι και όλα ήταν όπως φαίνονταν η σειρά θα βάλτωνε επικίνδυνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο κάτω κάτω εμείς τα βλέπουμε πιο αντικειμένικά, δηλαδή ας μπούμε λίγο στο πετσί του Ρικ, βλέπεις έναν κόσμο καταστρεμμένο, ξέρεις οτι και εσύ ο ίδιος φέρεις τον Ιό, βλέπεις παντού πτώματα να περπατάνε και όταν επιτέλους μετά απο πολύ κόπο και κινδυνο βρίσκεις εναν καταυλισμό η κάποια άλλη ομάδα, είναι κανίβαλοι και αιμοδιψείς!! Δηλαδή έλεος, αν πήγαινε με το σταυρό στο χέρι, η σειρά θα είχε τελειώσει απο την 1η Σεζόν!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είπε ότι είναι αβάσιμοι, είπε ότι ήλπιζε να ήταν αβάσιμοι. Κάτι το οποίο βέβαια δεν ξέρω τι θα πρόσφερε στη σειρά. Ίσα ίσα που αν όντως ήταν αβάσιμοι και όλα ήταν όπως φαίνονταν η σειρά θα βάλτωνε επικίνδυνα.

Για εμένα δεν θα βάλτωνε η σειρά, αλλά θα γινόταν πιο ενδιαφέρουσα για τα γούστα μου. Θα ήθελα να δω τον Ρικ να γίνεται κανονικό κάθαρμα και να κάνει πραγματική άσχημα πράγματα.Μέχρι τώρα όλα όσα έχει κάνει είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα. Όπως τότε στον τρίτο κύκλο που είχε τύψεις επειδή-και καλά-δεν ήταν καλός ηγέτης και έπαιρνε λάθος αποφάσεις,στην πραγματικότητα δεν είχε κάνει κανένα λάθος.

Η παρέα των καλών ανθρώπων συνεχίζει να συναντά κακούς ανθρώπους και να τους ξεπαστρεύει.Στον πέμπτο κύκλο θα πρέπει να βρουν κάτι καλύτερο.

Επεξ/σία από Voodooman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...