Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δει πάντως ότι η σειρά προσπαθεί με νύχια & με δόντια να "απογαλακτιστεί" απο τον κεντρικο πρωταγωνιστή? Τον έχουμε δει ελάχιστα στα 3 τελευταία επεισόδια.

Πολύ σημαντική παρατήρηση. Είναι ο βασικότερος λόγος της "αμηχανίας" ή μερικής "ξενέρας" του κοινού. Αισθάνομαι λίγο "μετέωρος" όταν βλέπω ότι επί σειρά επεισοδίων οι βασικοί πρωταγωνιστές έχουν αντικατασταθεί από νέους δευτερεύοντες μια στροφή πριν τον τερματισμό του κύκλου.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να θελει να αποχωρησει απο τη σειρα και ετσι σιγα σιγα τον βαζουν πιο πισω και βγαζουν αλλους μπροστά.

Παντως σεναριακα, έχει ακομα ψωμι η σειρα, για κανα 2 επιπλεον κυκλους.

Δημοσ.

DKNI κρίνει μια σειρά το μέλος που έχει δει ( και βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει έτσι? ) εσύ γιατί τον κρίνεις απ την στιγμή που δεν τον ξέρεις? το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του ...στην τελική μπορεί να περίμενε ότι τα πράγματα θα στρώσουν ( εγώ προσωπικά την βλέπω γιατί δεν υπάρχει καλύτερη κωμωδία αυτόν τον καιρό! άποψη μου πάντα).

Στην τελική δεν την έγραψες και εσύ να το έχεις πάρει τόσο προσωπικά! ( υπάρχουν πολύ που θεωρούν την σειρά πολύ καλή και άλλη χάλια κανένας δεν το πάει όμως προσωπικά να πει κάνεις λάθος ( γιαυτό και γιαυτό και ΔΕΝ ξέρεις! γιατί? να ισχύει το ανάποδο , εκτός αν αρνητικά ποστ απαγορεύονται)

Αν δεν το εχεις καταλάβει εσυ πιο πολυ παθιαστηκες να μου την πεις παρα εγω

Κρίνω τον τροπο σκέψης οχι την σειρα (το twd με το ζόρι μπαίνει στις τοπ5 σειρές που βλέπω αυτή την περίοδο, για γενικά δεν το συζητώ πολυ πιςω, αρα fanboy δεν μεσα λες)

Αλλα μου φαίνεται περίεργο που σε άλλη μια σειρα ακούγονται απόψεις του στυλ "κουράζει εδω και 2,5 χρονια" λες και ειμαςτε στην Βόρειο Κορέα και ήμαστε αναγκασμένοι με το ζόρι να βλέπουμε twd ειδικα αφου εχουν παίξει μολις 4 σεζόν (αν είχαμε δει 5 σεζόν θα ηταν πιο λογικο να κάτσει να δει κάποιος άλλες 2 κουραστικές αφου εχει δεθεί )

Δημοσ.

Δεν έχω λόγο να σου την πω όπως λες γιατί έχεις μια συζήτηση με τον gtr την οποία ξεκίνησες εσύ και όχι με εμένα. Την άποψη μου είπα μόνο, εγώ σε λίγο θα δω το 15 δεν περιμένω τίποτα από το επεισόδιο γιατί η σειρά είναι κατεστραμμένη (γνώμη μου) , αλλά αν την ίδια ώρα δεν έχει τίποτα η τηλεόραση τι να κάνω? όπως τώρα ....οπότε το βλέπεις και δεν χρειάζεται να είσαι στην Βόρεια Κορέα όπως λες! σε αυτήν την σύγκριση το w.d.είναι καλύτερο απ τα μεσημεριανά που έχει η tv ( αλλά δεν είναι αρκετό αυτό !)

Βεβαία έχω όποιο δικαίωμα να πω την γνώμη μου μετά αφού το είδα ....αν βέβαια στο ενδιάμεσο μου πούνε για κανένα καφέ την κάνω όπως είμαι! αυτά! :) εγώ δεν θα συμμέτοχο άλλο σε αυτήν την κουβέντα γιατί είναι εντελώς off/t και όποιος μπαίνει ενδιαφέρεται να διαβάσει κάτι για την σειρά όχι για μένα εσένα τον gtr κ.α.

Δημοσ.

Μυρίζει ηλίθιο και αναίτιο αιματοκύλισμα πάλι...όπως επίσης δεν θα μάθουμε εννοείτε τίποτα από τον χίλι-μπίλι επιστήμονα...

