Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τον δευτερο κυκλο : D

αν σε κουράζει απο τον 2ο και ακόμα βλέπεις, δεν φταίει η σειρα αλλα εσυ
Αν ειχα να δω κατι καλυτερο με αυτη την θεματολογια θα το ειχα κανει.Και ναι η σειρα στο συνολο της ειναι κουραστικη .
  • Like 2
Δημοσ.

Απο τα κομιξ τι παιζει με το Terminus?

Ειναι safe haven κ καλα η κολοκυθια τουμπανα κ θα παιχτει major fuckup?

Σε spoiler πλοξ χωρις επεξηγηση ιδιαιτερη , thanks :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τα κομιξ τι παιζει με το Terminus?

Ειναι safe haven κ καλα η κολοκυθια τουμπανα κ θα παιχτει major fuckup?

Σε spoiler πλοξ χωρις επεξηγηση ιδιαιτερη , thanks :)

Ακολουθεί spoiler απο τα comics.

Δεν υπάρχει terminus στα comics. Δημιούργημα της σειράς είναι. Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζει ακριβώς εκεί.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 3
Δημοσ.

Spoiler για το επεισοδιο και τι νομιζω οτι θα γινει στο επομενο

Το τελευταιο μια χαρα μου φανηκε. Επισης το group του Daryl ψαχνει τον Rick γιατι νομιζουν οτι στραγγαλισε ενα μελος τους (οταν ηταν κρυμμενος κατω απο το κρεβατι). Το terminus πιστευω οτι ειναι μια φουσκα ωστε να ελκυουν ανθρωπους και να παιρνουν τα πραγματα τους. Εκει θα σκοτωσουν αυτον που ξερει πως να ξεκισαν ολα (και θα εσωνε τον κοσμο) (μας προετημαζει και το τραιλερ)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι επειδή τελειώνει η σεζόν ή επειδή η σειρά αρχίζει να παίρνει τα πάνω της,  αλλά τα 2 τελευταία επ. (ελπίζω και το 3ο)

ήταν πολύ καλά.

Υ.Γ. Welcome back έρωτα αγιάτρευτε

Lauren-Cohan-Actress.jpg

Δημοσ.

Οχι ισαξιο με το προηγουμενο αλλα βλεποταν

Οσο για το Terminus

εχουμε δει Γουντμπερυ, εχουμε δει φαρμα, εχουμε δει φυλακες. Ποτε σε αυτη τη σειρα ενα μερος ηταν ο Παραδεισος που υποσχοταν για να ειναι τωρα? Στανταρ κατι θα στραβωσει και απλα περιμενουμε αν θα στραβωσει απο το μερος (ειναι παγιδα δλδ) ή οντως ειναι καλο και θα τα σκατωσουν μονοι τους οι δικοι μας

Αν ειχα να δω κατι καλυτερο με αυτη την θεματολογια θα το ειχα κανει.Και ναι η σειρα στο συνολο της ειναι κουραστικη .

Αρα let me get this, συνεχιζεις 2,5 χρονια μετα να βλεπεις μια σειρα που σε κουραζει επειδη απλα ειναι ενα ειδος που δεν παιζει πολυ στην τηλεοραση

Οκ, αλλα εμμενω σε αυτο που ειπα: Το προβλημα μαλλον ειναι δικο σου.

Η σειρα εχει αλλαξει 3 φορες τουλαχιστον στυλ τις τελευταιες 3 σεζον. Αν δεν εχεις βρει κατι να σου αρεσει ακομα και απλα την βλεπεις επειδη γουσταρεις survival/zombie σειρες μαλλον δεν μπορει να γινει τιποτα (αν και για survival υπαρχει το Revolution και το Under The Dome που και μενα μαρεσουν αυτες οι σειρες, αλλα αφου η συγκεκριμενες ηταν μαλακια τις εκοψα στα 5 επεισοδια)

Δημοσ.

...(αν και για survival υπαρχει το Revolution και το Under The Dome που και μενα μαρεσουν αυτες οι σειρες, αλλα αφου η συγκεκριμενες ηταν μαλακια τις εκοψα στα 5 επεισοδια)

Το Under the dome (επειδή διάβασα το βιβλίο), αν εξαιρέσεις τα εφέ στο πρώτο επεισόδιο, μόνο ως "δολοφονημένη μεταφορά σε σειρά" χαρακτηρίζεται!! Το story όχι απλά άλλαξε, αλλά με εξαίρεση τα ονόματα, δεν αφήσανε τίποτα όπως έχει.

