Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνώ με τα οστα που ολοι ειδαμε αλλα... μην ξεχνάτε το δωματιο με τα κερια. αν κανετε μια παύση στη σκηνη που η καμερα τους δειχνει απο πανω θα δειτε πολλά ονόματα και πάνω στα ονοματα απο ενα αντικείμενο(κιθαρα, κουκλες,καπελο, μπαλα κλπ)....Μην ξεχνατε οτι όπου κεριά = και μια θρησκεία. Οπότε δεν νομίζω οτι ειναι ανθρωποφάγοι απλα μια αίρεση που κανει θυσιες σε θεο

Επισης το μεγαλο ψεμα στο τελος το παρατηρήσατε ? 

Μπηκαν και οι 4 στο κοντεινερ και η πορτα εκλεισε μονη της αφου πριν 3 δευτερολεπτα δεν ηταν κανεις απεξω

• Like 1
Δημοσ.

Αρεσε σε πολλους το φιναλε βλεπω, αλλα εγω νομιζω οτι:

ξαναγραφουν σεναριο παρομοιο με τον 3ο κυκλο που πρωταγωνιστουσε ο κυβερνητης, με αντιπαλες ομαδες εντος των τειχων, με αρχηγο των κακων κλπ. Φαινεται οτι πουλησε καλες διαφημισεις ο 3ος & ξαναγυρισαν σε αυτο το στυλ, οποτε παλι σε 2η μοίρα τα ζομπι.

Ίσως στον 6ο κυκλο ασχοληθουν με την Ουασιγκτον, τον επιστημονα και τη λυση του ιού.

εχουμε πει πως η σειρα ακολουθει γενικα την πορεια του κομικ.δεν ισχυει αυτο με τις διαφημισεις που λες και αλλες τετοιες ιστοριες για αγριους.

Δημοσ.

Τρελαινομαι!

Επεισοδιαρα. Ανεστησαν τον ρικ επιτελους και με εναν πολυ αγριο και τονωτικο τροπο μαλιστα. Αυτοι σιγουρα τρωνε ανθρωπους αλλα αν τους θυσιαζουν πριν στον θεο των ζομπι δεν το ξερω. Προσωπικη επιτυχια η ανθρωποφαγια μιας και το ανεφερα πρωτος. Δεν ηταν δυσκολο μιας και δεν ψηνει ο οποιοσδηποτε κρεας αβερτα αν δεν ερχονται τα προβατα απο μονα τους στο μαντρι. Και λιγο χιουμορ: Ισως δεν ηθελαν να τους σκοτωσουν γιατι θυμαμαι οτι αν σκοτωσεις ενα ζωο αργα τοτε σκληραινει το κρεας του και δεν τρωγεται. Οποτε ισως το κανουν μπαμ και κατω

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως η Beth δεν ζει... κι όχι απλά δεν ζει, αλλά ότι την είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο να "ψήνεται".......!! 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το φινάλε. Αλλά έχω μία υποψία ότι οι δημιουργοί της σειράς μας τρολλάρουν με το όλο θέμα του...

κανιβαλλισμού: στημένο αριστοτεχνικά το επεισόδιο για να φαίνεται αυτό ως το «προφανές μυστικό» του Terminus, και μόλις ξεκινήσει η επόμενη σεζόν θα δείξουν ότι τελικά πρόκειται για κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό.

• Like 2
Δημοσ.

Η σειρά ακολουθεί την πορεία του comic? Αν ναι, ξέρει κάποιος ποιο chapter είναι το τέλος της 4ης σεζόν?

Δημοσ.

Όχι... βασίζεται (εν μέρει) στο comic, αλλά υπάρχουν διαφορές. Δεν το ακολουθεί πιστά (αλλιώς δεν θα'χε νόημα να υπάρχει και η σειρά, επειδή θα ξέραμε εξαρχής τι θα συμβεί).

• Like 2
Δημοσ.

Μα είναι τέλος σεζόν αυτό, cliffhanger μισού χρόνου?

Όχι... βασίζεται (εν μέρει) στο comic, αλλά υπάρχουν διαφορές. Δεν το ακολουθεί πιστά (αλλιώς δεν θα'χε νόημα να υπάρχει και η σειρά, επειδή θα ξέραμε εξαρχής τι θα συμβεί).

Όπως το Game Of Thrones ας πούμε ή 100άδες άλλες σειρές/ταινίες που βασίζονται σε κόμικ/βιβλία

• Like 1
Δημοσ.

Φτάνει το φελέκι μου με τους gay. Δεν έχω τίποτα με την κοινότητα (εξαιρούνται οι παρόντες), αλλά φτάνει πια σε κάθε θέμα με τα στατιστικά και τις αναλύσεις. Το παρόν θέμα είναι για την σειρά. ON TOPIC!

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ καλό επεισόδιο, αλλά όχι για τέλος χρονιάς. Και ουτε καν πρόκειται για cliffhunger. Στα cliffhunger σου αφήνει κάτι να υποθέσεις, εδώ απλά δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Τόσο μεγάλο cliffhunger, που απλά... χεστήκαμε :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...