Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο επεισόδιο που χωρίστηκαν ο Daryl με τη Beth είδαμε ένα αυτοκίνητο να φεύγει και υποψιάζομαι ότι αυτοί που είναι στο terminus απαγάγουν ανθρώπους και μετά τους τρώνε.

Παρατραβηγμένο.Το πιο πιθανό η Beth να βρήκε το αμάξι κ να την έκανε με ελαφρά.Άσε που δε το θεωρώ πιθανό να παίξει το κανίβαλος σταιλ στη σειρά

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε! Μόλις το είδα.
Ό,τι αφορά τους υπαινιγμούς περί...

κανιβαλισμού 

είμαι 99% βέβαιος πως ισχύει!

Όταν τους κυνηγούσαν στο terminus, πέρασαν από ένα πράγμα σαν κελί που μέσα υπήρχαν τεμαχισμένα κρέατα, που ΔΕΝ φαινόταν όμως να'ναι από ζώα, κι επίσης αμέσως μετά ακούστηκαν κάποιοι να φωνάζουν βοήθεια! Αν όλο αυτό το συνδέσουμε με το ότι βρέθηκαν και οι προηγούμενοι κλειδωμένοι εκεί μέσα, το "ψήσιμο" στη σκάρα, όπως και το ότι η Beth ξαφνικά εξαφανίστηκε, ενώ πιο πριν βρήκε ένα σπίτι με τον Daryl σε άριστη κατάσταση στη μέση του πουθενά (και με τροφή μέσα) κι επίσης απ'το πουθενά βρέθηκαν δεκάδες ζόμπι απ'έξω - πριν τον σκύλο, φαίνεται να'ναι μια καλοστημένη παγίδα όλο αυτό για να τσακώνουν ζωντανούς. 

• Like 2
Δημοσ.

Ηταν αρκετα καλο... Μαθαμε και γιατι ο Ρικ ηταν αγροτης στην αρχη της σεζον. (λες και αυτο μας εκαιγε)

Στο μεταξυ δεν ειναι λιγο αστειος ο κανιβαλισμος?? Δεν εχουμε δει να υπαρχει τοσο θεμα με την τροφη (μονο τωρα στο τελευταια επεισοδιο μας αφησε να υπαρχει η αισθηση οτι "πεινανε" οι πρωταγωνιστες). Επιπλεον, μπορουν να καλλιεργουν, οι αλλοι στην φυλακη ειχαν και γουρουνια, οκ δεν ειναι στην μεση της Σαχαρα και δεν βρισκους κρεας ουτε για πλακα...

Εδειξε επισης κατι κερια και κατι ονοματα κατω στο πατωμα, Τελετες??

Δημοσ.

Ηταν αρκετα καλο... Μαθαμε και γιατι ο Ρικ ηταν αγροτης στην αρχη της σεζον. (λες και αυτο μας εκαιγε)

Στο μεταξυ δεν ειναι λιγο αστειος ο κανιβαλισμος?? Δεν εχουμε δει να υπαρχει τοσο θεμα με την τροφη (μονο τωρα στο τελευταια επεισοδιο μας αφησε να υπαρχει η αισθηση οτι "πεινανε" οι πρωταγωνιστες). Επιπλεον, μπορουν να καλλιεργουν, οι αλλοι στην φυλακη ειχαν και γουρουνια, οκ δεν ειναι στην μεση της Σαχαρα και δεν βρισκους κρεας ουτε για πλακα...

Εδειξε επισης κατι κερια και κατι ονοματα κατω στο πατωμα, Τελετες??

Δεν θέλησαν να δείξουν ότι ο Ρικ ήταν αγρότης. Δεν σου φαίνεται παράξενο ότι συγκεκριμένα σ'αυτό το επεισόδιο δείξανε ότι...

...οι άλλοι φυτεύανε για να επιβιώσουν? Απλά δώσανε έμφαση με μια - κατά την άποψη μου ατυχή προσπάθεια υπονοούμενου - ότι ως τώρα βλέπαμε ανθρώπους να φυτεύουν ή να κυνηγάνε ζώα (βλέπε Rick να δείχνει στον Kαρλ πως πιάνουν ζώα) για να φάνε, ενώ η νέα ομάδα που συναντούν, μάλλον έχει άλλες "διατροφικές συνήθειες"!  