Ό,τι αφορά το τελευταίο επεισόδιο του The walking dead (που μου άρεσε), απ'τον "ειρωνικό τρόπο" που διαφημίστηκε το επόμενο επεισόδιο στο τέλος (Welcome to the terminus κλπ, σαν να ακούς ανακοίνωση), στάνταρ δεν θα'χει καλή κατάληξη και κάτι μου λέει πως δεν είναι αυτό που φαίνεται...

Δημοσ.

Εγω πιστευω θα ειναι καποιο μερος που θα διεξάγονται πειραματα. Ισως αφεθεί το υπονοουμενο οτι ολα αυτα δεν εγιναν τυχαια αλλα για καποιο σκοπο. Και εκει η θεωρεια του ψυχακια θα ναυαγήσει ο οποιοςι με εντυπωσιασε οτι υπολόγισε σωστα και βρηκε την εξοδο απο το τουνελ και εσωσαν τον Γκλεν

Δημοσ.

καλο και αυτο το επ, παμε για 3 καλα σερι. Οι ενστασεις μου ειναι ομως στο πως πλησιαζουν την πολη τερμινους. Δλδ τοσες φορες την εχουν πατησει στο παρελθον, τωρα απλα κατεβαζουν τα οπλα και μπαινουν μεσα σαν να ειναι φιλοι 10 χρονια. Διαολε, εδω σε απομονωμενες παραγκες που μπαινουν να κοιμηθουν εχουν τα οπλα σηκωμενα, κλωτσανε πορτες και τα ρεστα.

Μπορει βεβαια καποιος να πει πως εχουν τοση προσμονη να βρουν ενα μερος να "ξαποστασουν" που δεν σκεφτονται ισια.Αλλα και παλι, καποιος απο 20 ατομα δεν βρθηκε να πει, "για μισο..".

Σιγουρα παντως κατι δεν παει καλα σε αυτη την πολη-μερος

Δημοσ.

Αρα let me get this, συνεχιζεις 2,5 χρονια μετα να βλεπεις μια σειρα που σε κουραζει επειδη απλα ειναι ενα ειδος που δεν παιζει πολυ στην τηλεοραση

Οκ, αλλα εμμενω σε αυτο που ειπα: Το προβλημα μαλλον ειναι δικο σου.

Η σειρα εχει αλλαξει 3 φορες τουλαχιστον στυλ τις τελευταιες 3 σεζον. Αν δεν εχεις βρει κατι να σου αρεσει ακομα και απλα την βλεπεις επειδη γουσταρεις survival/zombie σειρες μαλλον δεν μπορει να γινει τιποτα (αν και για survival υπαρχει το Revolution και το Under The Dome που και μενα μαρεσουν αυτες οι σειρες, αλλα αφου η συγκεκριμενες ηταν μαλακια τις εκοψα στα 5 επεισοδια)

DKNI κρίνει μια σειρά το μέλος που έχει δει ( και βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει έτσι? ) εσύ γιατί τον κρίνεις απ την στιγμή που δεν τον ξέρεις? το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του ...στην τελική μπορεί να περίμενε ότι τα πράγματα θα στρώσουν ( εγώ προσωπικά την βλέπω γιατί δεν υπάρχει καλύτερη κωμωδία αυτόν τον καιρό! άποψη μου πάντα).

Στην τελική δεν την έγραψες και εσύ να το έχεις πάρει τόσο προσωπικά! ( υπάρχουν πολύ που θεωρούν την σειρά πολύ καλή και άλλη χάλια κανένας δεν το πάει όμως προσωπικά να πει κάνεις λάθος ( γιαυτό και γιαυτό και ΔΕΝ ξέρεις! γιατί?  να ισχύει το ανάποδο , εκτός αν αρνητικά ποστ  απαγορεύονται) 

Δημοσ.

DKNI κρίνει μια σειρά το μέλος που έχει δει ( και βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει έτσι? ) εσύ γιατί τον κρίνεις απ την στιγμή που δεν τον ξέρεις? το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του ...στην τελική μπορεί να περίμενε ότι τα πράγματα θα στρώσουν ( εγώ προσωπικά την βλέπω γιατί δεν υπάρχει καλύτερη κωμωδία αυτόν τον καιρό! άποψη μου πάντα).

Στην τελική δεν την έγραψες και εσύ να το έχεις πάρει τόσο προσωπικά! ( υπάρχουν πολύ που θεωρούν την σειρά πολύ καλή και άλλη χάλια κανένας δεν το πάει όμως προσωπικά να πει κάνεις λάθος ( γιαυτό και γιαυτό και ΔΕΝ ξέρεις! γιατί?  να ισχύει το ανάποδο , εκτός αν αρνητικά ποστ  απαγορεύονται) 

οντως εχει τρελαθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...