Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη αρχη της σαιζον μεχρι τωρα!Το μονο γελοιο ειναι που δεν εχουν ενισχυσει σχεδον καθολου την περιφραξη..Τι περιμεναν να μην την ριξουν τοσο καιρο τα ζομπι?Εγω θα ειχα βαλει οτι εχω και δεν εχω για να τα κρατησω εξω.

Spoiler Alert Stavro  :P

• Απαντ. 726
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα σκατωσαν πια,το σεναριο ειναι για τον π0υτσ0 ,δηλαδη να μην μας δειξει λιγο για τον ιο τιποτα,αλλα γκρουπ να εχει μια παραλληλη ιστορια ,να μας δειξει τι εκαναν πριν το zombie apocalypse.

Δημοσ.

σιγα κι εσυ που ειναι για το πο@τσο. σειρά βλέπεις όχι ταινια. αμα τα πασαρουν όλα απο τώρα θα τελειωσει η σειρα σε 2 επεισοδια. ακομα δεν εχει δειξει προς τα που το παει αυτος ο κυκλος. 2 επεισοδια ειδαμε ως τωρα. περαν απ αυτο ειναι σειρα Surviving, τι περιμένατε όλοι μονο ζομπι; σε μια τέτοια αποκάλυψη λογικό ειναι να δωθει και έμφαση στον ανθρωπινο παραγοντα καθως οι ανθρωποι σε τετοιες καταστασεις χανουν τη μπάλα και επικρατεί ο νομος τη ζουγκλας δηλαδη η επιβίωση του δυνατότερου. οσοι περιμέναν μόνο ένα ιο και ζομπι υπάρχουν τα resident evil και συναφη

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η σειρα 

Την προτιμω απο πολλες αλλες που ειναι γυρισμενες σε ενα δωματιο και βαριεσαι τη ζωη σου 

• Like 1
Δημοσ.

που να δέις αίσχος survival σειρά τύπου revolution και την άλλη 1000 φορές πιο αίσχος με τους εξωγήινους.. Στο δεύτερο δε η γή καταστρέφεται και οι ηθοποιοί χασκογελάνε σε κάθε σκηνη λές και παιζουν στο beverly hills..! 

Το the walking dead είναι μίλια μπροστά..

Δημοσ.

Ειδαμε μια απο τις καλυτερες στιγμες της σειρας η οποια συνοδευοταν απο την πιο καταθλιπτικη μουσικη 

Μιλαω για την σκηνη που ο ρικ τραυματιζει τα γουρουνια και τα πεταει στα ζομπι. Εκεινη την στιγμη σφαζει τον εαυτο του που ειχε ταυτιστει με την φυση πιστευοντας οτι το να σκοτωνουν συνεχεια ζομπι δεν ειναι η λυση και ταυτοχρονα σωζει την φυλακη θυσιαζοντας ζωντανα γουρουνια

• Like 2
Δημοσ.

Aν εξαιρέσεις τις αηδίες με τα άντερα και τα ξεκοιλιάσματα, είναι μακράν η καλύτερη σειρά που παιζει αυτή τη στιγμή. Η δε πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου

με το Ρικ να βγαίνει στο προαύλιο με walkman και να ακούγεται αυτή η ήρεμη μουσικούλα, και μετά βγάζει το ένα ακουστικό και ακούγεται ολη αυτή η βουή από  τις φωνές των ζόμπι.

Απλά άπαιχτη ! 

• Like 7
Δημοσ.

συμφωνω για τα ξαντεριασματα ... υπερβαλουν λιγο 

επισης με ενοχλει το βοιδοβλεμμα του Ρικ κοιταει μιση ωρα κ μετα παιρνει 'την γαματη' αποφαση κ στο τελος παλι μλκιες κανει

Δημοσ.

τα σκατωσαν πια,το σεναριο ειναι για τον π0υτσ0 ,δηλαδη να μην μας δειξει λιγο για τον ιο τιποτα,αλλα γκρουπ να εχει μια παραλληλη ιστορια ,να μας δειξει τι εκαναν πριν το zombie apocalypse.

Ε ναι μωρε, για τον πουτσο, γιαυτο δεν το βλεπει και κανενας αλλωστε

Προσωπικα το πως παει η σεζον μου αρεσει πολυ, ειδικά η φάση με την αρρωστια αλλα και η μεταστροφη ορισμένων που σταματησαν να ειναι pure survivors και προσπαθουν να βρουν διαφορετικους τροπους να στησουν την ζωη τους σε αυτο τον νεο κοσμο, αντι να προσπαθησουν απλα να σωσουν οτι μπορουν απο την προηγουμενη ζωη.