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλησαν να δείξουν ότι ο Ρικ ήταν αγρότης. Δεν σου φαίνεται παράξενο ότι συγκεκριμένα σ'αυτό το επεισόδιο δείξανε ότι...

...οι άλλοι φυτεύανε για να επιβιώσουν? Απλά δώσανε έμφαση με μια - κατά την άποψη μου ατυχή προσπάθεια υπονοούμενου - ότι ως τώρα βλέπαμε ανθρώπους να φυτεύουν ή να κυνηγάνε ζώα (βλέπε Rick να δείχνει στον Kαρλ πως πιάνουν ζώα) για να φάνε, ενώ η νέα ομάδα που συναντούν, μάλλον έχει άλλες "διατροφικές συνήθειες"!  

Συμφωνω αλλα ηταν αγαρμπο και επρεπε ισως να το αφηνουν σαν υπονοουμενο νωριτερα... Τεσπα μου αρεσε η αλλαγη στον χαρακτηρα του Ρικ, επιτελους βλεπουμε τον πρωταγωνιστη καπως να δραστηριοποιειται.

Ας ξεφορτωθουν τον γιο επιτελους...

Το καλο ηταν οτι εδειξε αμεσως τον χαρακτηρα του τερματικου, γιατι αλλη "ουτοπια" δεν θα την αντεχα...

• Like 2
Δημοσ.

Καλό ήταν. Λίγο FF στην "φάρμα" μόνο.

Ας ξεφορτωθουν τον γιο επιτελους...

Τι κίνητρο θα έχει μετά ο πρωταγωνιστής;

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο είχα γράψει κι εγώ σελίδες πριν. Είναι το μοναδικό κίνητρο που έχει

χωρίς σαφώς να γνωρίζει ότι ακόμα ζει το μωρό του! 

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε! Μόλις το είδα.

Ό,τι αφορά τους υπαινιγμούς περί...

κανιβαλισμού 

είμαι 99% βέβαιος πως ισχύει!

Όταν τους κυνηγούσαν στο terminus, πέρασαν από ένα πράγμα σαν κελί που μέσα υπήρχαν τεμαχισμένα κρέατα, που ΔΕΝ φαινόταν όμως να'ναι από ζώα, κι επίσης αμέσως μετά ακούστηκαν κάποιοι να φωνάζουν βοήθεια! Αν όλο αυτό το συνδέσουμε με το ότι βρέθηκαν και οι προηγούμενοι κλειδωμένοι εκεί μέσα, το "ψήσιμο" στη σκάρα, όπως και το ότι η Beth ξαφνικά εξαφανίστηκε, ενώ πιο πριν βρήκε ένα σπίτι με τον Daryl σε άριστη κατάσταση στη μέση του πουθενά (και με τροφή μέσα) κι επίσης απ'το πουθενά βρέθηκαν δεκάδες ζόμπι απ'έξω - πριν τον σκύλο, φαίνεται να'ναι μια καλοστημένη παγίδα όλο αυτό για να τσακώνουν ζωντανούς. 

Και εγώ αυτό πιστεύω, τα οστά στην  συγκεκριμένη σκηνή θυμίζουν μέλη  από ανθρωπινό σκελετό .

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλό επεισόδιο. Αφήνει πολυ πράμα για την επόμενη σεζόν. Τελικά απο ότι είδαμε στο τέλος, ισχύει η υπόθεση του κανιβαλισμού που είχαμε γράψει στις προηγούμενες σελίδες

Δημοσ.

Αρεσε σε πολλους το φιναλε βλεπω, αλλα εγω νομιζω οτι:

ξαναγραφουν σεναριο παρομοιο με τον 3ο κυκλο που πρωταγωνιστουσε ο κυβερνητης, με αντιπαλες ομαδες εντος των τειχων, με αρχηγο των κακων κλπ. Φαινεται οτι πουλησε καλες διαφημισεις ο 3ος & ξαναγυρισαν σε αυτο το στυλ, οποτε παλι σε 2η μοίρα τα ζομπι.

Ίσως στον 6ο κυκλο ασχοληθουν με την Ουασιγκτον, τον επιστημονα και τη λυση του ιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...