Τρομερή και απίστευτη σεναριακή παραφωνία το ότι δεν βρίσκεται όυτε ένα άτομο με το που μαθαίνει ότι αυτός ο τύπος ξέρει το μυστικό και θα σώσει τον κόσμο να ρωτήσει το γαμημένο το αυτονόητο...ΠΩΣ ΞΕΚΪΝΗΣΕ???ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ?

Δλδ έχω ξενερώσει τρελά με όλο αυτό γιατί είναι κόντρα σε κάθε κοινή λογική και κόντρα σε κάθε χτίσιμο οποιουδήποτε πιθανού χαρακτήρα...δλδ γιατί ο συγκεκριμένος δεν λεει πως ξεκίνησαν όλα..πλάκα κάνουμε ρε παιδιά..πήγαινε που πήγαινε χάλια η σεζόν αυτό εμένα προσωπικά ήταν η χαριστική βολή..μετά το επόμενο επεισόδιο την σταματάω...όχι για κάνα άλλο λόγο αλλά γιατί δεν υπάρχει πλέον ούτε ίχνος κοινής λογικής και ακόμα περισσότερο δεν υπάρχει ούτε κατα διάνοια σωστή αντίδραση χαρακτήρων...

Έχω να δω τόσο άκυρες αντιδράσεις χαρακτήρων από το Lost που έβλεπαν τα απίστευτα και 10 λεπτά μετά δεν το συζητούσαν ούτε απορούσαν για τίποτα και έκαναν σαν να μην έγινε...νισάφι..

• Like 1
Δημοσ.

Για να είμαι και εγώ στο θέμα: πραγματικά με έχει χάσει και εμένα που δεν βλέπω τον Rick.... είναι όλα τα λεφτά ! :P

σποιλερ από το κόμικ

Πάντως μας τρολάρει γερά ο Κίρκμαν στο κόμικ.Παίζει στο επόμενο issue όντως να σουτάρει τον Ρικ.Μετά από το μέγα τρολάρισμα προς τα απανταχού χριστιανοταλεμπάνια με το να κάνει τον Jesus γκέι από το 125 κ μετά ο Κίρκμαν υπόσχεται τρελές εξελίξεις με την πιο προφανή να ξεπαστρέψει τον Ρικ ο οποίος κ τραυματίστηκε άσχημα στο προηγούμενο issue

Σχετικά με τη σειρά γούσταρα το υφάκι του Ντάριλ σε όλο αυτό το χάος καθώς κ το creepy στυλάκι στη τελευταία σκηνή (ήμουν φάση έλα,έλα τώρα θα γίνει το κουλό) ,ελπίζω πάντως να είμαστε σε μουντ wtf με το όλο terminus θεματάκι έτσι να γουστάρουμε.

Δημοσ.

Τρομερή και απίστευτη σεναριακή παραφωνία το ότι δεν βρίσκεται όυτε ένα άτομο με το που μαθαίνει ότι αυτός ο τύπος ξέρει το μυστικό και θα σώσει τον κόσμο να ρωτήσει το γαμημένο το αυτονόητο...ΠΩΣ ΞΕΚΪΝΗΣΕ???ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ?

τον ρωτησε ο Γκλεν. και του απαντησε "it's classified". τρεχα γυρευε

Δημοσ.

τον ρωτησε ο Γκλεν. και του απαντησε "it's classified". τρεχα γυρευε

Ναι το θυμάμαι αυτό...απάντηση του κώλου μιλάμε και απορώ πως δεν επέμεινε κανένας..αλλά οι άλλh η μαύρη με τη Μάγκυ που δεν τους είχαν πει καν την παπαριά classified  δεν ρώτησαν καν...σηκώθηκε η άλλη μες στην έκπληξη και είπε "Αυτός ο τύπος μόλις μου είπε ότι έχει την απάντηση πως ξεκίνησε όλο αυτό"..της έγνεψε το κεφάλι ο Κινέζος και τέρμα...αυτό ήταν..λες και της είπε ότι e;inai αιγόκερως στο ζώδιο...

Επίσης για πιο λόγο είναι απόρρητο δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά με καμία παναγία...απόρρητο κρατάς κάτι το οποίο υπάρχει μια αντίπαλη πλευρά η οποία αν παρει την πληροφορία θα μπορέσει να την χρησιμοποιήσει εναντίον σου..εδώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντίθετη πλευρά..όλοι είναι απ'την ιδια πλευρά..ολοι θελουν να βρεθει η γιατρεία και με κάποιον τρόπο να σταματήσει όλο αυτό...