Στην ουσια μέχρι τώρα βλέπαμε διαφορους τρόπους που είχαν οι διαφορες ομαδες που προσπαθουσαν να κανουν denial of reality. Τωρα αρκετοι χαρακτηρες εχουν δεχτει αυτο που εχει συμβει - η zombie apocalypse -  και απλα πέρνουν θέση και ρολο βάση της νεας πραγματικοτητας

Αυτο που με χαλαει μεχρι στιγμης ειναι η αισθηση οτι πρεπει να παιχτηκαν 3-4 επεισοδια το καλοκαιρι και να τα εχασα. Πολλα σκηνικα τα δειχνει σαν Business As Usual και εισαι σε φαση "μα καλα, τετοια αλλαγη? Ποτε εγινε?" και οι χαρακτηρες της σειρας ειναι normal, σε φαση "καλα, δεν ειδες τα προηγουμενα 3-4 επεισοδια?"

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με χαλάει το ότι για 2η συνεχόμενη σεζόν, έχουν ξεμείνει στις φυλακές. Μου δείχνει ότι έχουν ξεμείνει από ιδέες. Θα προτιμούσα να ξαναγίνει η on the road survival σειρά που αγάπησα. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκολλήσουν από αυτή τη γενικότερη αίσθηση στασιμότητας.

• Like 1
Δημοσ.

1. Δεν νομιζω οτι θα κρατησει πολυ στις φυλακες

2. Δεν θεωρεις οτι θα ηταν κουραστικο να δειχνει 3-4 σεζον on the road επιβιωση? Εμενα μου φαινεται απολυτα λογικο να εχουν περασει στη φαση οπου εχουν βρει ενα σταθερο σημειο να στησουν μια post apocalyptic κοινωνια

Στην 1η ειχαμε επιβιωση στο δρομο, στη 2η ειχαμε μια αρνηση πραγματικοτητας στη φαρμα οπου ειναι λογικο να κοροιδεψουν τους εαυτους τους οτι μπορουν να βρουν sanctuary που θα διατηρουσαν τον παλιο τροπο ζωης, στον 3ο ειχαμε την φυλακη οπου ειναι ο νεος τροπος ζωης

Συμφωνω να φυγουν αποκει, θεωρω πισωγυρισμα να πανε στον δρομο

• Like 1
Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ολο αυτο το survival εχει κουρασει και πρεπει να το στριψουν λιγο το καραβι ,δεν γινεται να δειχνει 4 σεζον και να μην μας λεει τιποτα για το βασικο σεναριο της σειρας ,τα ζομπι και πως προηλθαν, μονο ξεκοιλιασματα ,ερωτες ,θυμους,εχθρες και αντιπαλοτητες.Το μονο που προσωπικα πιστευω πως εχει ενδιαφερον ειναι το οτι δεν φοφβουνται να θυσιασουν βασικους χαρακτηρες,καθως εχουν αλλους στα σκαρια.

Δημοσ.

Χωρις να εχω διαβασει τα κομικς, υπαρχει ενα γενικοτερο guideline. Πολλες φορες το "λυγιζουν" αλλα σε γενικες γραμμες η υποθεση ειναι εκει

Αρα αν στα κομικς εχουν πλεον ξεπερασει το θεμα ζομπι, ειναι λογικο και στη σειρα να το εχουν βαλει σε 2ο πλανο. Αποτι λενε τα παιδια που τα διαβαζουν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ απο που προηλθαν, αρα τι ζητατε απο τους παραγωγους? Να αγνοοησουν τον δημιουργο και να κανουν του κεφαλιου τους?

Και ειλικρινα, θα αντεχατε να βλεπετε 48 επεισοδια με ζομπι και επιβιωση? Πρωτον, τι σας νοιαζει πως ξεκινησαν τα ζομπι? Αν ειναι φυσικος ιος ή ιος που εφτιαξε ο στρατος ή ιος που εφτιαξε τρελος επιστημονας?

Το πολυ πολυ να τραβηξει αλλο ενα storyline ποσο...4-5 επεισοδια? Βαρια βαρια 1 σεζον?

Εγω αν ημουν παραγωγος θα ελεγα στον Κιρμπι "Αδελφε, επειδη δεν εχεις δειξει το origin των ζομπι, να δειξω εγω 4-5 επεισοδια κατι, να φυγει απο πανω να μην μου το ζητανε, να τελειωνουμε?"

Εγω αν ημουν παρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...