Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό επεισοδιάκι, και αναμενόμενο στο τελευταίο να γίνει χαμός.

Αυτό με το παλικάρι με το mullet και εμένα μου έχει κάτσει στον λαιμό. Μιλάμε ότι θα τον είχα κρεμάσει ανάποδα για να μου πει. Εκτός του ότι δεν φαίνεται ο τύπος που θα αντέξει σε πιέσεις, ένα μπου του κάνεις και τα κάνει πάνω του.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει και στο επόμενο επεισόδιο, πόσο μάλλον να μάθουμε τπτ.

τέλος κάτι γενικό. Για μένα η σειρά παίζει το κεφάλι της. 2 χρονιές πιστεύω τις έχει. Μια να μάθουμε τι γίνεται και να ξεκινήσουν για Washinghton, και μια να φτάσουν και να βοηθήσουν στην θεραπεία. Και μετά τέλος. Διαφορετικά θα καταντήσει Lost η Prison Break, ανούσια επεισόδια. Έτσι και αλλιώς τι άλλο μένει να μας δείξει; Είδαμε φάρμες, φυλακές, terminus. Νησί ούτε το σκέφτονται, βουνό επίσης, άρα;;

και νομιζα οτι ημουν η μονη που ειχα σκεφτει το νησι. δλδ ελεος! εκτος αν τα ζομπι επιπλεουν στο νερο.

παντως αυτο το terminus πολυ μου βρωμαει.

• Απαντ. 726
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Αμερική βρίσκονται και συγκεκριμένα ξεκίνησαν από την Ατλάντα.Που να το βρουν το νησί;

Πάντως η σειρά έχει ψωμί για πολλά χρόνια.Το comic είναι ήδη 10 χρόνια που βγαίνει και αν δε κάνω λάθος είχα δει τον συγγραφέα να λέει ότι έχει άλλο τόσο.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Αμερική βρίσκονται και συγκεκριμένα ξεκίνησαν από την Ατλάντα.Που να το βρουν το νησί;

Πάντως η σειρά έχει ψωμί για πολλά χρόνια.Το comic είναι ήδη 10 χρόνια που βγαίνει και αν δε κάνω λάθος είχα δει τον συγγραφέα να λέει ότι έχει άλλο τόσο.

Αφου βγαινουν με ρυθμους χελωνας. Βγαινει καθε μηνα το κομικ το οποιο ειναι 25-30 σελιδες. Καθε 6μηνο βγαζουν ενα volume που περιεχει τα τευχη του εξαμηνου, καθε χρονο ενα βιβλιο και ανα 4 χρονια ενα compendium. 

Δημοσ.

Τον ήπιαμε.

• Like 1
Δημοσ.

και η σειρα εχει καλυψει μολις το μισο απο το υλικο του κομικ.Σε συνεντευξεις εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι οι συγγραφεις πως το βλεπουν να τραβα πολυ.(ισως και πανω απο 8 σεζον? :blink: )

• Like 1
Δημοσ.

Όσο η τηλεθέαση ανεβαίνει, η σειρά θα συνεχίζει (άλλωστε σχεδόν πάντα αυτό γίνεται). Το ιδανικό θα'ταν να την σταματήσουν όσο ακόμα είναι στη κορυφή, αλλά μου φαίνεται πως περισσότερο τους ενδιαφέρουν οι τσέπες τους!
Κοιτάξτε εδώ τα νούμερα δίπλα στα επεισόδια ανά κύκλο. Έχει τριπλασιαστεί η τηλεθέαση σε σχέση με τον πρώτο κύκλο, κι ο τελευταίος κύκλος δεν δείχνει κάθοδο, αλλά αντιθέτως άνοδο ακόμη και σε σχέση με τον τρίτο κύκλο.
Όταν θ'αρχίσει να κατηφορίζει, απότομα θα το κόψουν.

Δεν μπορώ να ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν, αλλά το να'ναι ο 5.κύκλος ο τελευταίος, μου φαίνεται λιγάκι απίθανο.

Δημοσ.
βουνό επίσης, άρα;;

Βουνο δεν ηταν στην αρχη πριν ακομα βρουν τον Ρικ και τον ηπιαν απο κατι ζομπι ενα βραδυ?

Δεν υπαρχει βουνο, επισης αν πανε σε νησι τελειωσε η σειρα...

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τα κομικ ακομα αλλα δεν νομιζω να πιστευει κανεις μας οτι αυτη παει στα καλα της. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. 

• Like 1
Δημοσ.

1978902_565545400226519_1803769954_n.jpg

Ναι εδώ το έχουμ μαμήσει την κοινή λογική και το έχουν ψοφήσει..τέτοιες σεναριακές λεπτομέρειες τύπου Lost τους μάραναν...

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τα κομικ ακομα αλλα δεν νομιζω να πιστευει κανεις μας οτι αυτη παει στα καλα της. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. 

Δεν υπάρχει το Terminus στο κόμικ. Μετά τις φυλακές έχει άλλη συνέχεια. Άρα κανείς δεν ξέρει τι παίζει ούτε μ' αυτήν, ούτε με το μέρος.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει το Terminus στο κόμικ. Μετά τις φυλακές έχει άλλη συνέχεια. Άρα κανείς δεν ξέρει τι παίζει ούτε μ' αυτήν, ούτε με το μέρος.

Κατι σκεφτηκα. Ας πουμε οτι εγινε στην πρωτη σεζον του adventure παιχνιδιου που κυκλοφορησε το 2012

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...