Σεναριακές γελοιότητες τις οποίες περίμενα από σειρές επιπέδου Terranova ή The 100....όχι και απ'το Walking Dead...σορρυ αλλά για μένα κάτι τέτοιες τρομερές ηλιθιότητες είναι deal breakers...βλέπω και το τελευταίο και γεια σας...ήδη με εξαίρεση 2-3 επεισόδια οι τελευταίες 2 σεζόν,και ειδικά αυτή που διανύουμε, ήταν τραγικές.No mas...

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν θα την σταματήσω γιατί δε μου αρέσει να αφήνω σειρές στη μέση, θα την βλέπω μόνο για να χω κάτι να κάνω. 

Δημοσ.

Επίσης για πιο λόγο είναι απόρρητο δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά με καμία παναγία...απόρρητο κρατάς κάτι το οποίο υπάρχει μια αντίπαλη πλευρά η οποία αν παρει την πληροφορία θα μπορέσει να την χρησιμοποιήσει εναντίον σου..εδώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντίθετη πλευρά..όλοι είναι απ'την ιδια πλευρά..ολοι θελουν να βρεθει η γιατρεία και με κάποιον τρόπο να σταματήσει όλο.

Μήπως αυτή ειναι η απάντηση; Μήπως δεν ειναι όλοι σην ίδια πλευρά;

Συμφωνω οτι απο την 1η μερα η λογική εχει πεθάνει στη σειρα. Ακόμα και οι κανόνες για τα ζομπι αλλάζουν σχεδόν συνεχεια

Γενικά ειναι μια σειρα που αν η λογική δεν ευνοεί τους σεναριογράφους απλα την αγνοούν

Δημοσ.

Καλό επεισοδιάκι, και αναμενόμενο στο τελευταίο να γίνει χαμός.

Αυτό με το παλικάρι με το mullet και εμένα μου έχει κάτσει στον λαιμό. Μιλάμε ότι θα τον είχα κρεμάσει ανάποδα για να μου πει. Εκτός του ότι δεν φαίνεται ο τύπος που θα αντέξει σε πιέσεις, ένα μπου του κάνεις και τα κάνει πάνω του.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει και στο επόμενο επεισόδιο, πόσο μάλλον να μάθουμε τπτ.

τέλος κάτι γενικό. Για μένα η σειρά παίζει το κεφάλι της. 2 χρονιές πιστεύω τις έχει. Μια να μάθουμε τι γίνεται και να ξεκινήσουν για Washinghton, και μια να φτάσουν και να βοηθήσουν στην θεραπεία. Και μετά τέλος. Διαφορετικά θα καταντήσει Lost η Prison Break, ανούσια επεισόδια. Έτσι και αλλιώς τι άλλο μένει να μας δείξει; Είδαμε φάρμες, φυλακές, terminus. Νησί ούτε το σκέφτονται, βουνό επίσης, άρα;;

Δημοσ.

ναι αν δεν αλλαξει πορεια 180ο δεν θα σωθει 

απο τον governor και εδω δεν εχουμε δει απολυτως τιποτα 

Δημοσ.

Καλό επεισοδιάκι, και αναμενόμενο στο τελευταίο να γίνει χαμός.

Αυτό με το παλικάρι με το mullet και εμένα μου έχει κάτσει στον λαιμό. Μιλάμε ότι θα τον είχα κρεμάσει ανάποδα για να μου πει. Εκτός του ότι δεν φαίνεται ο τύπος που θα αντέξει σε πιέσεις, ένα μπου του κάνεις και τα κάνει πάνω του.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει και στο επόμενο επεισόδιο, πόσο μάλλον να μάθουμε τπτ.

τέλος κάτι γενικό. Για μένα η σειρά παίζει το κεφάλι της. 2 χρονιές πιστεύω τις έχει. Μια να μάθουμε τι γίνεται και να ξεκινήσουν για Washinghton, και μια να φτάσουν και να βοηθήσουν στην θεραπεία. Και μετά τέλος. Διαφορετικά θα καταντήσει Lost η Prison Break, ανούσια επεισόδια. Έτσι και αλλιώς τι άλλο μένει να μας δείξει; Είδαμε φάρμες, φυλακές, terminus. Νησί ούτε το σκέφτονται, βουνό επίσης, άρα;;

Σωστό. Σκεφτείτε πως αισίως τελειώνει η 4η. Ε άλλες δυο είναι οκ. Δεν βλέπουμε και το "Καλημέρα Ζωή"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...