vsl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κατι σκεφτηκα. Ας πουμε οτι εγινε στην πρωτη σεζον του adventure παιχνιδιου που κυκλοφορησε το 2012 Με την Clementine και το τρένο; Δεν είναι και τόσο spoiler, στο παιχνίδι αναφέρομαι οπότε άνοιξε το
gavros10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Με την Clementine και το τρένο; Δεν είναι και τόσο spoiler, στο παιχνίδι αναφέρομαι οπότε άνοιξε το Spoiler απο το παιχνιδι και πιθανο σεναριο Αναφερομαι στην οικογενεια που ετρωγε ανθρωπους. Απιστευτο κομματι. Ειναι τοσο δυνατο ομως που αμφιβαλλω αν θα το εβαζαν στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον
Johny Q Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Spoiler απο το παιχνιδι και πιθανο σεναριο Αναφερομαι στην οικογενεια που ετρωγε ανθρωπους. Απιστευτο κομματι. Ειναι τοσο δυνατο ομως που αμφιβαλλω αν θα το εβαζαν στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον Μακάρι να μπει. Ίσως η Λίζι να μας προετοίμασε σιγά σιγά για πιο dark καταστάσεις.
vsl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Spoiler απο το παιχνιδι και πιθανο σεναριο Αναφερομαι στην οικογενεια που ετρωγε ανθρωπους. Απιστευτο κομματι. Ειναι τοσο δυνατο ομως που αμφιβαλλω αν θα το εβαζαν στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον Α ναι το είχα ξεχάσει τελείως. Με τον τύπο που βρήκε στο μπάνιο χωρίς πόδια. Υπήρχαν και 2-3 τεύχη στο κόμικ με μια παρέα που έτρωγαν ανθρώπους, αλλά δε δόθηκε πολύ σημασία. Ήταν απλά στο δρόμο και τους συνάντησαν, όχι σε κάποιο μέρος/σπίτι. Οπότε παίζει αυτό το σενάριο να είναι στο Terminus.
adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=c2jpj8c-XhY Φοβερη σκηνη απο οταν η σειρα ειχε @@ τωρα εχει καταντησει @@ σειρα
vsl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 In other news. Μόνο εμένα το terminus μου κάνει για ανθρωποφάγους;;; (δεν εχω διαβάσει κομιξ κλπκλπ) Γιατί σου κάνει για ανθρωποφάγους;
Johny Q Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 In other news. Μόνο εμένα το terminus μου κάνει για ανθρωποφάγους;;; (δεν εχω διαβάσει κομιξ κλπκλπ) Γραφτηκε κ πιο πανω αυτο μ την ανθρωποφαγια. Μακαρι γτ κοντευω να κοιμηθω καθε φορα
thomasG4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δεν είχα σκοπό να το γράψω, γιατί μπορεί να ξενερώσει κάποιους αλλά αφού το αρχίσατε... Το διάβασα στο facebook και πιστεύω ότι κατά ένα βαθμό παίζει να ισχύει αυτό το σενάριο. Είναι pure speculation αλλά here goes: Στο κόμικ όπως είχα αναφέρει δεν υπήρχε το terminus. Υπήρχε όμως μια ομάδα survivors που συνάντησε ο rick και η παρέα του και ήταν κανίβαλοι. Στο επεισόδιο που χωρίστηκαν ο Daryl με τη Beth είδαμε ένα αυτοκίνητο να φεύγει και υποψιάζομαι ότι αυτοί που είναι στο terminus απαγάγουν ανθρώπους και μετά τους τρώνε.
vlachaquito Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δεν διάβασα τίποτα και ούτε ξέρω τίποτα. Απλά όπως είπε σωστά ένας φίλος μου, για πιό λόγο να καλεί κάποιος άσχετος, σε μια εποχή όπου είναι ο θανατός σου η ζωή μου. Για να τους πάρει τα όπλα η για να τους φάει Σταματάω και το offtοpic, μια και πήξαμε στους μάγκες και στην αντρίλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα